Sâpe labajâ sânâ

Aizsāka Janitis 

Janitis
Sâpe labajâ sânâ
30.09.2006 23:55
Man sâp labajâ pusç blakus dzimumloceklim, tieði blakus, sâpe tâda, kâ nedaudz dur, nav liela, nepastiprinâs ja es darbojos fiziski. Ik pa brîdim iesâpas arî paðâ labajâ sânâ pa vidu. Man tâ jau ir kâdu nedçïu. Kas tas varçtu bût? Lûdzu palîdziet ar padomu. Vai no kuòìa var sâpe atstaroties tik zemu. Paldies.
P.S. vai var kaut kâdu pretsâpju medikamentus iedzert?
nekompetents
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 00:40
mosh aklaa zarna? vinja ir labajaa saanaa.. tachu ne blakus dzimumloceklim..
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 13:14
Vajag iet pieíirurga.
Cik tev ir gadu? Vai intensîvi nenodarbojies ar sportu,smagumu celðanu.Vai ir palielinâti limfmezgli labajâ cirksni?( Patausti tur zem âdas jâbût plakaniem ziròa lieluma mîkstiem ,nesâpîgiem veidojumiem.)Vai vakarâ mçriji íermeòa t. Cik? Kâds ir pulss.
Ðos un citus jautâjumus tev uzdos arî íirurgs. Neklâtienç tâdas lietas ,kâ vçdersâpes risinât ir bîstami.
Janitis
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 16:42
Nezinu, piezvanîju mâtei, tâ ieteica iedzert alaholu, tas varot bût þultspûslis, iedzçru divas tabletes un pârgâja, bet tâpat ik pa brîdim jûtu ka nedaudz iesâpas. Temperatûra normâla, man trîsdesmit gadi, mçìinâðu sarunât kaut kur vçdera sonogrâfiju, tâda esot. Mazdakteris 1 paldies.
Janitis
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 18:03
Man jautâjums, kâdas pazîmes ja ir sastrutojusi aklâ zarna? Kâdas ir sâpes, man pa dienu nekas nesâpçja, tagat tâ ka ar mazu adatiòu iedur labajâ pusç blakus nabai, vai arî tieði uz gûþas kaula, sâpes atstarojas uz labo kâju. Vispâr esmu nobijies. Rît ieðu pie vienalga kâda ârsta, bet kad bûtu jâsâk stresot un nezinu jâsauc atrie? Jo sâpes man nelielas ir, bet ne jau tâdas, lai es kaut ko nevarçtu padarît, ðodien cilâju dçïus nekas nesâpçja, tâ kâ nedaudz iebaksta, kaut kur labajâ sânâ (jo man var iesâpçties pats sâns, var iedsâpçties pie nabas, vai arî uz gûþas kaula labajâ pusç. Vakar man sâpçja biki mugura labajâ pusç. Nezinu laikam par daudz sastresojies esmu. Paldies.
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 18:20
Janitis

Tieshi blakus dzimumloceklim atrodas seeklinieka saitiite kas arii var buut iekaisusi. Veel tur tuvumaa ir limfmezgls. Bet spriezhot peec taa ka tev pa reizei ir nelielas asas saapes un nav nekaadu citu nopietnu probleemu, domaaju ka taa vareetu buut nervu vaina. Kaads sapuusts, saspiests, iekaisis nervs. Lielam uztraukumam pagaidaam neredzu pamatu. Aklaas zarnas piedeeklim sastrutojot vairumaa gadijumu tomeer ir nepaarprotami slikti un saapes ir pietiekami stipras un no taam nav iespeejams noveerst uzmaniibu. Tachu speciaalista konsultaacija nebuus par skaadi.
Janitis
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 18:52
Paldies ku!.
Janitis
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 19:04
Es izmçrîju temperatûru, man ir 37.2, bet tagad nekas nesâp. Velns man vçl tâs temperatûras tikai pietrûka, tagad stâstiet, vai man sâkt stresot. Es tâ saprotu, ja ir temperatûra, tad ir iekaisums, kâdiem simptomiem jâbût, lai meklçtu ârstu jau ðovakar???????????
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 19:20
Stresot jebkuraa gadijumaa nevajag. Neliela temperatuura var buut arii no uztraukuma :) Iespeejams ka esi sakjeeris kaadu viirusinju kas arii simulee visas shiis sajuutas. Lai buutu pamats mekleet paliidziibu shovakar vajadzeetu tomeer daudz maz konkreetas saapes vai arii citaadi stipri sliktu pashsajuutu. Bet nepienjem manas paardomas kaa galeejo leemumu!
Janitis
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 19:34
ku! piedod varbût, ka es tev uzbâþos, bet man vajag ar kâdu parunât:), jo stress man ir:) Es saprotu, sâpçm jâbût tik stiprâm, lai piemçram es bez sâpçm nevarçtu palocîties? Es gribu zinât pie kâdiem simptomiem man bûtu jâmeklç palîdzîba, cik tâm sâpçm jâbût stiprâm. Pie speciâlista es doðos rît no rîta.
Janitis
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 19:43
Es nevaru saprast, ko, lai dara, pie manis ir darba maðîna, kurai rît jâbût Rîga un darbâ pirmdien ir vajadzîgi pâris dokumenti kurus vajadzçtu sagatavot. Mana viena baþa ir vai tagad skriet uz Rîgu mainît maðînas un sagatavot dokumentus, jo ja man pa nakti saasinâs un mani savâc âtrie, piem., aklâ zarna, bûs baigie mçsli. Tâpçc es arî jautâju kâdiem simptomiem jâbût.
Janitis
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 20:15
Es te atradu, kaut kâds kohera simptoms, ka sâpçm jâsaasinâs seðu stundu laikâ, ja man ðitâ ir ik pa brîdim jau nedçïu, tad tâ nevarçtu bût aklâ zarna? Man kaut kâ saasinâs tâs sâpes uz vakaru, kaut kâds sviests. Atradu mâjâs asinzâïu tçju, pamçìinâðu iedzert to. Man sâns nesâp, bet uz gurna kaula tâ kâ ar mazâm adatiòâm dur.
Janitis
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 20:16
Ai labi tâpat es te pats ar sevi runâju.
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 20:52
Janitis

Nomierinies puis, es nevaru visu laiku buut netaa. Nu es jau tev teicu ka visticamaakai ka taa durstiishana nav nekaada mega probleema. Un domaaju ka nekas pa nakti tev nesaasinaasies taa kaa paspeesi i mashiinas samainiit i dokumentus aizvest.
Janitis
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 21:30
ku!

No tavas mutes Dieva ausî:) Labi mçìinâðu nestresot:) Visâdâ ziòa paldies, ka ar mani parunâji.
Iv
Re: Sâpe labajâ sânâ
01.10.2006 21:35
Tieði tâ, nevajag uztraukties! Saòemies un domâ tikai pozitîvi, tev rît ir jâbrauc un tu to darîsi, nepielauj citu iespçju. Tâ kâ sâpes tev izstaro uz kâju, var bût, ka ar muguru kaut kas, kaut vai kâds nervs iekaisis, osteohondrozes saasinâðanâs(man pie lîdzîgâm sâpçm ârsts teica, ka tâ var bût). Ej gulçt un atpçties. Veiksmi!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 9?
Ziņa: