kontracepcija-bez prezervatiiva!

Aizsāka martins2004 

Arnis
Re: kontracepcija-bez prezervatiiva!
02.09.2006 13:30
Neauglîgu padara lûk visi ðie medikamenti íîmija, kaitîgie ieradumi u.t.t nu nav daba paredzçjusi , ka mums tabletes bûtu jârij, daba ir tikai un vienîgi paredzçjusi dabîgas vielas, piekrîtu ir gadîjumi, kad bez íîmijas nevar iztikt, bet tas ir ïoti ïoti reti un îpaðos gadîjumos, bet kâ tad notiek mûsdienâs, pie katra sîkuma pârçdamies íîmiskâs zâles, man nesen atnâca jauna meitene 20gadi Ârprâc, kas bija viòas organismâ pa bardaku, lûk no visâm ðîm tabletîtçm, tâ lûk, padomâjat vai ir to vçrts. Bçrni slimi dzimst, vai arî pie berniem vispâr netiek, jaunieði ïoti daudz slimo, pieauguðie tapat.
Padomâjat taèu un atveriet acis vienreiz..
Re: kontracepcija-bez prezervatiiva!
02.09.2006 13:32
daba bij paredzeejusi, ka cilveeki atklaaja kjiimiskos sastaavus un radiija tabletes
...un sâka tos rît bezjçgâ?
Arnis
Re: kontracepcija-bez prezervatiiva!
02.09.2006 13:40
Ka arî paredzçjusi un radîjusi cilvekus, kuri pret to cînâs, padomâjat un palasat ko LuiPastçrs teica , kad bija uz nâves gultas, viòð saprata ka ir kïûdîjies par baktçrijam u.t.t , bet to neviens neòem vçrâ un ta arî ir tâ kïûda.
Arnis
Re: kontracepcija-bez prezervatiiva!
02.09.2006 13:43
Pirms daudziem gadiem Lui Pastçrs radîja teoriju par baktçrijâm, kuras it kâ vajagot iznîcinât. Antibiotiíu un íîmijas pielietoðana-tâ arî ir baktçriju teorija. Uz to, diemþçl, balstâs tradicionâlâ medicîna. Sabalansçjot bioloìisko vidi ir vecâs tas ir alternatîvâs medicînas uzdevums. Tâ ir tâ sauktâ vides teorija. Tâs bûtîba ir tâ, ka mûsu organisma ðûnas, kâ puíes dobç, jâlaista, jâbaro, jâseko lai augiem pietiktu gaismas un tos nenomâktu nezâles. Bet mçs bieþi pçtâm ðîs nezâles ( slimîbas), kaitçkïus un cîòas metodes ar tiem, beram tiem virsû indes un íîmisko mçslojumu ( medikamentus ). Mûs tâ ir aizrâvis pats cîòas process ar slimîbâm-nezâlçm, ka puíes-ðûnas mums neienâk prâtâ.
Re: kontracepcija-bez prezervatiiva!
02.09.2006 13:50
Nu pag Arni, te vaicaaja peec kontracepcijas. tad nu iesaki ko labu no koraljlju daarza...
Arnis
Re: kontracepcija-bez prezervatiiva!
02.09.2006 13:54
Ðiet diskusija izvçrtas citâs sliedçs nepamanîji? Es uzrakstîju lai padoma par tabletem, kuras nav vçlams lietot, jo tas nodara lielu kaitejumu veselîbai, taèu Jûs sâkât virzît diskusiju uz citu pusi.Mçs daram visu lai cilveki tiktu pie jaunâs dzîvîbiòas nevis otrâdi. Par kontracepciju ir pieejami interneta daudz raksti, cilveks ðeit tâpat atbildi ne no viena nesaòems.
Re: kontracepcija-bez prezervatiiva!
02.09.2006 13:56
Kaadas ruupes, pilniigi apraudaashos...
Arnis
Re: kontracepcija-bez prezervatiiva!
02.09.2006 14:17
Raudi, kas Tev liedz, arî tas ârstç:))
nu bet, pagaidi, Arni, tavuprat butu jabut ka dabaa: kaa iestada ta dzemde, un sieviete ka viduslaikos dzemdejama mashiina?
Re: kontracepcija-bez prezervatiiva!
02.09.2006 14:25
dzemdeejamaas mashiinas viduslaikos biezhi vien aizgaaja bojaa, jo ar uudeni vien neizglaabsi taadus sarezhgiijumus!
Labdien!

Mans jautâjums: vai ir kâda iespçjamîba kaitçt saviem vçl nedzimuðajiem bçrniem, lietojot, hormonâlos kontracepcijas lîdzeïus (îopaði interesç modernâs kontracepcijas tabletes, kas satur jaunâs paaudzes progestînu drospirenonu)? t.i. vai ir kâda negatîva ietekme, kas varçtu kaitçt maniem bçrniem dçï ðo tableðu lietoðanas? Ja ir, sakiet lûdzu, kâdi ir riski?

Jau iepriekð liels paldies par atbildi!

Santa
Re: kontracepcija-bez prezervatiiva!
23.03.2008 13:17
Par tâm "samuraja olâm" es arî kaut kur biju lasîjusi. Tik ne jau vâroðâ ûdenî, karstâ!
Re: kontracepcija-bez prezervatiiva!
25.03.2008 11:53
Santa_

Ar ðo informâciju ko tu vçlies uzzinat bûs zinâmas grûtîbas... pirmkârt tâpçc, ka lai konstatçtu preperâta kaitîgo ietekmu vajadzîgi ilglaicîgi pçtijumi un parasti informâciju par kaitîgumu var uzzinat tikai pçc daudziem gadiem... Otrkârt, kontracepcijas raþoðana ir ïoti liels bizness un daudz kas shajâ jomâ tiek rûpîgi slepts...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 4?
Ziņa: