Sârto vaigu problçma!

Aizsāka Persona zem manis 

Persona zem manis
Sârto vaigu problçma!
04.06.2006 21:09
Man jau sâk besît ka visu laiku sarkstu! Kâ to novçrst un no kâ tas rodas?
....
Re: Sârto vaigu problçma!
06.06.2006 14:36
centies kontroleet elposhanu, kad juuti ka tuuliit sarksi,saac dzilji elpot.
oga
Re: Sârto vaigu problçma!
06.06.2006 14:55
tautas ticçjums- kâds par Tevi domâ.... :))
Bieþa sarkðana un sârti vaigi, iespçjams ir viens no sejas âdas slimîbas Rosacea sâkuma simptomiem. Jâapmeklç dermatologs. ðo problçmu ir iespçjams risinât gan ar medikamentu, gan ar lâzerterapijas palîdzîbu. Iespçjams, jâpamaina arî savi ikdienas ieradumi.
sarkstoshaa
Re: Sârto vaigu problçma!
21.10.2006 13:33
Vai tad tiesam taa var but rozacijas pazime,ja sarkst galvenokart no uztraukuma,no kauna,no jebkaa ikdienaa?:(Ko dariit???
acito
Re: Sârto vaigu problçma!
21.10.2006 14:09
neko nevajag darît, nepievçrs tam uzmanîbu! ar laiku tas pâries pats no sevis, bet pagaidâm priecâjies, daudzi to uzskata par ïoti jauku îpaðîbu!
sarkstoshaa
Re: Sârto vaigu problçma!
21.10.2006 14:47
Bet man ir kauns par to,man atliek uz ielas satikt kadu pazinu,ka jau nosarkstu,nu ko cilveki par to var padomat,kas tur ko saprast...savadak,ja viegli piesarkst vaidzini,bet es palieku galigi sarkana:(
Re: Sârto vaigu problçma!
21.10.2006 16:45
Cik tad cilevçciòam ir gadu un dzimumu arî pasakiet lûdzu vienmçr.Grûti atbildçt neredzot personas seju,âdas îpatnîbas,svaru,zemtauku slâni,nezinot audzinâðanas nosacîjumus.Cik bçrnu ir ìimenç.
Rakstiet vienmçr sîkâk un dabûsiet pçc iespçjas izsmeïoðâkas atbildes.Neklâtienç reti kad var pateikt pilnu,iespçjami pareizu slçdzienu.
sarkanaa
Re: Sârto vaigu problçma!
21.10.2006 18:38
sarkstoshaa Wrote:
-------------------------------------------------------
> Bet man ir kauns par to,man atliek uz ielas satikt
> kadu pazinu,ka jau nosarkstu,nu ko cilveki par to
> var padomat,kas tur ko saprast...savadak,ja viegli
> piesarkst vaidzini,bet es palieku galigi sarkana:(

man ir tiesi tada pati problema,it kaa to butu rakstijusi es.mani tas dzen stresa un es nezinu ko darit,ðíiet ka tas ir saistits ar nervu sistemas nepilnibam
B
Re: Sârto vaigu problçma!
22.10.2006 16:16
Man ar agrâk bija ðâda problçma. Sarku nepamatoti, un man paðai tas ðíita ïoti traucçjoði. Tas man pârgâja kâdos 18 gados, un tagad es praktiski nesarkstu vairâk. Pie sarkðanas raksturîgs tas, ka asinsvadi atrodas ïoti tuvu âdai.
sarkstoshaa
Re: Sârto vaigu problçma!
11.02.2007 20:39
man ir 26 gadi un nedomaaju,ka tas ir normali.Sen neesmu nekada pusaudze vairs,bet kaa kados gados 12 tas sakaas taa lidz sai dienai nespeju normali dzivot,nu ludzu palidziet ar padomu,ko darit???
sf
Re: Sârto vaigu problçma!
11.02.2007 23:16
aizðpaktelç ar pûderkrçmu :D
sveiki, es jau gandrîz gadu mocos ar rosacea. biju pie ârsta vairâkas reizes , izrakstîja smçrîtes, kuras vajadzçja pagatavot-smçrçju, mocos-labâk nepaliek, tikai sliktâk. gâju uz tâs dzeltenâs lampas procedûru-labâk nepalika, biju trîsreiz uz lâzerprocedûru, bet labâk kâ nepaliek, tâ nepliek, tikai sliktâk.Ko man darît un kâ no tâ visa visâtrâk tikt vaïâ????? Varbût kaut kâ ar plastiskâs íirurìijas palîdzîbu iespçjams tikt vaïâ,lûdzu palîdziet vismaz ar padomu.
sarkana seja vai vaigi iespeejams rodas uz nervu pamata...kad cilveeks satraucas aatraak saak rinkot asinis,cilveeks sviist un paliek sarkans.dazi ir ljoti juutiigi un sarkani paliek uzreiz,daziem taa notiek tikai tad kad vinji patiesi ir ljoti satraukti vai samulshushi...biezaaka sarkshana var liecinaat arii par asinsvadu vai sirds probleemaam,aneerismu,aritmiju u.t.t....varbuut vajadzeetu paarbaudiit sirsninju...
gan sirsniòu, gan visu kas iespçjams to parbaudîja-viss bija ideâls, tâ ir tîri dermatoloìiska un psiholoìiska problçma, tâpçc es tik tieðâm nezinu kâ no tâ visa tikt galâ; gadu atpakaï man vispâr nekâ tamlîdzîga nebija
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 14?
Ziņa: