seksopatologs..

Aizsāka jaut. 

jaut.
seksopatologs..
15.06.2006 10:57
intereseejos,vai kaads var ieteikt kaadu labu seksopatologu (vispaar neesmu 100% drosha,ka taa sauc taadu aarstu), bet lieta taada,ka ar viiru gribam apmekleet kaadas konsultaacijas vai kaadu taadu kursu,kas paliidzeetu mums tikt galaa ar seksuaala rakstura probleemaam. viens otru ljoti miilam. bet tikliidz esam kopaa taa intiimi,taa man tas ir nepatiikami. juutos shausmigi vainiiga. esmu taa audzinaat,ka ljoti kautreejos runaat, pat arii domaat par taadaam probleemaam. gandriiz visu pirmo lauliibas gadu teeloju,ka man ir labi.tad sanjeemos un pateicu,ka nekad nav bijis labi seksuaali kopaa esot. viirs iejuutiigs un saprotoshs, zin arii kaa esmu audzinaat a un meegjina paliidzeet man nekautreeties no taam lietaam, luudz lai staastu kaa man patiik utt. bet nu jau esam preceejushies gandriiz 3 gadu un aizvien nav labi tajaa jomaa. noleemaam,ka vareetu kopaa aiziet pie kaada speciaalista. taapeec arii shis jautaajums. taa man taada gruuta teema,taapeec negribas taa uz dullo iet, vienam visu siiki staastiit un tad,kad tomeer neapmierina tas speciaalists,mekleet citu,kuram to pashu no saakuma staastiit. gribas uzreiz notraapiit kaadu labu speciaalistu paldies!
Re: seksopatologs..
15.06.2006 11:35
Tu daudzas reizes atkârto - esmu tâ audzinâta... Kâ? Kâ tas jâsaprot? Kur ir tâ problçma? Varbût Tev tas nav tikai seksuâlas dabas jautâjums, bet par attieksmi pret sevi un dzivi vispâr, tad jau laikam seksopatologs nepalîdzes, bet Tev paðai bûs sevî kaut kas jâmaina. "Jâpieslçdzas" dzîvei un savâm izjûtâm un sajûtâm, jâmîl sevi . Tu saki, ka tçloji. Kâpçc? Tur jau tâ lietas bûtîba...
jaut.
Re: seksopatologs..
15.06.2006 11:51
teeloju,jo toreiz negribeeju tajaa iedziljinaaties. jo bija gruuti pat galvaa/domaas nosaukt taas lietas vaardos un taa. it kaa ieksheeji cereeju,ka katraa naakamajaa reizee tomeer buus vai nu orgasms vai vismaz kaa savaadaak patiikami,bet jo vairaak nebij,jo vairaak tas nomociija. tad arii izstaastiiju viiram. tagad jau labu laiku censhos un gribu tajaa iedziljinaaties,izprast, paliidzeet sev un muusu gjimenei kopaa, bet neizdodas. taadeelj arii uzdevu jautaajumu,ka varbuut kaads,kuram ir liidziiga pieredze,var ieteikt kaadu labu speciaalistu,kursh dotu kaadu ieteikumu.
Re: seksopatologs..
15.06.2006 11:59
Bet kâ tur tomçr ar to audzinâðanu? Un vçl tas diemþçl no pieredzes - lai kâ arî negribçtos to atzît - vîrietis nav îstais... izklausâs neþçlîgi, un nepavisam negribas to atzît, bet tâ mçdz bût, jo gadâs, ka mûsu íermeòi ir gudrâki par prâtu.
Re: seksopatologs..
15.06.2006 12:02
Bet kâ tur tomçr ar to audzinâðanu? Puritâniska? Un vçl tas diemþçl no pieredzes - lai kâ arî negribçtos to atzît - vîrietis nav îstais... izklausâs neþçlîgi, un nepavisam negribas to atzît, bet tâ mçdz bût, jo gadâs, ka mûsu íermeòi ir gudrâki par prâtu.
Re: seksopatologs..
15.06.2006 12:16
3 gadi un par ko brçka? Bieþi vien sievietes TO sajût pçc n-tajiem gadiem vai tikai masturbçjot vai ar vienu konkrçtu vîrieti vai nekad. Domâju, neko nevajadzçja stâstît vîram, tagad sasprings arî viòs un bûs vçl trakâk. Un mazâk lasi þurnâlus, tad viss bûs ok.
P.S. Cik forumos vçl liksi ðo jautâkjumu???
jaut.
Re: seksopatologs..
15.06.2006 12:22
sorre, bet taadas sievieshu zjurnaalu plaapas "viirietis nav isitais" diez ko saturiigas neizklausaas.
par audzinaashanu - seksualitaates izpausme bija taa kaa tabu. bet tas jau nenoziimee,ka to kaut kaa neizpaudu. visadi intereseejos par to, ar maasu pljaapaajaam, ar draudzeneem. un tad iemiileejos savaa viiraa un galiigi ne kaa "labaa meitene" peec vecaaku priekshrakstiem appreceejos. pilniigi traki toreiz gaaja, bet zinaajaam,lai vai ko draud radi,ka tik jauni un precas un vispaar bla bla, gribeeju izrauties no taa visa un vienreiz izdariit pa savam - taa kaa sirsninjai gribas.
Re: seksopatologs..
15.06.2006 12:40
Es ar taa uzreiz nebalsotu par neiisto viirieti. Var meegjinaat seksopatologu, var psihoterapeitu (jo savas attieksmes probleema jau ta ir). gan jau tuuliit buu sklaat strawberry un pro forma piedaavaas adatu terapeitu vai graamatu.
erkils
Re: seksopatologs..
15.06.2006 16:18
cienîtie, vârdu SEKSOPATOLOGS nelieto, ja nu vienîgi sovieta cilvçks...patologs nodarbojâs ar lîíiem.
Re: seksopatologs..
15.06.2006 17:22
Dazhs labs seksopatologs joprojaam pats sevi par seksopatologu deevee. ne visi veel par seksologiem paarsaukushies.
Re: seksopatologs..
15.06.2006 17:35
Ja jau reiz aarsts nodarbojas ar seksuaaliem trauceejumiem, tobish patologhiju taatad seksopatologs. Seksologs vnk buutu tas kas peetijis seksu un shis apziimeejums nekaadi neliecina par zinaashanaam seksuaalo trauceejumu jomaa. Bet nu tas taa, lirika. Varbuut autorei vajadzeetu griezties peec paliidziibas kaadaa svingeru klubaa.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 24 pieskaita 21?
Ziņa: