veelreiz par epilatoriem

Aizsāka jeena 

veelreiz par epilatoriem
20.07.2006 00:38
Agraak kaajas skuvu,bet paduseem un bikini zonai lietoju depilaacijas kreemu.Principaa ar rezultaatu biju apmierinaata.Vieniigi galiigi apnicis bija,ka tik iislaiciigs efekts,taadeelj noleemu iegaadaaties epilatoru.Palasiijos dazjaadas atsauksmes(arii shajaa forumaa),izdariiju secinajumus un interneta veikalaa nopirku Philips HP 6407. Nju beidzot sapratu arii teikumu,ka kaada sieviete izdzer 50 gramus konjaka drosmei(:D),bet skaistuma deelj es vareetu jau arii paciest.Vieniigi efektu gan nesagaidiiju.Galiigi slikti epilee,lai neteiktu,ka neko nenoepilee.Ja buutu dotas 10 spalvinjas,tad tas epilators nonjemtu tikai kaadas 3. Bez tam peec epileeshanas uz visas noepileetaas aadas paraadaas diezgan nejaukas pumpinjas,kas noteikti nerada nekaadu skaistu kaaju iespaidu.Nju instrukciju tieshaam ruupiigi izlasiiju un ieveeroju.Taadeelj iisti nav skaidrs-vai es kaut ko daru nepareizi,vai vaina ir epilatoraa vai varbuut,ka tas vispaar nav piemeerots manai aadai(nju padusees man ir ljoti,ljoti juutiiga aada,bet par kaajaam un bikini zonu nesuudzos)???!
SintijaK
Re: veelreiz par epilatoriem
20.07.2006 11:50
Es arî nopirku epilatoru... To ar ledu...
Bet no tâ legus nekâda îpaða labuma nav.....
Un man ðíiet, ka smukâks efekts bija tad kad lietoju Veet epilâcijas krçmus un efekta ilglaicîbas ziòâ - vienâdi... Jo matiòi taèu aug tik un tâ ar vienâdu âtrumu... ;((
saimniece
Re: veelreiz par epilatoriem
20.07.2006 14:21
Kursh var pastaastiit ar ko atshkjiras epilaacijas un depilaacijas kremi, vai tos var lietot paduseem un bikini un kaa tie darbojas un kaads efekts?????????
Re: veelreiz par epilatoriem
20.07.2006 14:38
Epilators ir mazs verkjiitis, ar ko to spalvinju apstraadaa, bet kreems ir depilaacijas kreems.
Re: veelreiz par epilatoriem
21.07.2006 00:20
Nju jaa,bet vai vaina ir manii vai tajaa epilatoraa???
Es teiktu, ka filips epilaatori nav labi. Pameegjinaaju draudzenes kaut kaadu filips un secinaaju, ka vinjsh izrauj tikai pagaras spalvinjas! Man pashai ir braun un epilee labi, pat 2 mm iisus matinjus, esmu apmierinaata, tikai pati taa epileeshanaas ir ilgs process. Matinji tev ataug aatri taadeelj, ka regulaari skujot vai depileejot, tie kljuust biezaaki un vairaak, jo tiek tikai apgriezti liidz ar aadu, bet epileejot tiek izrauti! Ja nopirksi labu epilaatoru un regulaari epileesi ar laiku matinji ataugs smalkaaki un daudz mazaak un saaks ataugt leenaak! Ar to ledu, nu nezinu, tas ir sviests! Jo lai labaak izrautu matinjus, poras vajadzeetu atveert, t.i. peec vannas, kad aada paliek miikstaaka un poras atveras ir ideaalaakais variants, kad epileet! Ledus cimdi, kas ir braunam ir domaati peec epileeshanaas, bet lielas vajadziibas nav. Taapeec galiigi nelogjiski tam filipam tas ledus klucis klaat. Aukstums tachu sashaurina poras un matinjus ir gruutaak izraut!
dansiga
Re: veelreiz par epilatoriem
21.07.2006 18:58
Braun braun un tikai braun ! It sevishkji peedeejas, kursh ir ar 40 pncetiiteem......
Re: veelreiz par epilatoriem
21.07.2006 21:57
Baac,ieprieksheejaa diskusijaa par epilatoriem pilniigu uzvaru guva Philips.Bet tagad atkal Braun!!!
:D
Re: veelreiz par epilatoriem
22.07.2006 08:12
Es arî par Braun!
milda
Re: veelreiz par epilatoriem
22.07.2006 19:08
es par filips
Re: veelreiz par epilatoriem
22.07.2006 20:11
es par vidusjûras sievieðu tipu :)
Re: veelreiz par epilatoriem
24.07.2006 22:13
Kaads ir vidusjuuras sievieshu tips??:O
Re: veelreiz par epilatoriem
24.07.2006 22:15
Ai,nju nav jau tomeer tik traki.Taa kaa tomeer pielaagojos tam visam. Ai,man jau shkjiet,ka epileejot otrajaa aatrumaa nav tik saapiigi. No saakuma jau ir taas nejaukaas pumpas,bet peec kaada laicinja paariet un paliek gluda aada!!!:)))
noteikti braun!Man ir 1996. gadaa pirkts Braun epilators, veeljoprojaam darbojas lieliski, nonjem ap 3 mm garus matinjus, ar katru reizi tie ataug leenaak un plaanaaki. Pumpinjas noiet mazaak kaa dienas laikaa.. Es esmu kategoriski pret kaaaju skuushanu, taapeec saapes varu paciest, jo efekt tomeer ir taa veerts!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 11?
Ziņa: