Iespiedu pirkstu, tas savukârt palika zils.

Aizsāka niklâvs 

Nu, virsrakstâ jau minçju, ka sasitu pirkstu, pus nags palika zils. Pats pirksts piepampa. Nav jau mirstamâ vaina, bet tomçr..

Varbût varat rekomendçt kâdu pasâkumu sâpju/pampuma mazinâðanai?
Ledusskapis
ðòabis un nekas vairs nesâpçs(protams iekðîgi)
pretsaapju tabletes vari eest, bet iipashi nekas neliidzees,tikai laiks un luudz dievu,lai nepiemetas naga seeniite.. :/
4-reizes pirkstus baazu kur nevaidzeeja nu tas ir durviis un taas visas reizes man nagus neema nost,bet ja tev tikai pusiite nu nezinu domaaju ,ka buus labi!
pasmeeree ar (augs)-liidakas astes sulu.
Re: Iespiedu pirkstu, tas savukârt palika zils.
06.10.2006 23:01
Uzlieciet pârsçju ar furacilîna spirtu. Tikai tad netaisiet kompresi. Var dabût apdegumu.
Vai vienkârði smçrçjiet ar briljant zaïo. Galvenais lai nebûtu sastrutojuma naga mîksto audu apvidû, kas ir diezgan reâla un nepatîkama lieta.
Katram gadîjumam vajadzçtu parâdît íirurgam lai izslçgtu lûzumu
Varbût ar laiku nags noies, bet tas nekas. Galvenais neielaist infekciju.
`Var nosmçrçt ar joda ðíîdumu, kas íirurgiem patiktu labâk. Bet jâskatâs lai tas netiktu brûcç. Notiks audu apdegums un dzîðanas process pasliktinâsies.
Nu, tagad jau ir pagâjuðas pilnas 24h ar astîti.

Pie íirurga?
Lîdz traumâm aizbraukt?
Jo pçdçjo reizi, kad bija aizdomas par lûzumu, aizgâju pie ìimenes ârsta, tas savukârt nozîmçja pie poliklînikas íirurga. Uztaisîja rentgenu un tad bija jâgaida kâda nedçïa, lîdz visu pateiks. Tas laikam nav tas labâkais variants..

Piepampis vçljoprojâm, bet ir piepampusi tikai pirksta augða, lîdz pirmâs locîtavas beigâm. Zilums zem naga pa nakti nedaudz izpletâs, bet minimâli.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 18?
Ziņa: