Problçmas ar erakciju.

Aizsāka KarlisK 

Man ir problçma ar erakciju.
Tâ ir normâli reizçs kad vçlos paðapmierinâties vai arî vienkârði tâ ir sâkusies pa dioenas vidu, bet kad esmu gultâ ar meitenei, loceklis sacelâs tad kad to aktîvi stimulç ar skûpstiem vai glâstiem, bet tiklîdz vçlos nodarboties ar seksu tas atkal atlaiþâs un tâdejâdi gandrîz anv iespçjams nodarboties ar dzimumaktu.

Vai tas varçtu bût no uztraukuma? Vai variet ieteikt kodarît, varbût ir kâdi mediakmenti?
Re: Problçmas ar erakciju.
18.07.2006 15:07
Vareetu buut nepareizi ieradumi izveidojushies.
Ieradumi? Tas ir kâdâ ziòâ?
Re: Problçmas ar erakciju.
18.07.2006 16:00
...nesit saujâ tik biezi...viss...
Simonette
Re: Problçmas ar erakciju.
18.07.2006 16:32
Es teiktu ka tas ir uztraukums + stress + bailes.. Bailes, ka atkal var nesanaakt - taapeec ar taa notiek.. tev jaacenshas nedomaat un nesaspringt...kad pienaak intiims mirkls, ljauj meitenei sevi uzbudinaat un domaa par to, cik ljoti tu meiteni iekaaro.... Zinaams, ka ieteikt jau viegli, bet tas viss ar laiku - turklaat nepiekritiishu, ka pashapmierinaashana var buut pie vainas...tas vienmeer daudzinaats kaa labs un noderiigs process, taa kaa.. nebaidies par to.

Visam ir jaanotiek dabiski un ar laiku un praksi viss nostaasies savaas vietaas... mieru, pacietiibu un saprotoshu meiteni - Viss buus kaartiibaa!!
kekss
Re: Problçmas ar erakciju.
18.07.2006 21:56
Nu ja tev ar sishanu kulaka sanak labak, tad var meiginat priekshspeli aizvietot ar to un tad kad viss jau ir grozhos, saukt jatnieci, lai ta apseglo tavu mezhonigo kumeli varbuut ari sanak. :))
Re: Problçmas ar erakciju.
18.07.2006 22:44
Puiðiem tâ ir sâpîga problçma. Parasti tas notiek,ja baidâs ka tas notiks.Ar padomu grûti palîdzçt. Varbût jaiet pie sexopatologa. Varbût atrast meiteni,kas mâcçs uzkurinât tevi un novedîs visu lîdz galam. 99 % vainîgs stress,pashipnoze,bailes.Jâmeklç ceïi.
Kâ?
Viòu ir simtiem.
Uzbudinoðai çdieni.,erotiskas filmas,mûzuka,,intîms apgaismojums.
Nebaidîties pateikt meitenei, ka daudz kas atkarîgs no viòas. Speles. Mâka apmierinât meiteni ar glâstiem,klitora masâþu bez dz.locekïa ievadîðanas.
Un tad pienâks brîdis arî locekïa sexam. Viss notiks. Nav jau tâ locekïa ievadîðana ,ðajâ situâcijâ ,galvenais.Iemâcies novest meiteni lîdz orgasmam bez dz.locekïa ievadîðanas.
Vari pamçìinât,kâ te teica ,uztaisît apstâkïus tuvus tam,kad tu nodarbojies ar paðapmierinâðanu.Erotika,paðglâsti,spoguïi,domas. Nu,kas tevi uzbudina....
Man gan vçlarvien gribçtos uzzinât kautko par preperâtiem ? VAi tâdi ir noperkami? uzbunioði vai varbût nomierinoði ?
terks88
Re: Problçmas ar erakciju.
21.07.2006 00:09
Esmu pârliecinats ka tâdi preperâti pastâv!!!
enduro
Re: Problçmas ar erakciju.
21.07.2006 00:12
Vai erakcijai (erakðn) varçtu bût kâds sakars ar manâ bçrnîbâ populâro grupu Erapðn?:))))))
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 6?
Ziņa: