karpu nonemsana ar lazeru ?

Aizsāka alisja 

varbut kads zina, kur ir iespejama karpu nonemsana ar lazeru un kadas tad attiecigi ir sis proceduras izmaksas, var but variet ieteikt ?
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
08.08.2006 11:55
Es kârpu ar lâzeru òçmu nost Âdas un seksuâli transmisîvo slimîbu centrâ uz Briâna ielas. Tur ir arî âdas speciâlisti. Vienas kârpas noòemðana maksâja, ja nemaldos, 10,-Ls.
alisja
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
08.08.2006 12:02
un cik maksaja vizite, jo cik interesejos visur ieprieks nepieciesama iepriekseja vizite pie dermotologa, kura vietam ari ir pietiekami laba summa ..?
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
08.08.2006 12:51
alisja
Es tieðâm neatceros, cik maksâja pati vizîte. Bet nekâdu iepriekðçju vizîti pie dermotologa nevajadzçja, jo tâ ârste pati pârbaudîja visu un pateica, drîkst òemt nost ar lâzeri vai nç.
Cik atceros, tad vizîte bija jârunâ uzreiz ar paðu ârsti un nevis caur reìistratûru. Ja Tevi tas ieinteresçjis, tad vari man uzrakstît uz e-pastu un es Tev iedoðu ârstes mob. telefona numuru.
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
08.08.2006 12:57
:) Tautas medicina ir labaka. Un letaka.
Neatceros cik daudz tas bija jataisa bet lieta vienkarsa. Izbrauc briva daba paker lielos zalos sienazus. Tad pieliec vina galvinu klat savai karpai lai tas iezizas ieksa. Shkiet ka vins vinu izsuc jeb ari dezinfice vai hvz ko tur dara bet tas lidz 90% un nebus jatere nauda par kautkadiem lazeriem un vel tur neveseligiem panemieniem. I svaigu gaisu paelposi i paskrejusi buzi pat muguras muskulus patrenejusi busi :) Un kas vel labaks ja ienaks doma uztaisit pikniku ar gimeni, svaigs gais nav smoga neviens neblisinas....
alisja
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
08.08.2006 13:00
martinj,
izaugumus zem deguna neiesu risket ar sienaziem njemt nost .. seja ir un paliek seja, tas viriesus retas izdailo, ne sievietes :)
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
08.08.2006 13:01
zem deguna karpa ? :( Ja kas retas neatceros ka man vai kadam citam butu palikusas pec sienaza terapijas :P
alisja
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
08.08.2006 13:14
tur jau ta lieta.. seja ir seja;(.. un sienazi ir sienazi :p
vnvbnv
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
08.08.2006 16:26
ar lazeru nem nost Karls VC4. vizite pirms tam ap 15Ls, pati nonemsana man bij 25Ls, bet tas atkarigs no dzimumzimes lieluma (man bij tada ar laukumu ap 1cm2)
Cats
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
09.08.2006 09:56
ar sienâzi ir biðíi sâpîgi, un manuprât neefektîvi. Vismaz man nekad nav bijis efekts. Jeb sienâzis varbût ne tâs ðíirnes :D
Jap vietai pie deguna jâbût diezgan jûtîgai.
Skinbums
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
09.08.2006 15:19
Man arii sen,sen bija, bet vienu dabuuju nost ar vecco tautas metodi-kartupeli..vecaa meenesii paargriezh uz puseem kartupeli,sasmeeree kaarpu, tad kartupeli sasien ar diegu un aizmet,lai sapuust. Tik tieshaam sapuust arii kaarpas. Un otrs pavisam efektiigs liidzeklis nopeerkams aptiekaas,neatceros gan nosaukumu. Bet vnk njem un uzsmeeree uz kaarpas taadus kaa pilienus, tie sacietee,mazliet pakozh, un taa kaadas 3 nedeeljas smeeree, un kaarpas pazuud.
Cinike
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
09.08.2006 15:35
Vai tikai netiek jauktas kârpas ar apjomîgâm dzimumzîmçm?
alisja
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
09.08.2006 18:02
netiek netiek jauktas.. piedodiet, bet lai karpu sajauktu ar dzimumzimi jabut cik aklam, tik aprobezotam..
akse
Re: karpu nonemsana ar lazeru ?
09.08.2006 18:31
Man noòçma ar lâzeru ,bet pçc kâda laika atkal tâs atgriezâs.Biju arî piededzinât ar elektrolîzi-nepalîdzçja.Sçju ar diegu,dedzinâju ar sçrkociòu u.t.t,izmçìinâjos visu ko,bet palîdzçja tikai viens-jau augstâk minçtais kartupelis.Vecâ mçnesî pârgrieþ kartupeli uz pusçm,ar katru pusi norîvç kârpu,saliek puses kopâ un pârmet ar labo roku pâr kreiso plecu.Neatskatoties jâiet prom.Vislabâk to darît tâdâ vietâ,kur kartupelis var âtri sapût.Es to darîju meþâ.Kad kartupelis bûs sapujis,tad kârpas bûs prom uz neatgrieðanos!Man tâ notika.Protams,kad man to ieteica, es pasmçjos,jo neticçju,ka tas var palîdzçt.Tik daudz jau visu ko biju izmçìinâjusies.Bet pamçìinâju un palîdzçja.Lai tev arî veicâs!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 18?
Ziņa: