Tiem, kam ir migrçna

Aizsāka ANNIJA 

ievelene
Re: Tiem, kam ir migrçna
19.12.2006 20:57
man paliidz iborofeens 400, bet parasti nakama dienaa lekme atkartojas tad jadzer veel viens ja negrib mociities, ilgaakais 3 dienas ir bijusi... briesmiigi. man miogrena ir vienu reizi meenesii, pirms menesreizeem, un dazreiz, jau retaak veel kaadu reiziiti, no kaada cita iemesla - alkahola, eediena, paarguruma, nepietiekama miega. Es nezinu, vai beelos riit kaut kaadus hormonaalos preperaatus, ash buus jaaaiziet pie aarsta...

Neesmu meegjinaajusi nekad lietot to dargo tableti imigran, bet ir doma pamegjinat, jo man ir pavajinata nieru funkcija un sitie pretsaapju/pretiekaisuma liidzeklji ne paaraak labi iedarbojas uz niereem.. nju nez cik te ir taisniibas, bet to man teica nefrologs.
Ramona
Re: Tiem, kam ir migrçna
20.12.2006 06:17
ja Tev saap pirms MR,tad taa ir hormonaalaa migreena,ar kuru mokos jau gadiem.Noriskeeju,un neklausoties briesmu stastos par OK,saaku to lietot,turklaat jau 3 menesi bez tukshajaam dienaam.Migreena bija tikai 1x un tad no neizguleehsanaa un stresa,turklaat viegla.Svaraa neesmu pienjeemusies,gariigais labaaks nekaa bija.Saaku pat sportot,veseliigaak eest.Viss dziivesprieks atgriezaas.Agraak amn migreenas bija pirms reizeem un cikla viduu.Paliidzeeja tikai Imigran,bet ar ar mokaam.
Re: Tiem, kam ir migrçna
20.12.2006 09:03
kur tieði sap galva kad ir migrçna...................................
Re: Tiem, kam ir migrçna
20.12.2006 10:25
kâ kuram
Re: Tiem, kam ir migrçna
20.12.2006 11:22
kad ir tads laiks galva var sapet biezak?????????????????
Vai tâ ir migrçna:kâdu pusstundu raibs gar acîm,pçctam sâp galva kâdu laiku.Man tas kâdus desmit gadus ,kâdas trîs reizes gadâ notiek.
sportists
Re: Tiem, kam ir migrçna
16.01.2007 00:37
man it ka ir migrena ar auru, bet paldies dziivei man nesaakaas galvassapes. sâkas tâ, ka nevar vairs salasît vai saskatît kaut ko konkrçti, piemeram, skaties uz elektronikso pulksteni, kursh râda 10.13 un vari tik saskatît vai nu 10 vai 13, bet tai pat laikâ it kâ visu redzi, tad parâdâs tâda kâ þilbðana vienâ vai otrâ acî, man parasti tâda kâ horizontâla iekava kreisajâ acî (lîdzîgs efekts, kad apþilbina maðînas lukturi tumsâ, tikai tas momentâ pâriet) , un tad þilbinâðana un mirgoðana vispârçji. ctreiz stiprâk, citreiz vâjâk. kopumâ vis beidzas 30minuðu laikâ. mazs nogurums pçctam jûtams gan. darbaspçjas it kâ nezûd. Es regulâri pierakstu datumu, kad un kas bija, lai saprastu iespçjamos cçloòus, sekas un intervâlus starp gadîjumiem. saspringtas situâcijas darbâ nav iemesls. kâ jau ârsti saka, iemesls nav saprotams.
Esmu atteicies no visam ðitâm kokakolâm, fantâm un tamlîdzîgiem dzçrieniem, dzeru tikai minerâlos gan ar, gan bez gâzes, arî ðokolâdi minimâli. Palîdz. Intervâli ir ap 30 dienâm. diemþçl. MAnuprât, svarîgs ir arî íermeòa svars, respektîvi pârtika, ko çdam. Kafiju gan dzeru, gan pupiòu, gan ðíîstoðo.
Komçta
Re: Tiem, kam ir migrçna
16.01.2007 18:09
Man ir migreena bez auras, leekme parasti ilgst 3-4 dienas- te stipraaka te vaajaak. Viens no migreenas iemesliem ir nervozeessana, stress un otrs, ko esmu piefikseejusi- magneetiskaas veetras, reizeem arii ssokolaade. Mo ciibas ar to ir baigaas. Nedaudz paliidz paracetamols, bet lielakoties leekmi padara ciessamaaku Diclofenak sveces 100mg.
Man migrçna var sâkties no jebkâ, kaut vai postot kâdas spçcîgâkas smarþas, no drausmîga tokðòa un tâdâ garâ, vislabâkâs zâles ir xeksoRapid momentâ pâriet, vinîgi tâs var tikai dabût ar recepti.
Evucises
Re: Tiem, kam ir migrçna
07.01.2009 15:50
kâ viens cilvçks teica "viss nâk no iekðâm" :) - vienîgi to ir jâatrod to "vaininieku"
padsmit gadus mocos, tagad atradu adatu terapeitu, kurð ar Folla metodi noteica manus vâjos orgânus, kurus nu nekâdi tradicionâlâ medicîna nesaistâs ar galvu ... Jau no pirmajâm reizçm jutu izmaiòas... Iesaku ðo ârstu - Dr.Marks 26026958, Íînas medicîna, www.chinamedicine.lv , Brîvîbas 106. Veiksmi cîòâ ar migrçnu!!!
andis1
Re: Tiem, kam ir migrçna
10.01.2009 22:24
Man divas reizes lçkme ir beigusies momentâni. Vienreiz bija kaut kur jâsteidzas un jâmazgâ mati. Lçkme jau bija sâkusies, taèu, kâ iemçrcu galvu bïodâ, tâ pârgâja. Otreiz sâku mîlçties ar sievu. Itkâ kâds bûtu izslçdzis slçdzi. Klikt, un vairs nesâp.
pelene
Re: Tiem, kam ir migrçna
26.01.2009 21:28
Man ari ir migrena! Tagad, kad baroju mazo ar krûti nedrikstu dzert gandriz nekadus pretsapju lidzeklus. Man palîdz 2 paaracetamola500 tabletes un pec 8 h veel divas! Un tas ir labakais ko pagaidam varu atlauties.
Kadreiz megjinaju ari dargo Imigran - palidzeeja! Braucu ar trolejbusu, klepi mazs berns un jutu saakas migrena - tieshi lidz bij imigrans. atri apedu un un visu laiku ludzu Dievu, kaut tulit pat neizvemtu to daargo tabletiiti. huh noveicaas.. pec kada laika lekme miteejaas. :)
Man staastija, ka citiem peksnji beidzas migrena pec kadas iedzershanas, kad lietots brendijs, un nekad vairs neatkartojas.
Manupraat ir javingro un veseliigi jaeed. Varbut Joga var paliidzeet?
Re: Tiem, kam ir migrçna
26.01.2009 21:42
...silts ûdens veicinâja asinsvadu paplaðinâðanos, tâpat kâ mîlçðanâs...man reiz teica, ka migrçnas laikâ ap galvu,virs pieres, stingri, vajg apsiet ïoti siltâ ûdenî samitrinâtu - piem.dvieli...
Ramona
Re: Tiem, kam ir migrçna
28.01.2009 11:10
Tas nu kâ kuram.Kad man ir migrçna, tad arî íermeòa temperatûra ir karsta, gribas kaut ledusskapî lîst.Un tad lieku uz galvas un sprandas ledu, dzeru karstu melno tçju, ïoti stipru un Ibuprofen.Palîdzmâjâs,bet,ja esmu darbâ, tad jâmokâs.
Gribu vçl teikt, ka pçc maniem novçrjumiem, migrçna ir kâ eksplozija pârdzîvojumiem, vai uztraukumiem vai paarslodzei.Krâjas, krâjas un tad sâp.Parasti mana migrçna sâkâs sestdienas vakaros un ilga lîdz svçtdienas pçcpusdienai.Kâ pçc kalendâra!
Mazliet pamainîju domâðanu un tagad tâs ir retâk, pârsvarâ MR laikâ, tikai reizi mçnesî.
Ps matu mazgâðana aukstâ ûdenî palîdz.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 25?
Ziņa: