Veel par seksu un viira erekcijas ilgumu

Aizsāka Samtene 

Te iet teema par parak ilgu nebeigsanu. Tad nu es saduusojos arii par savu probleemu uzrakstiit. Man liekas atkal, ka probleemas ar orgasma sasniegsanu, jo viirs parasti (ne vienmeer protams), beidz kadas pusminuutes laikaa. Es jau nezinu, cik ir normaali, bet man liekas, ka tas tomer ir parak iiss laiks.
Vai tam varetu but kadi iemesli un ko tur dariit?
Vai tiesaam neviens neko nevar pateikt?
Bija te kâdu gadu atpakaï gara tçma par to paðu. Autore, cik atceros, bija civilene.
tîri no bioloìijas viedokïa ar vîru nav nekâdu problçmu, viss ir normâ. Normâli ir pat ja beidz 5 sekunþu laikâ. Tas ilgums nav vajadzîgs priekð atraþoðanâs, bet varçtu bût svarîgs no humânisma vai dzimumu lîdztiesîbas viedokïa. Nu tipa, lai ir godîgi kaifs vecim, kaifs arî vecenîtei. Bet nu dabâ tâ lîdztiesîba nepastâv, lai tâ pastâvçtu kaut vai kâ materializçjusies ilûzija, jâpieliek kaut kâdas pûles, savukârt pûles visu samâkslo, un cilvçks aiziet pa perversiju taciòu tâlâk no mâtes dabas. Tas savukârt noved pie tâ ka cilvçki viens otru nesaprot, ir neapmierinâti viens ar otru, lai gan apsmadzeòojot visu liekas, ka nav par ko bût neapmierinâtam.
Re: Veel par seksu un viira erekcijas ilgumu
25.09.2006 16:23
Taa ir diezgan parasta probleema, saucaas priekshlaiciiga ejakulaacija. Katraa zinjaa ar pus minuuti vairumaa gadijumu ir nepietiekami lai sagaadaatu sievietei kaut cik veeraa njemamu baudu.
Es tiesi gribeetu dzirdeet to vai tas ir normali vai tomer priekslaiciiga ejakulaacija, tikai kas lai to izsver.
Ja tas ir norma, drosi vien liksos mieraa, jo varam jau arii mees to procesu paildzinaat, bet godiigi sakot man patiik taa smuki iesaakt un smuki turpinaat lidz beigaam bez kaut kadiem partraukumiem. Vispaar jau taa ir, ja miilejamies katru dienu, tad tas process protams ir ilgaaks, bet gribas jau tiesi tajaas reizees, kad esmu peec vinja sailgojusies kaa traka, lai buutu mazliet ilgaak.
par ðo problçmu ir ïoti, ïoti daudz informâcijas, pameklç internetâ. principâ var bût daþâdi iemesli, bet visbieþâk ir tieði psiholoìiskie.
aizej uz biblioteeku,izlasi vienu no ieprieksheejiem cosmopolitan(neatceros,kuru tieshi)
tur ir padomi,kaa savaldiit priekshlaiciigu ejakulaaciju!
un ja esi tur,noteikti atradiisi seksenciklopeediju,tur arii buus padomi,bet droshvien krietni nopietnaaki.
varbuut vari ieteikt viirinjam,kad vinjsh juut,ka tuulinj beigs-lai domaa par Latvijas hokeja izlasi,sauc praataa visu viiru vaardus,kaartas numuru.. :D:D:D:D citiem paliidz!:D
man tad jaasaka - nabadzinjs. Laikam jau citreiz taa vins arii dara.
Kaa lai internetaa meklee? Priekslaiciiga ejakulaacija?
Re: Veel par seksu un viira erekcijas ilgumu
25.09.2006 16:33
Samtene

Nu tev jau saka ka no dzimtas turpinaashanas viedoklja pilniigi normaali bet no savstarpeejas baudas sagaadaashanas viedoklja par aatru. Turklaat daudzaam sievieteem vispaar ir ljoti gruuti panaakt vaginaalo orgasmu. Ko tad? Lai viirs pakaraas?
Ko tad dariit vislabaak? Iet pie kaada speciaalista? Vispaar jau drausmiigi bail ar viiru par to runaat, jo baidos, ka var rasties vinjam veel bailes un tas tik visu veel pasliktinaas, taapec jau arii gribaas noskaidrot. Tiko paskatiijos googlee, vismaz vienaa vietaa runaa par priekslaiciigu ejakulaaciju, ja beidz atrak par 1 minuuti.
Re: Veel par seksu un viira erekcijas ilgumu
25.09.2006 16:46
Tas taèu labi, nav jâatrauj miegam dârgâs stundas.
es gan domaaju,ka viirs pats apzinaas sho probleemu,bet kautreejas runaat taapat kaa Tu. atrodi panjeemienus un runaajiet,runaajiet,runaajiet!
un dariet,risiniet!
Ir bijis laiks, kad es ar vinju par so teemu runaaju. Domaaju gan, ka vins zina, tikai briiziem aimaalee arii sev acis, jo ir jau biezi arii situaacijas, kad man izdodas pabeigt un ne vienmeer vinam tas viss velkas 30sekundes.
Toreiz peec taas musu runaasanas vins palika vispaar tads ieraavies, saaka baidiities, kaa nesanaaca mani apmierinat bija loti nelaimiigs.
Es vinjam prasiiju vai arii ar citaam vins tik atri beidzis un vins teica, ka veel atraak, bet ir viens bet - vinja pirmaa sieviete, pabeidza vienmeer (nezinu, kaapec mees par sadu teemu runaajamies, laikam es vinju pati izprasnjaaju un protams peec tam pati cietu), lai gan var jau buut, ka vinja tikai taa teeloja un staastija. Tad nu es saaku domaa, varbuut ar mani kaut kas nav kaartiiba. Tad nu tagad nezinu vairs ko domaat.
Peec taam musu sarunaam, es vinjaa atkal pamazaam atgriezu pasapzinju un taapec tagad baidos atkal tai teemai pieskarties.
atbrîvojiet no mentaalaa stulbuma
Re: Veel par seksu un viira erekcijas ilgumu
25.09.2006 17:37
Veel saakat cepties par to ka pankuukas cepjas par 3o sek. ilgâk nekâ vîrs grib, atnâcis no darba, par cepieniem par shitto visu hinju, tad barichikiem, lauliibas paarkaapumiem..un aaaleluja..cepshanas ar visu izjauc....nevar dabiski...un vispaa nah vislaik jaabeidz lai abi buutu laimiigi...svietsz..taaaa nebuuus nekad, un tie kas saka ka taa ir kaut gada graumaa dirshs pa pilno, gribat kaifu apeedat ecstasy vienaiciigi..nu un aptuveni buus, un veel kaa...

P.S. Es neesmu terrorists vai psihotiskai vnk kaa gribeetos kaut vai riit uzpridzinaat kaadu sabiedrisku vietu, lai mirtu peeec iespeejas vairaak cilveeku, un atkaartot un atkaartot to katru dienu[tas nav labi!!!]..BET LJAUTINJI DEEELJ JUUSU PAAAAARSPIILEETAA DZIIVNIECISKUMA, pat trakaak MAN GRIBAS TAISIIT SEV GALU !!! bEIDZIET TAKSH CEPTIES PAR JUUSU P-E-Z-H-A-A-M & P-E-N-J-I-E-M.... un tad iespeejams buusim paaar 0.01% taalaak no vnk lopinjiem, kurus nokauj un liek uz Ziemassveetku galda...

Ar, cienju pret garaa zemajiem, un lai Dievs vinjus uzklausa un zheelo...Amen
Noteikti sac par to runat ar vinu, domaju, ka vins pat jutisies atvieglots sava zina, jo pats nespej par to iesakt runat. Meginiet kaut ka to lietu risinat. Protams, ka pie specuka bus jaiet. Bet ka vienreizeju palidzibu iesaku seksðopos noperkamo aerosolu STUD - uzsmidzina uz locekla galvinas 10 min, pirms milesanas un lieta bus ilgaka. Tacu ar to nevajag aizrauties un bez specialista ieteikuma nedrikst ilgak ka 3 menesus izmantot. Tas, ka ar to mazinas ari sievietes vaginas jutiba, nav tiesa - ir izmeginats. Variet to lietot, ka tu saki, tiesi tajas reizes, kad esi dikti sailgojusies. Tas tiesam darbojas, tikai iesaku tiesam tas 10 minutes ieverot.
Sou. Var jau it kaa meeginaat.
bet tas tad tiesaam taa retos gadiijumos, man jau liekas, ka tur jadara tad kaut kas, lai tas ir ilgstosaaka laika jautaajums
Nu es tacu saku - to tikai ipasiem gadijumiem - kad gribas ta ilgi un skaisti. Parareli risiniet lietu no tas pareizaa gala. Vispar jau lieta nopietna un visticamak risinama psihoterapeita kabineta.
Bet var meginat to visu notrulinat - ja ir speka un velesanas - vispirms apmierini orali, pec tam milejaties ka parasti. Un velams - katru ritu un vakaru:))To vispirms ieteiks jebkurs seksologs. Tik nestados prieksa, kur lai divi stradajosi cilveki nem tam laiku un energiju...
Es ar nestaados prieksaa.
palasot ðíiet, ka tam visam pamatâ ir psiholoìiskas problçmas, turklât abiem, attiecîbâs. Ja jau jûs nevarat normâli aprunâties par seksu nebaidoties kâdu aizvainot vai vçl nez ko kas zin kas galvâs notiek mîlçjoties.jâmçìina izrunâties.

par to ka viòa pirmâ sieviete beigusi vienmçr man plats smaids uz lûpâm:)) vai nu viòam ir trâpîjies viens gadîjums no tûkstoða, bet visticamâk dâma labi pratusi tçlot. iedomâjieties sievieti, kas VIENMÇR neskatoties uz nogurumu, sliktu garastâvokli un vçl citiem ntajiem faktoriem, kas neizbçgami ir mûsu dzîvç un ietekmç seksuâlo dzîvi, vienmçr beidz. :)) pçc varbûtîbas teorijas, nu rets gadîjums. visticamâk vîrietim ir tendence atrast sievietes, kas baidâs viòam kaut ko teikt, lai tikai viòu neaizvainotu. daþas pietçlo, citas meklç atbildes te. tâ kâ jâíeras vien pie runâðanas.
Viiram pirms manis nav bijusas ne ar vienu ilgstosas attieciibas. Man liekas, ka ar to sievieti arii varbuut var runaat par kaadu menesi. Un man arii godiigi sakot siis ir tadas pirmas attieciibas, jo pirms tam ilgaakas bija kadu pusgadu. Tagad jau kopaa esam 7 gadus un ir 2 beerni.
redzu divus neveiklus kautriigus komplekaisnus pelekus cilvekus lasot sho topic, kas tas par veci kas tur uzreiz churaa bikses ka vinjsh nevar kaartiigi sievu panjemt priekshaa, ko noziimee sex 30 sec ka jaabuut 30 min?
> atbrîvojiet no mentaalaa stulbuma

tava problçma, ka tu pârâk skaties uz citiem dzîvniekiem, strâdâ pie sevis un bûsi tâlâk no dzîvniekiem par 0.01% :)
Kas tev daïas gar citiem cilvçkiem, kas par 0.1% ir cilvçki par 49%dzîvnieki un par pârçjiem biroboti.
jah... ja iisteniibaa padomaa-katram cilveekam ir savs laiks,kad vinjsh beidz, kaapeec mees uzskataam paaris minuutes par kautko nenormaalu! tas ir vinja organismam atbilstoshais laiks, zheel tikai,ka tas neapmierina otru cilveeku. Samtene,saprotu Tevi,bet moshka vajag pameegjinaat saprast viiru... lai darbojas peec seksa savaadaak,lai sniegtu Tev baudu(ne sliktaaku par vaginaalo seksu)..
isteniba atbilde ir pavisam vienkarsa, Tu viiram liecies ljoti sexiiga katru reizi, tacu Tew atliek padarit to par parastu sexu, pietam censties noverst vinju ar sarunam na pa teemu sexa laika, un ar laiku nemaz nepamanisiet, ka erekcija paildzinasies.
mad zviegdams
Re: Veel par seksu un viira erekcijas ilgumu
01.03.2010 12:33
meistars Rakstīja:
-------------------------------------------------------
,...pietam censties
> noverst vinju ar sarunam na pa teemu sexa laika,
> un ar laiku nemaz nepamanisiet, ka erekcija
> paildzinasies.

...jā, jā parunājiet par remontu, par malkas skaldīšanu, kalvīša ģīmi...

...meistars...nja...:)
:) visiem
Stulbums!!! Nu nepaliidz taa runashanas!!! Mees viens ar otru esam nu ljoti komfortabli kopaa un visu esam izrunajushi, bet nu nekas nemainas :(
Vins censhas par darbu domat, lai paildzinatu to procesu... man nedriikst nevienu skanju izdvestu, lai vinju no domam par darbu nenosistu :D Nu vai tad tas ir normali?
Pec tam pec pirmas reizes, kas ilgst 3 min, vins var 3 stundas un es tur varu uz galvas stavet un man jau visas malinas sapes, bet vinam nekas nenotiek.
Stulbakais ir tas, ka tad, kad vins iesak, es gribu, lai pabeidz pec manis, jo man visa apetite pec 1 fazes pariet :( Un negribas man ar tadiem partraukumiem turpinat :( tad tas vairs jau ir tikai mehanisks process :(
Re: Veel par seksu un viira erekcijas ilgumu
17.03.2010 07:41
...palasiet vairāk kosmopolitēnus, kazas..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 25?
Ziņa: