Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(

Aizsāka Beast Wars 

Beast Wars
Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
15.06.2006 16:04
Stulbie ðovi kâ Ekstrçmâs pârvçrtîbas, No neglîtâ pîlçna par gulbi u.c.
a)Nevarçs tagad uz ielas saprast - cilvçks ar dabisku augumu vai pârtaisîtu!
b)Tas liek etaloniem bût pie dzîvîbas!
c)...
Re: Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
15.06.2006 16:12
Stulbi tas protams ir bet neko dariit. Kaadi cilveeki taadi shovi.
Re: Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
15.06.2006 16:36
Mums te viena darbiniece pârvçrtâs "Ievas" pârvçrtîbâs, kad es viòu beidzot ieraudzîju, jau bija atpakaïpârvçrtusies
Re: Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
15.06.2006 16:43
Stulbâkâ ietekme ir tâ, ka mana meita brînâs, kâpçc es netaisu kosmçtiskâs operâcijas un ka viòa gan pilnîgi sevi pârveidos. Lûk, tâ ir kaitîgâ ietekme nenobrieduðiem prâtiem!
Nu jâ, bet daþi no tiem cilvçkiem tieðâm ir nelaimîgi ar savu izskatu, un ja jau tiek dota tâda iespçja, tad kâpçc gan ne. Es protams uz to neparakstîtos jo operâcija paliek operâcija un risks pârâk liels. Un sâpes.. Bet paskatîties kâ cilvçki priecîgâki paliek, tad lai jau.
Re: Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
15.06.2006 17:25
Pats trakaakais ir tas, manupraat, ka njem tiiri normaalus, paratsus cilveekus, kurus tik sanjemmet un safrizeet dereetu, ja nu dikti gribaas, un piegriezh pilniigi peec viena standarta- vienaadi sejas vaibsti, vienaads smaids. kaa taadi kloni.
Re: Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
15.06.2006 17:55
zobus vismaz salabo shamiem :)
Re: Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
15.06.2006 18:12
jâ, par zobiem gan taisnîba, citreiz tur diezgan traki skati paveras (es tikai nesaprotu kâ lîdz tâdam var aizdzîvoties).
Nu bet tak forði,ka var savâ izskata labâ kaut ko darît.Arî es nepiekrîtu par cilvçka pârveidoðanu lîdz nepazîðanai,bet ja veic ðâdus tâdus uzlabojumus-kapçc ne?Piemçram,ja cilvçkam kâdreiz bija lauzts deguns vai slikta redze,kapçc gan lai viòð to neizlabotu?Kaut vai tik daudz,lai nejustu sabiedrîbâ diskomfortu dçï to.Tâpat par zobiem.Bet par kautkâdu âdas pacelðanu,vai kautkâdiem sejas implantiem.Nu tad tur tieðâm no iepriekðçjâ izskata cilvçkam vair nekâ nav,un iespçjams,ka viòð pats vairs nemaz nav viòð pats,viòa iepriekðçjai personîbai tiek pârvilkts ar svîtru pâri....
Piekrîtu blood par 100%. Kâpçc nekïût laimîgâkam? Ne mums ne jums spriest, kâdâ ceïâ. labi, ka ir iespçjas.
Re: Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
15.06.2006 19:23
blood, tas viss ir forði, bet tieði kâ ðova tçma tas ir .. nu tâ.
Ir ljoti labi, ka taada iespeeja pastaav. ja cilveeks jaunajaa veidolaa juutaas labaak, un atbriivojas no kompleksiem, tas tikai ir apsveicami. dazhs sasniedz un redz no dziives to, ko nekad nebuutu iedomaajies ka ir iespeejams!!!
Esmu tikai PAR!!!
Varbuut jums vienkaarshi skauzh, ka nevarat to atljauties???
Re: Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
15.06.2006 19:42
kâpçc uzreiz skauþ? katrs jau sprieþ pçc sevis. Bez tam ðovâ tas esot bez maksas.
-;))) Es jautâjumu par skauðanu neorìinalitâtes topâ liktu paðâ augðgalâ - arvien, arvien kâds pamanâs piekârt, teju pie katras otrâs tçmas.
No neglîtâ pîlçna par gulbi.

No neglîtâ pîlçna par krokodilu
No neglîtâ pîlçna par neglîto gulbi
No neglîtâ pîlçna par zosi
Re: Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
16.06.2006 08:16
Tur lielai daïai vajag psihologu, ne skalpeli. Reiz bija sieviete, kas stâstîja, ka visi uz viòu atskatâs, ðoferi taurç, maðînas apstâjas. Domâju - nu gan bûs briesmonis, bet izrâdîjâs parasta sieviete, ko uz ielas pat nepamanîtu, tikai deguns nedaudz lielâks par vidçjo. Kompleksi jau nezûd, ja tikai pamaina izskatu.
Paskatieties, kas ðo raidîjumu sponsorç - kas kuram daïas par ietekmi, ka tik pacienti-klienti nâk. Pârsvarâ skatâs ðo raidîjumu bçrni un jaunieði - lûk, tâ tas arî domâts.
Re: Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
16.06.2006 10:20
Protams ka vienam otram cilvim nopietni vajag savest sevi kaartiibaa bet domaajiet ko gribiet, es saku ka tie shovi ir bezkauniigs reklaamas triks kas orienteets uz nestabiliem praatiem.
Jaa, man arii ir nestabils praats jo realitates shovu ietekmee beidzot sanjemos un uztaisiju ausu operaciju. Un tagad varu neesaat matus kaa vien gribu! Un neviens mani nesauks par cheburshku kaa kaadreiz skolas laikaa!
Man tas ir paceelis pashapzinju.
Kaut gan jaa - krietni leetaaks buutu sanaacis psihologa apmekleejums - bet arii tur nav garantijas , ka psihologs paliidzees tev pienjemt sevi taadu kaada esi ar visaam tavaam atkaarushajaam ausiim:)

Cilveeki vieglaak paljaujas uz to kur ACIIM redzams ir tas ka rezultaats buus un veel pie tam aatri!

Vispaar vainiigi kaarteejie stereotipi, ka smuks cilveeks tas ir forshi un nesmuks- luuzeris!
Re: Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
17.06.2006 01:36
piekrîtu, ka tas nav domâts nestabiliem prâtiem. Teiksim pusaudþiem, kas nekad nav mierâ ar savu izskatu un domâ, ka nu ir tâ brînumatslçdziòa uz laimîgo zemi.
Bet absoûti nesaskatu neko sliktu tajâ, ja cilvçks, kam patieðâm tas traucç normâli dzîvot, izvçlas ejamu sâdu ceïu. Katra sieviete grib izskatîties skaista, citai tas ir dabas dots, citai savu pûliòu rezultâts. Kâpçc tai, kuru daba nav apveltîjusi, nebûtu tiesîbas dzîvot ar skaistu ârieni, kas ceï paðapziòu un dara cilvçku laimîgâku.
un parasti par kosmçtisko operâciju bezjçdzîbu runâ tâs, kam paðâm ar izskatu problçmu nav :)
es pilnîgi atbalstu daþâdu uzkrîtoðu defektu laboðanu, piem, atkâruðâs ausis, lauzts deguns, krûðu implanti sievietçm ar neattîstîtâm krûtîm (es domâju vispâr nesoðas) utt. bet par visâdiem 'uzlabojumiem' - ja grib un var atïauties, kâpçc nç. un arî piekrîtu, ka daudziem vispirms bûtu jâaiziet pie friziera/kosmetologa un pçc tam pie psihologa, tad ietaupîtos nauda par operâciju.
Re: Pârvçrtîbu ðovu kaitîgâ ietekme :(
17.06.2006 17:19
Bet zobus vajag savest kârtîbâ visiem un visupirmâmkârtâm:)
Citâdi vçl tagad var redzçt ðausmu skatus - itkâ skaista, jauna, stilîga sieviete - kâ atver muti, tâ ðausmas pâròem...
pçc ðiem pârvçrtîbu ðoviem vajag pagaidît 5 gadus un taisît jaunu ðovu - pârvçrtîbas pçc pârvçrtîbu ðova. frîku ðovs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 20?
Ziņa: