Kâ tikt pie bçrna

Aizsāka Futura 

Kâ tikt pie bçrna
22.09.2006 11:40
Vai kâds var padalîties pieredzç ar situâciju, kad pie bçrna neizdodas tikt tâ, kâ to râda filmâs un tâ kâ tas ïoti daudziem notiek - pçc pâris mîlçðanâs reizçm ovulâcijas periodâ? Vai kâds ir dzirdçjis par kâdâm domubiedru grupâm ðajâ jomâ. Citâdi tâ gaidîðana pavisam nelâga, jo ðíiet, ka visapkârt visi ir ïoti auglîgi, bet tu pati ðajâ jomâ esi bezspçcîga. Ârste tikai pçc pierunâðanas nozîmçja hormonu analîzes un ar tâm viss ir OK. Kopumâ ârstu neliekas ieinteresçti rezultâtâ - vai tu aizej uz neatgrieðanos un pievienojies bezbçrnu saimei vai pats mçìini risinât nezinot kâ.
Re: Kâ tikt pie bçrna
22.09.2006 12:41
°Oi milja sirds www.calis.lv visas variacijas par un ap shito, skaties forumu.
Intucis
Re: Kâ tikt pie bçrna
22.09.2006 13:31
Samekle labu arstu. Man viena pazina ieteica ienu labu proceduru, vini nevareja tik pie berniem, pec sis proceduras atri vien tika, varbut, ta ir sakritiba, bet vari izmeginat. Asins ultrovioleta apstaroana, to veic Dzemdibu nama apskaties so http://www.lags.lv/public/?id=27&ln=lv

Lai veicas! Galvenais nesaspringt..
Re: Kâ tikt pie bçrna
22.09.2006 14:05
Vispaar tikshana pie beerna dazhkaart ir ljoti gruuta un chakariiga lieta bet daudzos gadijumos nav nepiecieshami daargi izmekleejumi un proceduuras bet pietiek ar dazhaam pusmediciiniskam un pussharlataaniskaam darbiibiibaam kuras ciitiigi izpilda kaadu laiku.
Ku! Kaadaam taadaam sharlataaniskaam darbiibaam? :D
Re: Kâ tikt pie bçrna
22.09.2006 14:51
Nu es jau visas taas lietas nepaarzinu. Tur ir cikla noveeroshana, periodiska attureeshanaas, piemekleets uzturs, atpuutas rezhiima ieveeroshana, aarstnieciskas teejas, vilnas zekjiishu valkaashana, veedera sildiishana, maksts skaloshana, kumeliishu klizmu taisiishana, pozu piemekleeshana, uzvediiba peec dzimumakta u.t.t.
Re: Kâ tikt pie bçrna
22.09.2006 14:54
... partnera mainja...
Re: Kâ tikt pie bçrna
22.09.2006 14:57
Paldies ieteicçjiem! Par asins ultravioleto starojumu nebiju neko dzirdçjusi. Paldies arî par caalja foruma ieteikumu. Esmu dzirdçjusi par hormonu problçmâm un arî olvadu skaloðanu, cik saprotu, ar tâm var tikt galâ diezgan veiksmîgi, vismaz mani paziòas daþu mçneðu laikâ ir tikuði pie bçrniem. Bet ðíiet, ka man ar hormoniem problçmu nav. Nu katrâ ziòâ ir drausmîgi bail. Biju pie ilggadîga bioenerìçtiía, bet nekâdu iedarbîbu nejutu, pçc viòa jautâjumiem nopratu, ka vajadzçja just. Esmu arî ðarlatânismu atzinçjs - viss, kas veicina pozitîvu un atbrîvotu domâðanu ðiet var lîdzçt.
Vispirms jâpârbauda, vai problçmas nav potenciâlajam tçvam, nevis jums. Statistiski tas esot visbieþâkais cçlonis. Zinu vienu ìimeni, kam bija problçmas; ârsti sievu visâdi mocîja, sadeva hormonus un pataisîja resnu, bet nekâ. Galu galâ izrâdîjâs - vîrs neauglîgs.

Guntis Veiskats,
topoðs dziednieks
Re: Kâ tikt pie bçrna
23.09.2006 16:11
Pie bçrna var tikt, pârguïot ar vîrieti. Vçlams vairâk kâ vienu reizi.
bandole
Re: Kâ tikt pie bçrna
23.09.2006 16:39
Izskaitïo savu ovulâcijas dienu un joziet uz kâdu atpûtas namiòu,nu kautkur kur jums liksies romantiski vai pat neprâtîgi,un aiziet sâkat to ðtelli bîdît.Tâ saka,ka nomainot mîlçðanâs vietu,var pat uzreiz palikt stâvoklî.Bet ja mîlçjaties visu laiku vienâ un tai paðâ vietâ-gultâ,tad iespçjams vainîgas ir âderes.
Re: Kâ tikt pie bçrna
23.09.2006 17:11
Sievai jâskatâs vai nav dzemdes iekaisums.Vîrietim jânodod spermas analîze.
Laba poza ieòemðanai ir "Suòu poza".Tas ir ,draudzene uz ceïiem,vîrs no mugurpuses. Pçc noplûdes paliec sievai zem vçdera spilvenu un lai mazliet tâ paguï.
Re: Kâ tikt pie bçrna
25.09.2006 14:05
Paldies par papildus ieteikumiem! Par âderçm nebiju iedomâjusies. Draugam urologs esot teicis, ka spermas analîze esot jâtaisa atikai pçc kâda pusgada. Mani ginekologi pârbaudîja par ar tâdu kâ kino - no iekðpuses. Nu par iekaisumiem neko neteica un vispâr visas tâs pârbaudes man vienmçr ir bijuðas pozitîvas. Tad nu ðíiet, ka ìalvenais kas ir atlicis - spermas pârbaude draugam un olvadu carlaidîbas pârbaude. Kad ieminçjos ârstei par olvadu pârbaudi, viòa palika dusmîga, jo to veicot tikai pçc 1 gada pavisam regukâras mçìinâðanas. Varbût vçl kâds ieteikums vai pieredzes stâsts? Ðíiet, ka gada laikâ taèu var izmçìinât tik daudz ko.Vispâr izskatâs, ka ovulâcijas tests gan vakar, gan ðodien râda to îsto laiku, tad nu parûpçsimies par atbilstoðu rîcîbu. Varbût kâdam ir kâda pieredze tieði ðâdâ jautâjumâ ar kâdu konkrçtu ginekologu?
sise
Re: Kâ tikt pie bçrna
25.09.2006 15:21
labâk neskaties câlî, tur tik var salasîties ðausmu lietas, kâ visas mokâs gadiem.. tâm kurâm viss izdodas baigi forði, tâm jau nav laikam netâ sçdçt! tici un viss Tev bûs, galvenais neatmet ticîbu! :) es joprojâm ticu ...
Re: Kâ tikt pie bçrna
25.09.2006 16:01
Jâ, es tikko ieskatîjos câlî un tur tieðâm bija ðausmu lietas. Pat nesapratu, kâpçc man ârsti ne par vienu zâlîti no tur lielâ minçto skaita nav pat ieminçjuðies.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 14?
Ziņa: