paskaidrojiet man - vienkarsai mirstigajai

Aizsāka virusainaa 

virusainaa
paskaidrojiet man - vienkarsai mirstigajai
28.09.2006 16:51
Jutu, ka viruss ir ievilcies, jasakopo visi speki un jaiet pie arsta. Jasaka, savu gimenes arsti pedejo reizi "izmantoju" pirms 4 gadiem - nav bijusi vajadziba. Tatad nekadu vinas kontaktu man protams nava.
Zvanu uz poliklinikas registraturu - tur pacel kada dama un atcert, ka rit un vispar ari visu nakamo nedelu manai arstei pieraksts ir pilns. Kad ludzu, vai vinu nav iespejams sazvanit ka citadi, jo esmu dzirdejusi, ka vinai ir privatprakse, man vienkarsi uzkliedza - es tacu teicu - vinai kabineta telefona nava!!!!
Kartejo reizi parliecinajos, ka nu pilnigi nekadi nespeju izprast to gimenes arstu padarisanu. Un ko lai es tagad ar savu 7 dienu aizdomigo virusu darU???? Mazdakteris jau izteica aizdomas, ka varetu but komplikacijas, ja tik ilgi ir ievilcies...Bet es godigi sakot jutos bezpalidziga.
Re: paskaidrojiet man - vienkarsai mirstigajai
28.09.2006 16:57
Tad kas tev tagad ir par probleemu? Izstaasti sajuutas. Kaadas bija un kaadas ir tagad. Ghimenes aarsti ir bulshits... un domaaju ka valsts dara visu lai tauta no shiis instituucijas atteiktos.
es jau te nesen rakstiju, ka viruss neatkapjas jau 7 dienas. bisku sabijos pec Mazdaktera teksta un nolemu aizcapot lidz gimenes arstei - ja nu tiesam kas nopietns - lai kadas antibiotikas izraksta, jo vel nakamo nedelu gulet majas nevaru atlauties.... Tagad nesaprotu, ko darit - vai varu iet pie jebkura terapeita?
Re: paskaidrojiet man - vienkarsai mirstigajai
28.09.2006 17:08
Nee, nee, tu neraksti par to kaa viirus neatkaapjas bet apraksti simptomus. Mees foruma guru pashi nolemsim kas tas ir un kaa to aarsteet.
Mazdakteris jau man ieteica - partraukt dzert Citroseptu un moèît iekðâ tçjas. Bet sak makt bazhas, ka kaut kas nav isti kartiba. Ja jau 7. dienu ir temperatura (svarstas no 37 - 37,5), sap acis un galva, spiez tiesi galvas priekseja - pieres dalaa. Un protams nespeks - kad meginu aktivak padarboties,sirds sak uzdot un trukst elpas - nu ta it ka butu loti augtsa t. Vairak nekas - ne kakls sap, ne iesnu.
Tikai gribas panemt smago galvu un nolikt kaut kur maliòaa...
Ku ! Kâ tev ar zobiem?
Ej pie jebkura terapeita ARS, Linezera sl. vai jebkur +- normâlâ vietâ. ÌÂ ir domâti tantukiem, lai lçtâk norîkojumus dabûtu. Ja tev ir pâris desmtnieku kabatâ, tad apzvani med. iestâdes un pieraksties pie labâkâ par pilnu maksu. Principâ es vienmçr esmu ticis pat pie speciâlistiem tajâ paðâ vai nâkamajâ dienâ.
Re: paskaidrojiet man - vienkarsai mirstigajai
29.09.2006 08:50
virusainaa

Peec aprakstiitajaam paziimeem domaaju ka buus piemeties sinusiits Un bez antibiotikaam iztikt buus gruuti. Amoksicilins 500 mg pirmaas paaris dienas pa 2 kapsulaam 3 reiz dienaa. Kopsummaa 5...7 dienas.
ku! vai tad sinusits nav saistits ar degunu, elposanu? ka jau teicu, iesnu man nav (un neatceros, kad pedejoreizi bija), apaukstejusies ari neesmu.
sodien iesu nodod asinsanalizes - kas noradija uz iekaisumu? grimsana, leikociti?
manai draudzenei pirms diviem meenesiem iekoda eerce un tikai tagat paraadiijaas eercu encefeliits lasot tavas paziimes vinai 100% tiesi taadas pasas bija,bet varbuut meedz buut vienaadi sindromi,bet uz atskiriigaam kaiteem nezinu.
seit buutu pats gudraakais dakters...
man ari tadas bazhas uzmacas, bet - erce nav manita plus esmu potejusies..........
Man bija līdzīgas pazīmes,kad pēc vīrusa dabūju komplikācijas diagnozi noteica tikai pēc mēneša: infekciozi alekģiskais miokardīts.Kardiogramma arī no sākuma neko neuzrādija visi domāja, ka man tikai nervi.Tā ,kā pārbaudi arī sirdi.
Re: paskaidrojiet man - vienkarsai mirstigajai
29.09.2006 13:56
Domâju,ka KU taisnîba. Nevar izslçgt sinusuîtu. Deguna blakusdobumi ir pieres daïâ un abos vaigu kaulos.
Vispâr vîruss var dot 37-37,2 t.
Bet runa,ja nemaldos,gâja arî par ðíidrâm vçdera izejâm?
Pie terapeita! Nav ko mocît sevi un mûs.
Veiksmi.
biju pie terapeita (paldies ZZZ par padomu - tiesam nezinaju, ka ja maksa ragaa, var tikt taja pasa diena) - ne, ar degunu, kaklu, viss ok. bet ta sirds gan - skrien ka traka un sviedri gazas aumalam. bet nenosutija uz kardiogrammu, bet gan uz plausu rentgenu.. un lika nodot analizes uz vairogdziedzeri....
bet man mieru neliek doma par meningitu.... terapeite teica, ka tad jabut pilnigi stivam kaklam, ko nevar pakustinat...parbaudija - ne, kustoties, bet mani tomer mac bazas - spranda tomer skiet tada divaina un galva sap, varbut no ta, ka pedejas dienas tik pa gultu dzivojos...ja, un divaini - kad biju pie arstes, man nebija paaugstinatas temperaturas, bet jutos taa it ka butu kadi 39 gradi...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 15?
Ziņa: