par labpraatiigu lenteòa olas apeeshanu

Aizsāka apriebies 

apriebies
par labpraatiigu lenteòa olas apeeshanu
03.07.2006 21:11
Lieta tâda, ka es nekâdîgi nevaru notievçt. Nelîdz ne veseligs uzturs, ne regulaºa sportoðana. Plus minus normâlu figûru var uzturçt, ja daudz kustâs un gandrîz nemaz neçd, bet tâs ir mocôbas, ne dzîve :((

Ir parâdîjusies zinâma interese par viduslaiku metodi - lentenis. Kad viòs izdara savu darbu, tad jau no viòa var veikli un âtri tikt prom.

Zinu, ka izklausas slimi, bet ko darît, ja es sev nepatîku nevienâ apgçrbâ un veikalâ man nav ko darît, jo nekas neder. Ja der, tad nepatîk, kâ izskatâs.
Re: par labpraatiigu lenteòa olas apeeshanu
03.07.2006 21:15
Baidos ka tas viss nav tik vienkaarshi kaa izklausaas.
Re: par labpraatiigu lenteòa olas apeeshanu
03.07.2006 21:22
kad lentenis aug, tad veeders izskataas veel lielaaks, kaajas, rokas tievaakas - izskataas kaa nabaga afrikaanju beerni. un tad naak lentenju lentenji..... :)
nu bet no letneòa varçtu tikt vaïâ, kad man tâs rokas, kâjas tievas paliks. Un kad tiks vaïâ, tad arî vçders bûs normâls.

Ak, Dievs, par ko gan es sâku domât! :(

Es saprotu, ka tauku atsûkðnai man nav naudas un es nezinu, ko vçl es varçtu darît lietas labâ..
Re: par labpraatiigu lenteòa olas apeeshanu
04.07.2006 00:24
beidz riit kaa aizguutne un nodarbojies ar sportu.
Pirmkârt - cik sver un cik gara esi? Dati vajadzîgi, lai spriestu par problçmas pamatotîbu un atbilstîbu uztverei.
Jebkurâ gadîjumâ, domâju, ka vienîgâ reâlâ izeja ir ceïð uz sevis pieòemðanu. Grûts ceïð. Izrunâjies ar psiholgu, izanalizçjiet situâciju.
Bieþi vien ir tâ, ka novâjçjot vienalga netiek sasniegts savs iedomâtais ideâls vai izmainîtâ íermeòa uztvere nekad neïauj bût apmierinâtam ar sevi. Apmierinâti pamatâ ir tie, kas svaru nomet vairâk veselâ saprâta vadîti, nevis izmisuma (ka ir neglîti) dzîti.
Cûkas lentenis.
Cilvçks invadçjas, apçdot termiski nepietiekami apstrâdâtu cûkas gaïu, no finnas zarnâs izliecas lenteòa galviòa un piestiprinâs pie zarnas sienas. Sâkt augt un sasniedz dzimumgatavîbu pçc 3 mçneðiem. Lentenis patçrç saimnieka barîbu, tâ vielmaiòas galaprodukti ir toksiski, vemðana, caureja, apetîtes trûkums. Ir vemðana un kuòìî nonâk lenteòa loceklîði, tad olu apvalks ðíîst, onkosfçra atbrîvojas. Tâ var nokïût acî un izveidojas intraokulârâ finna. Tâ var nokïût arî smadzençs, kas var beigties ar nâvi.Atbrîvoties no finnâm var operâcijas ceïâ.

Vçrða lentenis.
Cilvçks invadçjas, ja apçd termiski nepietiekami apstrâdâtu gaïu, kurâ ir finnas. Tâ piestiprinâs cilvçka zarnu sienai un pçc 3 mçneðiem attîstâs pieaudzis lentenis. Notrûkst lenteòa posmiòi, kas spçj paði pârvietoties, tie iznâk ârçjâ vidç pa anâlo atveri(staigâ pa gultas veïu, apakðveïu), ârçjâ vidç atbrîvojas olas.

Platais lentenis.
Bojâjumi tievâs zarnas sienâ, aizsprostojumi, ançmija, gremoðanas trakta traucçjumi, galvas sâpes, ja neârstç, tad mirst.


KURU NJEMSI SEV?
Zinātājs
Re: par labpraatiigu lenteņa olas apeeshanu
04.07.2006 14:46
Pamēģini Svara vērotājus... Kaut izklausās truli, bet zinu vairākus dūšīgus cilvēkus, kas ar šo metodi ir sasnieguši labus rezultātus. Viena no tā mir mana draudzene, kura papildus slaidākam viduklim ir iemācījusies gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus!!!

P.S.
Čipši rullē! ;o)))
pie visa vainiigi masu meediji! labaakais, ko var dariit, neskatiities uz citiem. traki, jau ir tas sabiedriibas spiediens, bet tas nav normaali,ka visi grib buut vienaadi.kaa arii citu cilveeku deelj bojaat savu veseliibu nav normaali. man piemeeram nepatiik paaraak tievi cilveeki, izskataas nedabiigi un slimiigi. kaads cilveeks ir taads vinsh ir un ir labs,tieshi taads kaads ir.
Pirms dari ko tik nepratígu (muïíîgu) ,paskaties uz tâm °laimîgajâm",kuras jau to ir pamçìinajuðas. Tad sapratîsi,ka nezkapçc NEVIENA no ðîm "skaistulçm ' nejûtas vairs laimîga un sasniegusi savu mçríi. Vai tieðâm ,lai sasniegtu savu ideâlo augumu vienîgais ceïð ir savas veselîbas sabeigsana . Rezultatâ bûs sabeigta nervu sistçma,jo jebkkâda veida izmisîgie pûliòi tikt pie sava idealâ svara ir sevis sabeigðana.
Arî man bija ðâdas problemas,bet tad ,kad biju sasniegusi ieverojamu svara zudumu (bet ar citiem lîdzekïiem) biju pilnîgi pagalam-panika vairs nezinaju ko darît,nervu sistema sabeigta,turklât pçctam secinaju ,ka pie parejam problçmâm,kuras paradîjâs vairs nebija nekâd aprieka par zaudeto svaru. Tas bija drausmas. Varbût labak padomâ par savu veselîbu,par dzîvotprieku. Jo ta vienmçr visâm ðíiet,ka daþi kilo,untad jau bûs labi -bet nee-ta nebûs...
paga, es tev savu aizdosu, kad iznaaks aaraa paelpot svaigu gaisu :D
Nu, bet kâ var atbrîvoties no lenteòa? Esmu dzirdçjusi par pienu uz kura sçþ. Bet reâli, kâ var atbrîvoties no lenteòa? Tagad panika sâkâs, ja nu man ir lentenis? Kâ filmâ par kaut kâdu tur dakteri.
Re: par labpraatiigu lenteòa olas apeeshanu
25.09.2006 23:45
Jautajums

Ar seedeeshanu uz piena nekas nebuus liidzeets. Atrakcijas meedz buut ne pa jokam lai to dabuutu aaraa. Veselu baru personaala dazhreiz jaaiesaista. Vispirms veseliibas stiprinaashana pirms zaalju dzershanas. Tad indiigu zaalju iedzershana. Peec noteikta laika seko caurejas zaalju dzershana un klizmu taisiishana lai tas viss aatraak naak aaraa kameer zaales vinju ir apdullinaajushas. Pasaakumaa piedalaas aarsts kas kontrolee vai ar sirdi nepaliek slikti un vajadziibas gadijumaa reanimatologu pieaicina un veel medmaasa un paaris sanitaares kas ar shljaukaam darbojas, slimnieku uz spainja seedina un paarbauda kas iznaacis aaraa. Taa kaa garlaiciigi nebuus. Ja lentenis neiznaaks tad atkal stiprinaas veseliivu un dziis veelreiz. Un neuztraucies, sliktaakajaa gadijumaa lenteni izoperees.
Re: par labpraatiigu lenteòa olas apeeshanu
25.09.2006 23:51
Vecums jûsu vecums?????
Lentenis tas ir stulbums S2,stulbums kvadrâtâ,piedodiet par rupîbâm.
Re: par labpraatiigu lenteòa olas apeeshanu
26.09.2006 00:06
Tik tieðâm, pirmais jautâjums rodas - kâds tad ir augums un svars?

Ja tieðâm objektîvi par lielu, tad iespçjamas trîs lietas, ko varçtu pârbaudît.

1) Vai vainojami nav psiholoìiski faktori? Reizçm cilvçki par daudz çd aiz utraukuma, reizçm tâpçc, ka dzîvç par maz mîlestîbas, un ir izveidojies ieradums to kompensçt ar çðanu. Novçrðot ðâdu problçmu cçloòus, apetîte samazinâs it kâ pati no sevis. Tas ir psihoterapeita lauciòð.
2) Varbût Jums ir flegmatiskâ temperamenta tips? Pçc indieðu Âjurvçdas medicînas mâcîbas, cilvçkiem ir daþâdas konstitûcijas: vieni ir tievi un nevar uzbaroties, otri mçreni, bet treðie nekâdi nevar notievçt.
3) Ir medikamenti (piem., prednizolons), pçc kuru lietoðanas cilvçki mçdz visai pieòemties miesâs.

Otrajâ un treðajâ gadîjumâ varçtu ieteikt aiziet pie Âjurvçdas ârstes Ilonas Âbeles, kuras prakse atrodas pie Deglava ielas tilta pieturas.

Guntis Veiskats,
gandrîz dziednieks

* * * * * *
Ļaujiet sev bût laimîgiem.
es kkur dzirdeju, ka taa nebut nav viduslaiku metode, modeles ari musdienaas ta darot....bet nu pratinsh nav maajas tad, tas nu ir skaidrs...;/
Nelîdzçs, kamçr tîru kvalitatîvu ûdeni nesâksi dzert.
spacesafari
Re: par labpraatiigu lenteòa olas apeeshanu
26.09.2006 19:59
Silti iesaku izmçìinât çst pçc asinsgrupas. Esmu nometusi 20kg un esmu ïoti laimiga, jo varu pierities ar lietâm, kas ir atïautas un varu çst ðokoïâdi!!!
to spacesafari
a kaa tas ir?
Re: par labpraatiigu lenteòa olas apeeshanu
26.09.2006 20:07
nç nu ðim kârnçðanas kultam jâdara gals! jumti brauc...
spacesafari
Re: par labpraatiigu lenteòa olas apeeshanu
26.09.2006 20:14
naff

katrai asinsgrupai ir noteikts, ko drîkst çst, ko var un kas bûtu ïoti ieteicams vielmaiòai. Man ir A grupa, kas ir gandrîz veìetârâ. No gaïâm var çst vistu un tîtaru. No dârzeòiem nedrîkst tomâtus, kâpostus utt. Drîkst dzert kafiju. Nu tâ apmçram.
aaa interesanta metode
nebija dzirdeeta
kamçr tu esi skaista un vesela nedari sev ïaunuma, iedomâjies, ka tâs lentenes tevî dzîvo ,kustâs. var jukt prâtâ, bet ja tâs tur tâ paliks, tad ko darîsi?
Es ieteiktu apmeklçt svara vçrotâjus,ievçrot diçtas,pierast pi tâm.Tas taèu ir dzîvesveids.
vai zivis nepietiekami termiski apstrâdâtas var dabût lenteni
konkrçto pajçlu lîdaku apçdot
Ej labâk pakaries, jo redzu, ka esi galîgi debîls kïuvis!
to !
paklau,nu Tew tachu steidzmi aarsteeties pasham vajag,,,fiksi pie daktera,varbuut veel kautko varees saglaabt,,,
ir redzeets raidiijums, kuraa bija taads gadiijums- resna kopsh dzimshanas, bet peekshnji izkaameeja, kaut arii eeda 2x vairaak par savu viiru...nu slimas taas meitenes, ko citu lai saka...vajag kaa Spaanijaa aizliegt paaraak tievas moedeles raadiit, varbuut tad tas murgs ar paarspiileeto tievumu beigsies
paldies visiem par atbildçm, it seviðíi tâm, kur aprakstîja lenteòa izdzîðanas procesu un lenteòu veidus. Tik tieðâm nav prâta darbs çst to lenteòa olu.

Bet es vairs nezinu, kâ lai cînos ar to lieko svaru :( Dzîvesveids man ir tâds, ka strâdâju pie datora, studçju un man tagad nav pat laika aiziet uz trenaþieru zâli.

agrâk gâju uz trenaþieru zâli un cîtîgi strâdâju ar sevi, bet neko daudz nepalîdzçja :(c çðana arî bija piekorigçta, bet tas kâ pret sienu.
Peldçðana arî nepalîdz, uzturs arî nç. Man nolaiþâs rokas, jo es saprotu, ka tâ laikam ir iedzimtîba :((

Es arî gribu atrast savu otro pusîti. Mani ne reizi vien ir pametuði tâpçc, ka es lûk, resna un kur nu ar tâdu... :(( to vien dzirdu apkârt, ka resnâs celulîtpakaïas nevienaam ne interesç, ne ir vajadzîgas.

Man arî gribâs savu otro pusîti, ar kuru veidot ìimeni, bet es pat lîdz tai otrajai pusîtei nevaru nonâkt, jo, kâ man teica viens vîrietis, "kâpçc izvçlçties resnu, ja var izvçlçties tievu meiteni". Nu lûdzu, konkurence tagad starp sievietçm ir tik liela, ka man nav nekâdu izredþu. Un mierinât mani ar domu, ka gan jau atradîsies kâds, kam es patiesi patikðu kâda esmu, tad lai uzdod sev jautâjumu, vai Jums bûtu vienalga, vai jûsu otra pusîte ir resna?
Re: par labpraatiigu lenteòa olas apeeshanu
08.11.2006 21:51
Nav nekaadas taadas iedzimtiibas.
Ir tikai tas, ka apeed vairaak, nekaa objektiivi nepiecieshams.
Ja gribi parunât par savâm svara problçmâm, nomaini ar steigu tçmas nosaukumu, citâdi agri vai vçlu kâds norâdîs, ka tâ vaina, kâpçc nevari atrast otro pusîti, ticamâk nav vis resnumâ, bet smadzeòu krokâs. Kâ vispâr kaut kas tâds garîgi veselam, kaut cik loìiski domâjoðam cilvçkam var ienâkt prâtâ???
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 5?
Ziņa: