târpi?

Aizsāka Ainârs 

Ainârs
târpi?
24.05.2004 12:57
Lûdzu, palîdziet! Kâdu mçnesi atpakaï ieraudzîju, ka man ir târpi!!!! Devos uz aptieku un divas nedçïas nodarbojos ar vçdera tîrîðanu - riju tabletes Helmintox - 2 nedçïas, plus iztîrîju kuòìi ar "netradicionâlo" metodi (ricîneïïa+konjaks). Tad dom;aju, ka jau pietiek - nu divas nedçïas mocîjos baigi. Tad pâris dienas atpakaï atkal redzçju tâdu, kâ izdalîjumu..... bet jau neesmu pârliecinâts vai tas ir târps, vai vienkârði jau kâds kuòìa izdalîjums. Sakiet, ir iespçja ka arî pçc divâm nedçïâm terapijas man joprojam var bût târpi? Vai tagad jau mans kuòìis man "dâvâ" kâdu citu slimîbu? Jâpasaka, ka savas "terapijas" laikâ es esmu bijis Arsâ nodot analîzes (1 reizi), un târpi neika atklâti.. vai man ir jâiet nodot analîzes vçl reiz, vai vienkârði nomierinâties? Jo tagad, kad es sâku normâli çst atkal un vairs nelietoju Helmintoxu, man tie izdalîjumi vairs nav (nu ir ta kâ lîdzîgi târpiem - ta kâ medûzas..), bet ja sâkðu çst, domâju, ka tie noteikti parâdîsies... ko teiksiet?
l
Re: târpi?
24.05.2004 16:51
Jebkura veida "ekstrçmâ" ârstçðana gremoðanas orgâniem var izraisît daþâda veida efektus. Man bija heliobaktçrijas, kad tâs dzinu ârâ, no zâlçm mainîjâs garðas sajûta, çd un domâ, vai tas ir tas vai nç. Tad vçlâk man ieteica padzert zâles aknâm, no tâm sû palika gaiði dzeltenîgi :))

Iesaku nomierinâties un kâdu mçnesi pagaidît, lai nomierinâs organisms. Varbût padzert kâdu homeopâtisku lîdzekli kuòìa darbîbas un gremoðanas uzlaboðanai. (tas tâ, neprofesionâïa padoms, bet sliktâk nebûs)

Protams ka vçl paliek ârsts. Man patika VC4 (http://www.vc4.lv/lv/index1.php) daktere. Viòa gan toreiz pieòçma sestdienâs, laikam saucâs gastroenterologs.

.
kirurgs
Re: târpi?
25.05.2004 22:54
pec meenesa veelreiz aprij taas tabletes un liecies mieraa
Re: târpi?
03.04.2008 17:50
l Wrote:Manam draugam sâpçja aknu apvidû.Aizgâja pie ârsta.Ârsts esot teicis,ka aknâs esot târpi-vai tâda lieta var tikt pârnçsâta otram cilvçkam(piem.,skûpstoties,vai tamlîdzîgi)???Un kâ ðâda problçma padodas ârstçðanai???
-------------------------------------------------------
> Jebkura veida "ekstrçmâ" ârstçðana gremoðanas
> orgâniem var izraisît daþâda veida efektus. Man
> bija heliobaktçrijas, kad tâs dzinu ârâ, no zâlçm
> mainîjâs garðas sajûta, çd un domâ, vai tas ir tas
> vai nç. Tad vçlâk man ieteica padzert zâles aknâm,
> no tâm sû palika gaiði dzeltenîgi :))
>
> Iesaku nomierinâties un kâdu mçnesi pagaidît, lai
> nomierinâs organisms. Varbût padzert kâdu
> homeopâtisku lîdzekli kuòìa darbîbas un gremoðanas
> uzlaboðanai. (tas tâ, neprofesionâïa padoms, bet
> sliktâk nebûs)
>
> Protams ka vçl paliek ârsts. Man patika VC4
> (http://www.vc4.lv/lv/index1.php) daktere. Viòa
> gan toreiz pieòçma sestdienâs, laikam saucâs
> gastroenterologs.
>
> .
Cigaars
Re: târpi?
04.04.2008 11:59
spirts un/vai coca-cola? :)
Re: târpi?
05.04.2008 19:30
Man pazîstams cilvçks teica, ka reiz ìimenes ârste bçrnam ieteikusi izdzert puslitru coca cola, lai vçderkaite (nezinu, caureja vai sâpes) pâriet. Nâkoðâ dienâ esot bijis vesels!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 14 pieskaita 8?
Ziņa: