Kreatîns

Aizsāka Mârtiòð 

Kreatîns
07.08.2006 10:16
Gribu zinat vai kreatîns ir narkotika stimulants jeb kas tamlîdzîgs. Vai no kreatîna var rasties atkarîba?
Re: Kreatîns
07.08.2006 14:06
Tiesam neviens nespej man atbildet uz sho jautajumu. Slinkums brist uz aptieku.
Re: Kreatîns
07.08.2006 14:15
Jociigs esi? :D
Aptiekaa kreatiinu prasiit :D:D:D
www.vp.lv te jamo jaapeerk
www.wikipedia.com <--te jaalasa par to ko vaik
kreatiins kaa taads ir 3 aminoskaabju polipeptiids ( ja nejaucu)
Nodroshina ATF atkalveidoshanos no ADF un fosforskaabes atlikumiem...laikam?
Pieraduma nav, bet nevajadzeetu paarsnieg instrukcijas devas un iesaku lietot pa 2 nedeelju kursiem peec kuriem taisiit 2 nedeelju paartraukumus.

UN veel: iesaku nesacereeties, ka Tev uzaugs baigie muskulji ;) Muskulji aug no smagiem un pareiziem treninjiem, pareiza un sabalanceeta uztura kaa arii laba 10h miega diennaktii. Es arii dienaa meedzu nosnausties kaadu stundinju.
Re: Kreatîns
07.08.2006 14:51
Paldies par infu. Man shitos s***s nevajag. Tikai bralis lieto u man ar vinu sanaca strids par to vai ta ir narkotika vai nav. Laikam strida zaudeju jo ka redzu ta nav narkotika.
Re: Kreatîns
07.08.2006 15:19
Suudus? :D

Kaa man besii visi zadohljiki, kuri meetaa nez kaadus gudros no sevis un spriezh par lietaam, no kuraam NEKO nesajeedz...
Tas ir uztura bagaatinaataajs.... :/
Re: Kreatîns
07.08.2006 16:51
kombikorni ari ir uztura bagatintaji.

Un nedomaju ka lai iegutu sev kautkadus muskulus jalieto kreatins. Mans opis i bez tiem darot parastu darbu ir ieguvis labus muskulus kas joprojam vinam ir saglabajusies.

Ja un tik tiesam tie ir suudi. Neparteicos mans draugs. Ja tas nav parasts ediens tad tas ir suds.
Ka man kretine visi kachaki kad kautko aizrada par to ka vini lieto vielas lai veicinatu atraku muskulu augsanu tad uzreiz vai svilst gaisa.

hehe biski pats aizsvilos. Nenem launa tas tik mans viedoklis var jau but ka tev taisniba un lai labaki muskuli butu jalito kreatins. Nesaku ka tu liec lietot bet tu nostajies opozicija un noradiji manu vietu ka lietoju vardu suds nepareiza vieta. Var jau but ka tev taisniba :)
Re: Kreatîns
08.08.2006 11:52
Puisiit... tad luudzu atsakies no liellopu galjas filejas, jo tur ir shie suudi - kreatiins ;)

Un atsakies no alkohola, jo tur ir suudi, atsakies no dziives pilseetaa, jo pilseetnieka nesmeekjeetaaja plaushas ir identiskas laucinieka smeekjeetaaja plaushaam utt utjp. Savukaart kreatiina kaitiigumu neviens nav pieraadiijis.

Savukaart, ja Tu nespeej argumenteet savus apgalvojumus, bet tikai speej meetaaties ar vaardiem suuds da suuds.. piedod, bet ...hehe.. kaa teiktu mana sieva:"Ej attiisties" ;) :D
Re: Kreatîns
08.08.2006 13:13
:D Tas ka tava sieva tev maca ka pareizi dzivot ir loti patikami, bet luuuudzu nemegini minet manu ikdienishko uzturu. Tas tev tapat nesanaks.

Cik noprotu tu esi viens no tiem kachakiem un sho lietu nopietni nemi pie sirds. :)

Un par manu argumentaciju. Laikam te nu tev ir taisniba. Nespeju pareizi noformulet savu domu bet ta ir vienkarsa vis ko tu vari sasniegt pats saviem spekiem ir labs katra atsevishka palidziba shai gadijuma muskulu uzdzisana lietojot zales...
Re: Kreatîns
08.08.2006 13:28
Argumenti nav domu formuleeshana.
Kreatiins nav zaales/medikaments.

Tu esi iebraucis laucinjaa no kura neko nejeedz.

Arguments buutu kaut vai viens reaals fakts par labu tam, ka kreatiins ir kaitiigs, ka tas ir suuds (fekaalija?) utm.

Piedod, bet neiedziljinaashos sarunaa ar Tevi, jo aciimredzami, ka (kaa jau mineeju) Tev nav ne mazaakaas sajeegas par ko Tu runaa.
Re: Kreatîns
08.08.2006 14:22
Nu bet protams ka es no shita neko nezinu tapec jau es prasiju vai ta ir narkotika. un par argumentu neko nebiju minejis. Mana domu formuleshana te speleja lielaku lomu neka pats arguments. Man pat nebija prata likt kadu faktu. Izteicu savas domas par to ka vis ko tu neiegusti pasa spekiem nav labs.

Ka redzu lai macitu citus cilvekus par arstiem jeb sazin kada ir tava profesija tu esi looti slikts skolotajs. Butu apskaidrojis uzvedis mani uz gaisa cela nevis nolicis: tu nezini tu esi nulle.

Un par to sudu tas nebija domats ka fekaalija. Citi smeke tapec ka tas ir stiligi. Man tas ir suds tapec ka boja veselibu un smird. lai uzkachatu musisus citi lieto vielas maksligus stimulantus un vel sazin ko citi neko aptuvenais efekts tas pats tikai pasa spekiem. luuuudzu te ir tas suuds jeb lai maigajam ausim tas suds neliktos par fekaaliju tad teiksu ta nav prieks manis.

Enyway paldies ka ielaidies ar mani shaja bezjedzigaja diskusija un kaut cik apskaidroji mani atieciba uz kreatinu un to ka es neko no vina nesajedzu :D
haahaa
Re: Kreatîns
17.01.2007 23:34
heh... blja ku reeciigi lasiit :D
Tontõns
Re: Kreatîns
18.01.2007 00:46
Kreatîns ir tas, kas ir gaïâ. Nevar.
AthletiC
Re: Kreatîns
27.01.2007 08:27
Mârtiòam - pie organiskâs íîmijas, marð! ;)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 22?
Ziņa: