Luudzu paliidziet! Kâ lai mazlina zilumu zem acs??

Aizsāka Edgars 

Piektdienas vakaraa piedzeeros un sakaavos un sveetdien zem acs ir zilums. Riit jaaiet uz darbu un vajag to zilumu kaut kaa mazinaat... Pasakiet kaadus efektiivus panjemienus!!!!
Re: Luudzu paliidziet! Kâ lai mazlina zilumu zem acs??
15.10.2006 13:32
Pirmâ brîdî vajadzçja likt aukstumu.
Zilumu âtri nevar dabût nost. Aptiekâ prasît venorutona ziedi vai traumogçlu.Vçlâk siltas kumelîðu kompreses.Kosmçtiku,pustumðas brilles. Nedzert un nekauties turpmâk.
jaasmeere ar prednezilona smeeri,naakosajaa dienaa nebuus nekas
Re: Luudzu paliidziet! Kâ lai mazlina zilumu zem acs??
15.10.2006 14:32
Ir aptiekaa Krievijas ziede Siòak-off, bet taa neko nenotushees, tur paaris dienas vajadzees, lai noiet, ljoti efektiiva; bija veel viena, kas gan mazina, gan aizpervee to zilumu ciet. Aizej aptiekaa un nostaajies aiz letes visaa kraashnjumaa, vinji uzreiz sapratiis.
Re: Luudzu paliidziet! Kâ lai mazlina zilumu zem acs??
15.10.2006 14:56
Piekriitu Runcenei - treninjaa pirms paaris nedeeljaam iedziivojos zilumaa. Pa teisho nesos uz aptieku, kur aptiekaare iedeva tieshi sho "Sinjaki-off" - uzsmeereeju, un rezultaataa zilums laagaa pat neizveidojaas uzreiz jau taa peedeejaas stadijas dzelteniigais toneejums bija, ko ljoti viegli ar grimmu bija piesleept. Super ziede. Tikai iepakojums gan gigantisks - vareetu padomaat, ka zilumus katru paardienu paredzeets uzdauziit. Labi, ka cena sakariiga zem Ls2.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 8 pieskaita 22?
Ziņa: