delikâti!

Aizsāka citrus 

citrus
delikâti!
05.08.2006 20:43
Man ir nepatîkama problçma - ïoti pastiprinâti svîstu! Pçc duðas 5 min jau sâkâs process, pie tam sviedri jau uzreiz ir ar "nepatîkamu aromâtu" kâ mçdz teikt reklâmâs! :)Sâku iedziïinâties un pieïauju, ka tas varçtu bût sastîts ar nierçm(bet problçmu ar tâm nav) Esmu praktiski vesela. Atliek aizindçts organisms. Pieòçmu mçrus. Atmetu smçíçðanu 4 dienas atpakaï, dzeru 3 l ûdens dienâ, çdu tikai svaigus dârzeòus, liesu, vârîtu gaïu bez sâls ar laima sulu, uzbriedinâtus griíus, pâris augïu, îpaði dilles, pçtersîïus. Nelietoju neko no piena produktiem, jo arî tie esot grûtu pârstrâdâjami. Ne s''ali, ne cukuru. Mçríis ir pavçrot kâ organisms reaìç uz uztura maiòu plus gribas nomest 10 liekos kg, kas arî iespçjams, veicina pastiprinâto svîðanu. Redzçsim, kâ bûs! Man ir jautâjums. 1)Vai liekasi svars ietekmç svîðanu? 2)Vai jums sviedri izdalâs jau ar smaku, jeb tâ rodas vçlâk? Bûtu pateicîga par viedokïiem!!!
Re: delikâti!
05.08.2006 20:45
Saka jau, ka savu smaku nejût:) Bet uzturs varçtu bût vainîgs. Pareizi dari.
belamors
Re: delikâti!
05.08.2006 20:54
Man arî bija lîdzîga problçma vairâkus gadus - sviedru smaka, ko nebija iespçjams ar nekâdiem dezîðiem notuðçt. Tad iedomâjos, ka pie vainas varçtu bût sçnîðu slimîba, tâpçc katru vakaru pçc duðâs paduses iesmçrçju ar pretsçnîðu lîdzekli. Tagad pretsçnîðu lîdzekli lietoju periodiski, tâ teikt - profilaksei. Kopð tâ laika vairs nav arî sviedru smakas un diskomforta, ka kâds varçtu saost manu aromu :)
derus
Re: delikâti!
05.08.2006 21:09
es ariis viistu daudz. uzvfelc jaunu t-shirtu un jau peec 10min plekji :( bet nesmirdu gan. kaut arii eedu visu peec kaartas
citrus
Re: delikâti!
05.08.2006 21:17
belamors, interesanti! Kas tas par pretsçnîðu lîdzekli?
belamors
Re: delikâti!
07.08.2006 00:31
Tagad aptiekâs nopçrkami ïoti dzaudzi pretsçnîðu lîdzekïi (bezrecepþu medikamenti).


Padusçs vakarç pçc duðas var iesmçrçt pretsçnîðu ziedi. Tâdu, ko lietoju es, aptiekâs vairs neva nopirkt :(, taèu ir citas (var lietot ârî tos lîdzekïus, kas paredzçti kâjâm, jo ierosinâtâjs ir viens) - Terbisil, Clotrimazol, Lamisil u. c. Ir vçl arî Mykoseptin, bet man tas nav patîkams - ziede satur tâdus kâ mazus graudiòus (gaumes jautâjums). Atceries, lai sasniegtu vçlamo rezultâtu, pretsçnîðu lîdzeklis jâlieto katru dienu vienu mçnesi. Gaidâmais rezultâts var iestâties arî atrâk kâ pçc mçneða, taèu, ja pârstâsi lietot medikamentu âtrâk, sçnîte atri vien atgriezîsies.

Vçl...
Iekðíîgi vari palietot Citrosept (tam arî ir antiseptiska iedarbîba). Tâpat vajag lietot atbilstoðus higiçnas/mazgâðanâs lîdzekïus - ziepes, duðas þelejas ar pretsçnîðu iedarbîbu (pçdçjâ laikâ man ir iepatikusies Baldones dziedniecisko dûòu produkcija).

Lai veicas!
O.o
Re: delikâti!
07.08.2006 01:17
Cilvçki ar lieko svaru ïoti daudz svîst. Piemçram, tâda...80kg smaga sieviete ïoti svîst. Jo sirdsdarbîbu apgrûtina lielais tauku daudzums un cilvçks svîst. Organisms ir piepûlçts. Man tâ reiz ir bijis. Pat pçc duðas smirdçju. Bet es nomainîju duðas þeleju. Tas lîdzçja. Jo man bija kautkâda alerìija pret ðo duðas þeleju.
Re: delikâti!
07.08.2006 12:52
ârsta koments vienam manam radiniekam- "pie vainas veìetatîvâ nervu sistçma"
Re: delikâti!
07.08.2006 18:08
Nu,nu. Meenesi smeereet pretseeniishu lidzekli un nedabuut dermatiitu vai,vai,vai..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 25?
Ziņa: