Vai esmu perverss?

Aizsāka vvv 

Re: Vai esmu perverss?
23.10.2006 18:34
Izvirtuðajiem seksotâjiem un laulîbas lauzçjiem gaidâms bargs sods. Tâdi debesîs netiks. Tas, ka neticat Dievam, nenozîmç, ka Viòa nav! Jâdzîvo ir pçc Dieva likumiem.
Re: Vai esmu perverss?
23.10.2006 18:34
Vladimirs

Paldies par centieniem man paliidzeet. Bet faktiski vaavuljoshana vien sanaacaa.
Re: Vai esmu perverss?
23.10.2006 18:37


Un kuras buutu taas rakstu vietas kas reglamenteetu seksa veidus? Turklaat aizraushanaas ar fetishu nebuut nenoziimee lauliibas paarkaapshanu.
Re: Vai esmu perverss?
23.10.2006 19:03
Vladimirs

Es apskatijos kaadas 3 no tevis noraadiitajaam lapaam (e-misterija) un nonaacu pie secinaajuma ka taas ir vienkaarshi kaada konkreeta cilveeka vai ljauzhu grupas paardomas par gariigaam lietaam. Un ne vairaak. Ar kristiigo ticiibu tam nekaada sakara nav ja neskaita tur piemiineetos Biibeles personaazhus un Katolju rituaalu elementus.
Re: Vai esmu perverss?
23.10.2006 20:23
Cilvçki agrâk nebija tik samaitâti un tâdas maucîbas nedarîja, kur nu vçl rakstîja.
Re: Vai esmu perverss?
23.10.2006 20:38
tik tieshaam. atrodi sev domubiedru un dziivo vesels! :) galvenais ka pashiem labi un citus netraucee! :)
Re: Vai esmu perverss?
23.10.2006 20:40
Mauku grçki ietekmç un sagandç visu cilvçci. Mçs neatbildam tikai paði par sevi, vajadzçs nest atbildîbu arî par citu ieïaunoðanu un veðanu maucîbu grçku purvâ.
?
Re: Vai esmu perverss?
23.10.2006 21:13
Neuztraucies, jebkuru normâlu vîrieti tas interesç! Starp citu, kâpçc nemâcîjies par ginekologu?
Saule1
Re: Vai esmu perverss?
23.10.2006 22:23
Paklausieties! Sheit vispaar ir mediciinas protaals! Kaut kas neticams!!! Tas, kas aizsaacis sho teemu ir patraapiijies nepareizaa vietaa!!!!
Kaa vispaar administraacija kaut ko taadu pieljauj. Es uzskatu, ka sheit vispaar nevareetu buut taa, kaa jebkursh bez regjistreeshanaas var rakstiit kaut kaadus murgus un uzbaazt savas netikliibas citiem cilveekiem!!!!!!!!!!
Vai tieshaam shito neviens neredz!
Neleciet tak aaraa, tuseejiet tur, kur tusee jum slidiziigie, nevis mees - cilveeki, kas ar taadiem sviestiem nenodarbojaas!
Re: Vai esmu perverss?
24.10.2006 00:24
Vispirms jau tomçr pasaki kaut vai aptuvenu vecumu un dzimumu.Netraucçtu arî sîkâk par tavu izglîtîbu,ticîbu.Kâdi priekðmeti tev padodas labâk.Ar ko tu aizraujies (hobijs).Diezgan svarîgi bûtu zinât kurð bçrns tu esi ìimenç.Cik tev bija gadu,kad tu sâki manît,ka tevi uzbudina medicîniskâ izmeklçðana.Vai ir bijis gadîjums bçrnîbâ,redzçt lîdzîgu ainu?Tad varçðu sîkâk,savâ lîmenî,tev dot padomu.
Ar cieòu MD
bazuka
Re: Vai esmu perverss?
24.10.2006 09:32
Ai, nu kas tur perverss, un vispâr galîgi nesaprotu ðito spriedelçðanu, vai esmu slikts vai tomçr neesmu. Ar nosacîjumu, ka nevienam pâri nenodari ar savâm interesçm, dzîvo tak dzîvo mierîgi nost un pats ar sevi izklaidçjies, kâ gribi. Bûsi veselâks, mierîgâks un sabiedrîbai tîkamâks. Tikai radâs iespaids, ka autoram vnk kârojas parunât par to visu.
vvv
Re: Vai esmu perverss?
24.10.2006 09:42
Nu, nebiju cerçjis izsaukt te tâdu saðutuma vçtru... Drîzâk padalîties pieredzç. Lîdzîgi kâ te ir jau apspriesti visâdi gadîjumi, tai skaitâ saistîti ar "perversijâm".

Mazdakteris1

Esmu jau mçìinâjis to saprast. Tas ir saistîts ar manu brîþiem izteikto riebumu pret mâti. Ârsta lomâ izpauþas arî vçlme pakïaut otru. Esmu vecâkais bçrns.
Re: Vai esmu perverss?
24.10.2006 10:07
...murdziòð...rosinoða viela pârdomâm...un kur tad te izbïaustîtais - mçs esam toleranti!!!...jobtvaju, katrs atpûðas kâ viòð grib...es arî brîþam pavçroju saitos...nu un???...
Re: Vai esmu perverss?
24.10.2006 10:16
Lai man piedod ku! , jo ðajâ gadîjumâ es izpaudîðu savu sabojâto domâðanu, iedomâjoties par to. Man neliekas nekas traks fetiðâ - klizmâs tasîðanâ, ginekoloìiskajâ izmeklçðanâ, gribi, dari , skaties. VArbût pat kïûsti par ârstu. Bet tu raksti, ka esi veicis klizmu saviem bçrniem, ar tâdu paðu kaifu. Vai tâ jau nav traumatiska pieredze bçrniem? Vot, domâju tâ.
Cats
Re: Vai esmu perverss?
24.10.2006 13:29
Jebkura vçlme vai darbîba ârpus paða coitus un orâlâs ìenitâliju aplaizîðanas, ir perversija. Buèoðanâs ir pirmais solis perversiju virzienâ, otrais solis coitus ne sunîða pozâ. Vçl trakâkas perversijas perversitâtes pieuagðanas secîbâ ir lûrçðana, svecîðu u.c. romantisku piederumu lietoðana sex vçlmes panâkðanai vain nodroðinâðanai, sexîgu drçbju valkâðana, lomu spçles (tipa dakteri, maukas, santehniíi), dzejas vai mûzikas sacerçðana, u.t.t.
Tâ ka cilvçki ir saraduði ar savu perversitâtes lîmeni, un visu kas ârpus tâ, uzskata par perversiju, kaut arî tâ nav perversija (piemçram, prasta kniebðanâs bez visâdiem izdaiïojumiem, rituâliem, kâ priekðspçle, pçcspçle, vakara notupçðana klubâ vai kinoteâtrî utml.)
Re: Vai esmu perverss?
24.10.2006 13:34
double

Hmm? Nu nevajag tik ljoti nodoties fantaazijaam un nevajag censties izlasiit starp rindaam. Tad arii nebuus jaaraizeejas par traumeetiem beerniem.
Re: Vai esmu perverss?
24.10.2006 16:09
Nekas ârkârtçjs nav noticis. Tâdu bçdu brâïi mums ir daudz. Kamçr nenotiek vardarbîba pret otru personu,tas nevar bût pretîgi Dievam,jo Dievs mûsus ir tâdus radîjis. Cilvçki ir ieinteresçti radît otrâ vainas apziòu lai varçtu otru pazemot,sodît,biedçt.
Ir sadamozahisms,nimfomânija,koprofîlija u.c.c. Citiem Dievs ir lçmis mocîties ar daudz nopietnâkâm un bîstamâkâm lietâm.
Fantâzijas ,kas palikuðas atmiòâ bçrnîbâ, pec tam puberitâtes vecumâ nostiprinâs.
Seksuâlâ uzbudinâjuma spçks ir viens no galvenajiem pamatintinktiem,kas tiek iekodçts uz visu mûþu.Tas nav ârstçjams.Instinktus nevar uzskatît par slimîbu.
Pçc statistikas visâdas t.s. perversijas bieþâk novçrojamas pçdçjiem ìimençs dzimuðiem.Jo lielâka ìimene jo lielâka varbûtîba ,ka puisis bûs sieviðíîgâks,pakïauts seksuâlâm daþâdîbâm.Bçrni ïoti jâsargâ 12-16 gadu vecumâ hormonâlo vçtru laikâ.
Seksuâlâs pârmçrîbas bremzç ticîba Dievam. Tas ir augstâkais visu redzoðais. Bet nekâdâ gadîjumâ soìis. Nebiedçjiet cilvçku ar Dievu.Ja cilvçks pie viòa grieþas un lûdz palîdzîbu kau vai 1 reizi,tas jau ir labi.
Jâveicina seksuâlâ izlâdçðanâs dabîgâ ceïâ. Tas mazina spriedzi. Vairâk jâuzòemas sabiedriskâs slodzes.Viegla regulâra fizkultûra.Jâmeklç attiecîgu partneri.(Pastâvîgs partneris,kuram jâzin,kas tev patîk).
Nekâdâ gadîjumâ nedrîkst sevi uzskatît par briesmoni. Tu esi CILVÇKS ar nedaudz neparastâku seksuâlâs izlâdçðanâs veidu,kas neapdraud ìimeni un cilvçci kopumâ.Galvenais lai jûsu darbîbâs bûtu ielikta mîlestîba pret sievieti visa dzîvâ radîtâju.Ja jûs uzbudina sievietes maiga apsekoðana un "ârstçðana",tas ir brîniðíîgi.



Edited 1 time(s). Last edit at 24.10.2006 16:24 by Mazdakteris1.
.
Re: Vai esmu perverss?
24.10.2006 16:20
dzîvîbas radîtâjs ir vîrietis. Sieviete ir olðûna, nu tipa vista!
Simona_
Re: Vai esmu perverss?
26.10.2006 12:54
ku!

Ak dievs, kâds tas ku! ir perverss preteklis!:( Viòa gadîjumâ runa neiet par fetiðismu, bet pedofiliju tâ parastajâ izpratnç! Kâ teiktu dakteris Zâlîtis, viòð ir seviðíi izsmalcinâtu perversiju piekritçjs! Pat savus bçrnus viòð ir pakïâvis savâm sex perversijâm (tamponu ievietoðana meitâm)! Interesanti, kurâ bºîdi viòam iepatikâs visas ðîs perversijas, ðî bçrnu izmantoðana? Un tâ lielîðanâs forumâ! Un trakâkais ir tas, ka atrodas te daþas "duras" kas èurâ biksçs no viòa tekstiem! Bet Ku! iet pamazâm tâlâk, nu jau meitu izvaroðanai klât pievienojuðâs domas par to, ka ir pieïaujams un apsveicams sex ar 12 gadîgiem bçrniem, un tagad vçl ðis, ko Ku! sauc par fetiðu:((( Kaut kâds murgs! Viens perverss tips ðo forumu izmanto kâ savu ruporu!

P.s. Sievietes, kaut uz mirkli iedomâjieties, ka jûsu vîrs ievieto tamponu jûsu meitai???:(((
Re: Vai esmu perverss?
26.10.2006 13:17
Simona_

Vai tavai meitai nevajag kaadu tamponinju ievietot vai klizmu iztaisiit? Bet patiesiibaa tamponinju vajag ievietot tev - smadzenees. Lai mieriigi un bez uzbudinaajuma vareetu diskuteet par dazhaadaam lietaam.

Nekur nav aizliegts sludinaat fetishismu un diskusijaam par mediciinisko fetishu ir visiistaakaa vieta mediciinas forumaa.
!
Re: Vai esmu perverss?
26.10.2006 16:59
Manuprât, ku tieði izvairâs konkrçti pastâstît par savu meitu klizmoðanu!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 18 pieskaita 19?
Ziņa: