par infekcijâm

Aizsāka nikolajs 

par infekcijâm
14.10.2006 21:32
Sveicinâti. Lûdzu paskaidrojiet, kas tâ par infekciju un no krienes tâ rodas?Kâ to ârstçt? To konstatçja sievai esot saglabâðanas laikâ dzemdîbu nodaïâ, kaut dzemdçt pçc pâris mçneðiem. Palielinâjies arî augïûdeòu daudzums...Tâs nosaukums-polyhydromnion II- varbût kâds forumâ esoðais zina par ðo problçmu?
Paldies.
Re: par infekcijâm
15.10.2006 13:42
Polihydromyoma? Izklausâs pçc hidro-ûdens,mioma-palielinâjums,veidojums.Poli daudzu iemeslu vai kombinçtu apstâkïu dçï. Ðaubos vai ar to apzîmç infekciju.
Ûdens uzkrâðanâs iemesli var bût daudz. Jâparunâ ar ârstçjoðo ârstu.Miers-gultas reþîma, ja ârsts uzskata par vajadzîgu.Jo sirdij ir papildus slpdze.
Re: par infekcijâm
15.10.2006 13:48
amnion driizaak
Re: par infekcijâm
15.10.2006 17:15
Hidramnija ir vienkaarshi palielinaats uudens daudzums. Poli? Nezinu kas ar to domaats. Tas ka taa uudens ir ljoti daudz? Ar infekciju gan te nekaada sakara nav. Vismaz te taa nav piemineeta. Varbuut par to aarsti runaaja un teica ka taa probleema var buut kaa kaadas infekcijas sekas...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 16 pieskaita 7?
Ziņa: