ja jau par atkariibaam

Aizsāka ad 

ad
ja jau par atkariibaam
11.07.2006 14:07
sveiki!
palasiiju forumaa dazhaadas teemas par atkariibaam. nu tad taa - pirms ilgaaka laika jau esmu sapratusi, ka man ir gruuti funkcioneet bez taada medikamenta kaa Clonazepam lietoshanas - deva tikai 1/4 vakaraa pirms guleetieshanas.
situcaaija ir taada - ja neiedzer tableti, ir gruuti guleet/aizmigt. bet naakamajaa dienaa pat mazaakaas lietas dariit negribas..nerunaajot par piecelshanos no riitiem!!!
esmu meegjinaajusi nedzert ilgaaku laiku, bet taas ir taadas mociibas. varbuut, ja man meenesi nebuutu pilniigi nekas jaadar, tad varbuut atradinaatos.
aprunaajoties ar savu aarsti, vinjas ieteiktais "attieshanas" periods neder:(

saprotu, ka apzinaaati sevi pakljauju atkariibai. laikam jau arii zinu risinaajumu. bet varbuut kaaads var padaliities pieredzee?!...

paldies!
abudabii
Re: ja jau par atkariibaam
11.07.2006 15:36
stresa ir par daudz. vairaak vajag fizisku nogurumu un nervu atslaabinaassanu.

var atmest medikamenta lietossanu uz laiku, piem., 2meen.
taa:
- aizvietot tableti ar uztura bagaatinaataajiem, kas domaati miegam +
- pirms miega pastaigas svaigaa gaisaa veelams 2 h(mezza vai uudens tuvumaa) tev vajag fizisku nogurumu, lai labi aizmigtu. un svaigs gaiss vienmeer naak par labu.+
- 1x ned. pirts(vakaraa) lai piertniex izper+
- var meegginaat adatu terapiju (daudziem paliidz)+
- teejinnas miegam padzert (kaut ko homeopaatisku)+
- relaxeejossa masaazza pirms miega.
Re: ja jau par atkariibaam
11.07.2006 18:29
man ir bijusi tâda pieredze, tikai ar lielâkâm devâm, u daþâiem medikamentiem. mana metode bija ïoti vienkârða, nenormâli stipra motivâcija un vienkârða atteikðanâs. negulçju kâdas pirmâs 5 naktis, pçc tam mçnesi gulçju pa dienâm un pa naktî nç, tad vçl kâdu m''enesi kamçr iegâju atpakaï normâlâs sliedçs. nu kopâ 2,5 mçneði apmçram, un pçc tam dzelþains reþîms:)
Re: ja jau par atkariibaam
11.07.2006 19:58
Es personiigi neticu fiziskai atkariigai no klonazepaama pie devas 0,5mg vakaraa.
Re: ja jau par atkariibaam
11.07.2006 21:03
...adatainis pauþ viedu domu...
ad
Re: ja jau par atkariibaam
11.07.2006 21:36
nu taa ir mana visminimaalaakaa deva shobriid. pirms tam bija 1/2 no riita un vakaraa!!! taa kaa, shis jau ir progress.

liels paldies par atbildeem!
âââ!
Re: ja jau par atkariibaam
11.07.2006 22:13
man tâda pati atkarîba!! lasu un brînos. man arî klonazepâms, tikai jau garus 6 (jâ..) gadus!! man arî ðobrîd "progress" uz 0,5 mg, bet sâkumâ bija pat 2-3x d pa 2 mg:(( ârprâts, kad atceros, ... atmetu -laika gaitâ, mazinâjâs tâ drausmîgâ krîze un sekas,kuras ilgi vilkâs lîdzi. bet tâpat - jau 6(!!) gadi, un -vçl 1/4 tabletes (=0,5mg) - tikai es dzeru no rîtiem.. Neesmu novçrojusi bezmiegu, jo hroniski ïoti nogurstu, un, par laimi, nav problçmu aizmigt, ja nu vienîgi murgoju ðad tad. Man ir grûti atmest pavisam cita dçï- sâk trûkt elpas, paliek dulla galva un rodas mistiskas, drausmîgi stipras bailes :/ :( Es arî it kâ neticu fiziskai atkarîbai, jo tâdâ gadîjumâ bez aizvietoðanas ar citiem medikamentiem es nevarçtu atmest, bet tâ nav, atmetu tîri aiz sajûtas, ka "drausmas, tâ taèu nevar" UN TOMÇR es jûtu kaut kâdu fizisku atkarîbu, tâ nav psiholoìiska, jo tad, ja gadâs aizmirst, vispirms sajûtos slikti fiziski, sâku domât, kâpçc, un tikai tad atceros, ka nav dzerta zâles:( kâ atmest pavisam, ïoti to vajag, bet negribu citas zâles, neticu, ka nerodas atkarîba, neko tâdu vairs negribu, gribu pati. vai tas ir reâli?
ad
Re: ja jau par atkariibaam
12.07.2006 23:11
jaa, man arii ir gluzhi tas pats! kad nedzeru zaales -rodas neizskaidrojamas bailes un galva taada dulla un pilniigs nespeeks, taads ka liekas nespeej kaajas pastiept:(
man shii atkariiba ar paartraukumiem ir reaali 4 g. no saakuma kaa zaales aarstnieciibas kursaa, bet peec tam tikai klonazepaams..
ja godiigi - briesmiigi!!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 9?
Ziņa: