Kâ atbrîvoties no murgiem?

Aizsāka Depresîvais 

Depresîvais
Kâ atbrîvoties no murgiem?
19.06.2006 09:26
Labadiena visiem.

Gribçju apjautâties par sekojoðu problçmu -pçdçjo mçnesi mani katru nakti moka murgi un nepatîkamâkâs atmiòas par bçrnîbu... Tas atkârtojas regulâri, un bez acîm redzama iemesla - dzîvç paðlaik esmu iekârtojies lieliski (tfu tfu tfu), ir sieva, gaidam pirmo bçrniòu, ir labs darbs, vârdu sakot - nav nekâda stresa vai citu faktoru kas parasti izsauc daþâdus murgus.

Vai to iemesls varçtu bût tâ saucamâ "pavasara depresija" (lai kas tas bûtu..)?

Es vienkârði vairs nespçju izturçt katru nakti apgulties ar domu ka no rîta atkal pamodîðos tâ itkâ bûtu izdzîvojis savus nelaimîgâkos dzîves brîþus atkal un atkal. :( Bet negribu arî sâkt lietot miegazâles vai ko tamlîdzîgu - bail ka var rasties kâda problçma no tâm...

Varbût man apmeklçt kâdu psihologu, vai iegâdâties kâdus nomierinoðus lîdzekïus, vai ko?

Lûdzu, palîdziet - ðie murgi manu jauko dzîvi pârvçrð bezcerîgâ izmisuma putrâ... :(
Re: Kâ atbrîvoties no murgiem?
19.06.2006 10:02
Tev shkjiet, ka sheit Tev paliidzees? tb - pateiks briinumvaardinju, peec kura Tev murgi vairs neraadiisies un blablabla...?

varu ieteikt paaris elementaaraslietas:
1mais - think positive,
2ais - shon ir 19 juunijs - pavasara depresijai taa kaa vajadzeetu buut aiz muguras. Izbaudi sauli, juurju & meitenes.
3ais - nodarbini sevi taa (sports, fizisks darbs, garas pastaigas pirms miega), ka vakaros vienk iekriiti gultaa un atsleedzies. Kjermenis breec peec atpuutas, nevis aiz neko dariit raada filmu "kaa 13 gadu vecumaa mani piesmeeja miesiigs teevs".

man kaa viirietim shie depresnjaki shkjiet baabaam & "ot zhira besitsja" personaam raksturiigi pasaakumi, so... ja nepiekriiti ieprieksh rakstiitajam, tad pagaidi sievieshu komentaarus vai arii pakonsulteejies pie psihiatra.
Re: Kâ atbrîvoties no murgiem?
19.06.2006 10:59
Gaidiit pirmo beernu ir gana stresains posms dziivee, ja nu par-"dziive ir lieliska, stresa nav".
Iemeslus gan diez vai kaads pateiks- tie buus jaameklee pasham personiigi vai ar psihe specu paliidziibu.
Re: Kâ atbrîvoties no murgiem?
19.06.2006 11:13
Nu ta kaut kada saistiba tur ir - Tu zini, ka driz tev piedzims bernins un dzive daudz kas mainisies, ari prata un attiecibas gimene, un tev radas savas bernibas "murgi"... Varbut bezapzina gudri "pamaca", ko nekad nevajag atkartot ar savu bernu. Sorry, es improvizeju.
Depresīvais
Re.
19.06.2006 16:39
Liels paldies par atbildēm.

Nu, itkā jau šie pastāvīgie murgi varētu būt stresa sakarā ar bērniņā gaidīšanu sekas, taču tas, manuprāt, man ir vairāk kā priecīgs uztraukums, un pēc tāda murgiem un negatīvam sasprindzinājumam nevajadzētu būt vispār, vai ne tā?..
Re: Kâ atbrîvoties no murgiem?
19.06.2006 20:16
Organisms neatshkjir pozitiivu stresu no negatiiva, jo fiziologjiskaas reakcijas ir vienaadas.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 25?
Ziņa: