Attaukoðanâs

Aizsāka Alberts 

Alberts
Attaukoðanâs
05.07.2006 14:53
Sveiki!
Man ir viedajiem jautâjums. Ir pienâcis laiks nedaudz nomest taukus. Kas ir efektîvâkais veids? Kâ sievietes to panâk?
Kur, lai interesçjas? OK, dienâ jâçd 2000 kalorijas (vai kilo kalorijas, kas zin), bet uz produktiem neraksta un izsniedzot porciju çdnîcâ laipnâ pârdevçja nesaka - 2,35, te bûs Jûsu 1200 kalorijas...Vismaz man nesaka.
Apmeklçju arî svaru zâli, bet pârsvarâ visi, ko tur redzu nav tie, kâds es gribçtu bût. Mans mçríis nav uzcelt 200 kg un bût lempîgam.

Vai kâd svarçtu ieteikt kâdu tematisko portâlu un, ja kâds tam ir gâjsi cauri padalîtis pieredzç.
Sanita
Re: Attaukoðanâs
06.07.2006 09:50
Par pieredzi var rakstît daudz, bet parasti jau katram jâatrod savs variants meklçjumu veidâ. Jo, ko lîdz ieteikt çst, piemçram, svaigu kâpostu salâtus, ja cilvçks varbût VISPÂR NEKAD kaut ko tâdu neçd. Manuprât, vissakarîgâkâ sistçma ir, sarakstît uz lapas tos produktus, ko lieto. tad noskaidrot, cik îsti ðie produkti satur kalorijas. Un çst tos paðus produktus, tikai daudz mazâk, lai vismaz par 1/3 mazâk kaloriju. Protams, to nekad dietologi neieteiks, jo viòi iesaka pâriet uz dârzeòu çðanu lielos daudzumos...

Nu bet, ja grib cilvçcisku sistçmu, bet mazliet vairâk organizçti un ar iespçjâm saòemt informatîvu un emocionâlu atbalstu, tad der Svara vçrotâju sistçma.

Internetâ var ieskatîties www.dieta.lv
Re: Attaukoðanâs
06.07.2006 10:02
...ja jau ej uz zâlîti, tad normâls, zinoðs treneris pateiks, ka ar ðiem te paðiem vingrinâjumiem, ar ko uzdzen muskuïu masu, teicami var panâkt Tev vçlamos rezultâtus - nomest svaru...tikai - cita secîba, citas slodzes...ieej googlâ, uzsit bodybuilding...
mur mur
Re: Attaukoðanâs
13.07.2006 10:25
mans ieteikums tievçðanai ir sekojoðs:
3x nedçïâ sporta zâle, vismaz pusstundu uz stepera/skrieðanas celiòa, pçc tam trençt muskuïus. pçc sporta zâles ~2 stundas neçst.
par çðanu - vistas, tîtara gaïu, vislabâk fileju, cûkgaïu nekâdâ gadîjumâ. neçst desas, kotletes, utt. çst piena produktus ar zemu tauku saturu, dârzeòus; brûnos rîsus, griíus. augïus ne pârâk daudz. daudz dzert.
neçst makaronus, bulciòas, ðokolâdi utt.
par alkoholu îsti nezinu, domâju, ka labâk nelietot :)
+ çst mazas porcijas. pçc neilga laika nemaz nevarçs apçst tik daudz, cik agrâk.
ar ðâdu metodi es notievçju no 65 uz 55 kg apm. 3 mçneðu laikâ, (25 g, 168 cm)
jâ, un kad nomests svars, uz zâli tâpat jâturpina iet un arî diçtu (ok, ne tik stingru) ievçrot...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 8?
Ziņa: