dþinkst ausî

Aizsāka Vix 

vix
Re: dþinkst ausî
07.08.2007 15:47
nu taa 5dien bija viziite pie osteopaata. bija labi. uzreiz jutams efekts sprandai. dzinkstsonja protams nav mazaka, bet nu vismaz kautkas. redzees. riit atkal jaaiet.
ego
Re: dþinkst ausî
08.08.2007 03:21
driikst pievienoties klubinjam? man dzinkst jau aptuveni 10 gadus. skiet ka pilniigs klusums manaa dziivee iestaasies tikai kad atstiepshu pakavus.
njaa
Re: dþinkst ausî
10.08.2007 09:49
ego
kaa tev saakaas dzinkstonja? peec kaada notikuma vai traumas?

esmu samierinaajusies, ka valjaa netikshu no skanjas galvaa, tik varu ietekmeet shiis skanjas iedarbiibu uz manas dziives kvalitaati. :) kkas jau izdodas tiiri labi.
sekmiigi realizeeju, cik nu pati atrodu taas iespeejas un veidus.
aarsti manas ceriibas nav speejushi apmierinaat un es vairs tos neapmekleeju, diemzheel...
ego
Re: dþinkst ausî
12.08.2007 20:02
to njaa:
skjiet, cik sevi atceros, vienmeer dzinkstonja ir bijusi. agraa beerniibaa ir bijis viegls smadzenju satricinaajums - kritiens no skuupoleem.
aarsti smadzenees anomaalijas nekonstateeja. vieniigi, esot kakla skriemelja nobiide neliela.
hellooo
Re: dþinkst ausî
12.08.2007 22:54
Tontôn !
Pantiòu atcerçjies?

Cik daudziem ðî problçma un neviens doks palîdzçt nevar.
Un ziniet kapçc?
Tâpçc,ka maz maksâ un no pateicîbâm jâatasakâs,kaunâs òemt-jo nav jau jâoperç.

Sen nevienam vairs nesaku,ka man dþinkst ausîs,ja kur eju un kâds klusi runâ-tad arî tâ saku,ka esmu vâjdzirdîgs,lai bïauj skaïâk.
Nostrâdâ pa pirmo!
Re: dþinkst ausî
12.11.2007 20:31
Nopietni.
Dþinkstçt sâka pirms 10 minûtçm, pirmoreiz manâ mûþâ, kad pamodos no 20 minûðu snaudiena.
Galva nekad mûþâ nav sâpçjusi.

Iedomâjos tikai paskatîties, kas internetâ atrodams par ðo tçmu. Un, vai vçrts par to lauzît galvu.
Re: dþinkst ausî
13.11.2007 09:17
to VIX,
ko Tev oktobrî teica par MR? Kâ ar dþinkstoòâm? Vai Lori kâdus medikamentus pie dþinkstoòas raksta?
njaa
Re: dþinkst ausî
13.11.2007 09:38
sance

LORi tik pârbauda ar audiogrammu, kâdâ mçrâ no dþinkstoòas cietis dzirdes nervs un viss - nekâdas reâlas darbîbas, diemþçl... biju stradiòos.

nezinu gan, kâ VIXam iet ar dþinkstoòu, bet es vairs îpaði nesûdzos :) ja gadu atpakaï likâs, ka jumts brauc prom no skaòas galvâ, tad tagad - pçc intensîvas cîòas ar ðo dþinskstoòu - es to knapi dzirdu, ja îpaði uz to koncentrçjos. Varbût izdosies pat tikt vaïâ.. diemþçl ârsti neko îpaðu nespçja lîdzçt un ieteikt.

Paldies neiroloìei dr. Supei par vingrojumu kompleksu muguras un sprandas muskuïiem, jau gads kâ vingroju pçc ðîm 2 lapâm :) un efekts ir nenoliedzams.
Re: dþinkst ausî
13.11.2007 11:36
njaa - tad Tu cik sapratu tiki no dþinkstoòas vaïâ ar vingrojumiem.Vairâk neko nelietoji!? Ok, tad, jau Tu zinâji dþinkstoòas iemeslu. Man tas vçl nezinâms, pati pieïauju, ka kaut kas ar asinsriti, jo MR uzrâda vaskulâras dabas perçkïus.
Ko Tev audiogramma uzrâdîja?
Re: dþinkst ausî
13.11.2007 13:41
Dþinkst ausî.
Tas varçtu bût:
-paaugtinâts asins spiediens;
- sâcies sklerotizâcijas proces dzirdes aparâta asins vados;
-akutrauma no ðâviena,trieciena,skaïas muzikas;
- apasiòoðanas traucçjumi sakarâ ar kakla skriemeïu patoloìijâm.
Protams ir vçl citas ausu slimîbas(nerva atrofija,iekaisums,veidojumi u.c)
Jâizlemj kopâ ar ârstu iemesls un jâsâk ârstçt.
Jo âtrâk jo labâk. Vismaz piebremzçt procesu var.
njaa
Re: dþinkst ausî
20.11.2007 12:38
jâ, man iemesls bija kâdas nelielas galvas artçrijas spazmas pçc vairogdziedzera operâcijas, to konstatçja asinsvadu duplex skençðanâ. ïoti ilgi - ap 1/2 gadu lietoju visâdas neirologa izraxtîtas tabletes, bet nekâdu jûtamu uzlabojumu nebija.
Piegriezâs , un jau no decembra sâku aktîvu cîòu ar ðo pretîgo skaòu - vingroju, skrçju, slçpoju, peldçju, braucu ar riteni, un joprojâm vçl to daru, lai tikai tiktu no skaòas vaïâ. Ir progress!Par to man prieks!
sance -
Audiogramma man uzrâdîja dzirdes nerva neatgriezenisku bojâjumu abâm ausîm, tâdas kâ bedres audiogrammâ pie noteiktas skaòas frekvences.Pagâjis gads, vajadzçtu atkârtot audiogrammu, tâ man ìimenes ârste ieteica, lai konstatçtu stâvokli dinamikâ.
Re: dþinkst ausî
20.11.2007 12:50
Hmm? Kur vispaar var uztaisiit kvalitatiivu audiogrammu...?
njaa
Re: dþinkst ausî
20.11.2007 13:23
taisîju visu stradiòos, kvalitâte normâla, ja tâda audiogrammai vispâr var bût nekvalitatîva :) pats klausies skaòas, pats spied pogas - tâtad pats arî nosaki audiogrammas kvalitâti.. :) nosaka vispirms ausî, tad aizauss paugurâ.. vienu exemplâru iedod uz rokas.. lai var redzçt dinamiku :)
Vix
Re: dþinkst ausî
23.11.2007 20:03
oktobri man neko daudz nepateica.
jan.-feb. jataisa bus atkartota MR.
ausis troksnis ir tads pats. teica, ka MR laika pieversis ari tam uzmanibu, bet es lieku uz to, ka man ir nobide kakla skriemeljos. nezinu ka tos dabut atpakal. varbut bus pie osteopata jaiet. zales es nedzeru un nedzeshu, jo taas tapat nepalidzes.
janodarbojas ar sportu u.t.t. nu redzes. pagaidam neko citu pateikt nevaru. japamegina bus joga joka pec.
Vix
Re: dþinkst ausî
06.02.2008 11:55
Taa.
Tika izveikta atkârtota MR. Dr. Jolanta Kalniòa apstiprinâja, ka perçíli neprogresç :).
Par ausu dþinsktoòu neko nevarçja pateikt, jo neko aizdomîgu MR bildçs neredzçja.
Biju pie Dr. Rasamas Kalniòas (homeopâte). Izrakstîja 6 zâlites un vienu èiks (potçjamas zâles). Sâkðu ar drogâm, un èik atstâðu pçdçjo.
Man ir arî hroniskâs iesnas, un viòa to arî drusku saista ar troksni ausîs. Nu mçìinâðu, tad jau arî komentçðu noteikti.
njaa
Re: dþinkst ausî
13.02.2008 10:09
es jau arî iztaisîju galvai datortomogrâfiju, bet neko tâdu, kas bez jau minçtâs artçrijas varçtu izraisît skaòu galvâ, neatrada. vçlreiz iztaisîju audiogrammu. konstatçju, ka nekas ne uz labu, ne sliktu neprogresç.

esmu visnotaï apmierinâta, jo veselîba kopumâ - ir pat ïoti OK, neskatoties uz to skaòu galvâ. skaòa pilnîbâ nepazûd, bet ir sajûta, ka pamazâm apklusinâs, jo traucç arvien mazâk.
asdf
Re: dþinkst ausî
13.02.2008 15:18
Dþinkst ausî, kad dvçsele sveða pieskaras. Lai beigtu dþinsktçt, jâskaita kaut kâds pantiòð bija...
njaa
Re: dþinkst ausî
15.02.2008 09:48
asdf =
vari, lûdzu, pateikt, no kurienes tev tâds info - par to, ka sveða dvçsele pieskaras? varbût arî pantiòu atcerçsies uzraxtît?
man ir aizdomas, ka viss ir tieði tâ , kâ tu raxti, bet gribçtu uzzinât ko vairâk!
I.P
Re: dþinkst ausî
17.02.2008 23:34
Ei, jûs kaut ko atklâjât par to dþinkstoòu ausîs? Man dþinkst jau otro dienu! Un tikai vienâ ausî - labajâ. Man arî ieteica pantiòu skaitît, bet es to aizmirsu, atceros, ka tur bija kaut kas par spindzeli un veïiem. Kad pirmoreiz norunâju, nepalîdzçja un es jutos muïíîgi, to darot :)
vix
Re: dþinkst ausî
28.02.2008 23:53
nu neko. man joprojam troksnis. citreiz vairak citreiz mazak. un spranda ari pie ta visa joprojam neliek mieru.
drogas puse, bet pagaidam ir cerîba.
jajaprovç skabekla elposhana. mozh tas palidz. man ar aizdomas.man principa ir kautkadi novirzijumi starp skriemeliem un gan jau ka tur taa visa saals.
njaa
Re: dþinkst ausî
29.02.2008 12:22
vix - sprandai vajag vingrot katru dienu, vingrinat gan skriemeljus, gan muskuljus, citaadi paliks sliktaak, protams, ja nesaap..
es domaaju, ka skaabeklja elposhana, pat, ja paliidz, tad tikai pashaa saakumaa, kad shii kjibele radaas, veelaak jau viss iegaajis sliedees un skanja nekur nezudiis, bet meegjini..
vix
Re: dþinkst ausî
01.03.2008 17:37
censhos jau. katru dienu braucu ar velo pa 40min. vakaros piepumpejos, grozu galvu. iespejams ar to ir par mazs, bet nu censhos arvien vairak. :)
Vix
Re: dþinkst ausî
30.03.2008 02:11
Taa. drogu kalns tuvojas uz beigam, bet troksnis ir pat palielinajies.bik besis no ta trokshnja. tada sajuta, ka no koncerta katru vakaru majas ierodos.
Re: dþinkst ausî
30.03.2008 11:38
Nu tad tâ jau laikam arî ir ka tas troksnis nav novçrðams... Taèu neesmu atmetis domu viòu samazinât...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
Vix
Re: dþinkst ausî
30.03.2008 13:45
varetu izveikt izmekleshanu, lai saprastu, kas tur pie vainas.
nu drogas lietot postu nenodariis. japamegina vel citas, un paraleli jadoma par izmekleshanas izveikshanu.
Re: dþinkst ausî
30.03.2008 16:49
Interesantâkais ir tas, ka troksnis daþkârt ievçrojami samazinâs taèu man nav izdevies piefiksçt kas to ietekmç un ko es pirms tam esmu darijis... viens no variantiem varçtu bût saistîts ar asinsspiedienu taèu ne vienmçr tas ir tâ un turklât spiediena samazinâðana man padodas ar grûtîbâm un ja arî izdodas viòu bûtiski samazinât tad sâkas problçmas ar miegainîbu un darbaspçjâm...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
AInats
Re: dþinkst ausî
31.03.2008 13:34
Sveiki, man jau, kâdu nedçïu ir problçma, ka aizejot gulçt, es dzirdu ausî asins pulsçðanas skaòu. Pa dienu gan neko nedzirdu. Pamazâm ir jau pieriebies, ka jâguï uz tâs auss, lai varçtu aizmigt ;|
njaa
Re: dþinkst ausî
02.04.2008 12:31
ku! man asinsspiediens ir 120/80 absolûta norma, tomçr troksnis, lai cik arî kluss, ir dzirdams.. ar fizisko slodzi ir izdevies troksni diezgan samazinât (un arî asinsspiedienu normalizçt vienlaikus), taèu pilnîbâ troksnis ausîs neizzûd.. taèu tas man traucç labi ja 5 minûtes dienâ :) tik nemanâms palicis..
njaa
Re: dþinkst ausî
02.04.2008 12:32
Alnat - ej droði pie LORa, tev ausîs kas lieks bûs sakrâjies, kad tiksi vaïâ - vairs nepulsçs nekas.. :)
Re: dþinkst ausî
02.04.2008 15:07
jau 3 gadi pakaïâ kopð dzîvoju ðajâ ârprâtâ. sâkotnçjâ reþîmâ, kad vçl mçdzu uzsmçíot gandþu, nâca un gâja prom tâ skaòa. nâca kâ skudras pâri galvai, lîdz pakausim, kur kautkas noklikðíçja un pçkðòa, kristâldzidra skaidrîba radâs visapkârt, bet sasodîtâ komplektâ ar ultraskaòu. pazuda pati. vçl kâdas pâris reizes noklikðíçja un tâ arî palika tas "aphex twin - ventolin" iekð galvas mûþîgi mûþos. taga smçíot pat gribçdams nevaru, troksnis 10x skaïâks, nu taisni vai galvu pret sienu vai zîmuli ausî dziïi, dziïi triekt. bieþi nedzirdu un nesaprotu, ko ïaudis runâ. bieþi vajâ skaòas halucinâcijas. bieþi rauj krampî ekstremitâtes.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 14?
Ziņa: