par pumpaam :(

Aizsāka madzha 

madzha
par pumpaam :(
18.10.2006 21:06
karoch taa. baiss izmisums. man jau iiiiiilgi metaas pumpas uz zhoklja liinijas, nu tur, kur vaigs paartop kaklaa. un jamaas nepaariet. gan jau tas ir saistiic ar rijamo. varbuut jums ir idejas, vaj taa var buut alerghija, vaj vielmainja (visticamaak :(), vai varbuut taas pashas ginekologhiskaas probleemas (negribeetos ticeet..) manis piemineetie varianti ir kaut kur padzirdeeti, kaut kur lasiiti, nekaada zinaatniska pamatojuma man gan nav. turklaat, sen vajrs neesmu tiine.. kriit uz nerviem taas pumpas.

un jaa, shad tad arii uznaak nieze, tur pat, uz taas pashas liinijas - gar zhokli.

paldies par viedokljiem.
Re: par pumpaam :(
18.10.2006 21:45
Skatît augstâk par pumpâm.Iet pie dermatologa. Skatît vecos ierakstus. Veiksmi.
madzha
Re: par pumpaam :(
19.10.2006 06:33
vecie ieraksti izskatiiti, pie dermatologa buuts.. laikam pie suudiiga. paldies.
tia
Re: par pumpaam :(
22.10.2006 21:26
man ar tur kâdu laiku pumpinjas tâdas mazinjas, paðas par sevi neliek manît. ðad tad pasmçrçju ar tçjaskoka eïïu. bet gribas zinât - no kâ tâs???
VARBUTIBA
Re: par pumpaam :(
23.10.2006 12:37
Tâ ir ona kas liecina par iekðçjâm kaitçm. vai ar vçderu izeju ir OK? Pavçro sevi, vai gadîjumâ bieþi neskaries ar rokâm tâm vietâm kur metâs pumpas? Varbût nesâ bîtlenes vai dzemperus ar augstu kaklu? Var palîdzçt klinìerîði tinktûra. Ar dermatalogu tev tieðâm nepaveicâs, aizej uz VC4 pie dr.Gûtmanes. Lai veicas.
Lotte
Re: par pumpaam :(
23.10.2006 14:02
Vai pumpu paraadiisanaas ir saistiita ar MR ciklu ?

Var pameginat losjonu Garnier (poras savelkosais un dezinficejosais, zilaa kraasaa) katru ritu un vakaru noslaucit zonu ar vates gabalinu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 21?
Ziņa: