atkal depresija II

Aizsāka blueberry 

Re: atkal depresija II
13.11.2006 15:45
:)
tas bija jauks ieteikums
hama
Re: atkal depresija II
13.11.2006 15:51
Bet par taam piileem arii padomaa - vinjas ar savu gaazeleeshanos peec kaarteejaa maizes kumosa vien izraisa smaidu :)
Re: atkal depresija II
13.11.2006 15:59
zinu, zinu, mçs ar ìimeni parasti svçtdienâs bruacam barot pîles, visiem uzlabojas garastâvoklis. Tâ, ka nu nav man tik traki, ka nekas pilnîgi nespçj saistît, bet pamatâ ir grûti un arî piespiest sevi izvilkties no mâjas ir grûti, bet es jau cenðos, jo parasti jau nesanâk noþçlot to.
Re: atkal depresija II
13.11.2006 16:01
Pilsoni!
Vai Tu jau shodien piiles pabaroji?
Re: atkal depresija II
13.11.2006 16:13
Skaidrs, ka pie riktîgas depresijas tâdas lietas nelîdzçtu, tad man liekas palîdz tikai zâles, bet ja nedarîðu vispâr neko, vispâr nekas nemainîsies. Un es priecâjos, ka kaut kas tomçr spçj kaut uz brîdi ietekmçt to, kâ jûtos.
Re: atkal depresija II
13.11.2006 16:27
ðobrîd piemçram domâju - nu, kâpçc jûtos tik pretîgi? Kas tâds ir noticis, kas man liek tâ justies, jo sajûta ir tâda, it kâ bûtu notikusi kaut kâda traìçdija. Bet reâli neaks tik briesmîgs nav. Nav ârâ ne zemestrîce ar sagruvuðâm mâjâm, bçrns vesels, vîrs nesalaiþ ar citu, ârçji viss ir OK.
Vai vispâr ir kâda jçga no rakâðanâs sevî? Psihoterapeiti teiktu, ka ir jânoíer tâ sajûta un jâizvçrtç.
Kâ domâjat?
hama
Re: atkal depresija II
13.11.2006 16:31
Nu, izdomaa, kaapeec. Gruuti buus, bet pameegjini rakstiit uz lapas visu, ko juuti, varbuut kaada sisteema uzradiisies. Vismaz man peedeejaa laikaa iemesls atrodas visam. Dazhbriid tikai tas iemesls nav tik logjisks, kaa man gribeetos, bet kaa man teica - visu tachu nevar izskaidrot.
Re: atkal depresija II
13.11.2006 16:50
Liela daïa psihiatru jau teiktu, ka pupu mizas, ka neirotransmiteri pie vainas un viss, bet psihoterapeits savukârt domâ, ka ir tie visi mazie iemesliòi, kuri sakrâjas, ja tiek nerisinâti un tad rada problçmas (un tad jau vairs nevar saprast no kâ).
hama
Re: atkal depresija II
13.11.2006 16:57
Man gan psihiatre citaadaak domaaja :) Pati man teica, ka arii vinjas specialitaates paarstaavjiem ir skaidrs kaa diena, ka lielaakajaa daljaa gadiijumu apakshaa ir kaads cits iemesls, nevis tikai kaadas vielas truukums smadzenees vai neirotr. darbiibas trauceejumi. Es spiiteejos un teicu, ka medikjiem tachu ir jaazina, kas ar mani notiek, un lai "salabo"mani, uz ko vinja veesaa mieraa atbildeeja - tikai tu pati vari zinaat, kaapeec tas ar tevi notiek :))
antîkâ
Re: atkal depresija II
13.11.2006 17:16
Nu ja, jo viòas rîcîbâ ir tikai informâcija, kâ tu izskaties un ko par sevi pasaki, bet tavâ rîcîbâ- arî zemapziòâ esoðâ informâcija :)
Toèno
Re: atkal depresija II
13.11.2006 18:30
Ja tâ stulbâ blueberry pârstâtu sûdus dzert un psihiatrus apmeklçt, uzreiz justos labâk!
tu saki?
Re: atkal depresija II
13.11.2006 18:47
Daþi cilvçki ir primitîvâki, tfu, vienkârðâki, bet daþi tomçr sareþìîtâki.
Re: atkal depresija II
14.11.2006 10:19
Saprotu to, ka, lai varçtu daudz maz normâli justies, man ir drausmîgi ar sevi jâstrâdâ. Domâju, ka parasti cilvçki visâdus sîkumus laiþ sev garâm un smadzençm tad nâkas pârstrâdât tikai tâdas nopietnas lietas - tuvinieka zaudçjumu, darba zaudçjumu, ðíirðanos no mîïotâ utt., bet es varu cepties par visiem sîkumiem, kas manâ dzîvç notiek un tie notiek 100 reiþu dienâ un, ja es nesâkðu filtrçt nozîmîgo no sû...., tad tie arî mani nospiedîs reiz.
Nedomâju, ka tas tieði iemesls depresijai, bet tâdas pârdomas man ðodien radâs.

Un kâ ir ar to nenormâlo vainas sajûtu visu laiku, kâpçc un no kâ tâ rodas?
Un ar drausmîgu trauksmi, ka kaut kas nav izdarîts vai kaut kas ir izdarîts ne tâ, kâ vajag? Kâ ar to cînîties? (Ar trankvilizatoriem man liekas aizietu uz urrâ, bet nevar jau sevî tâdu indi grûst.)
Èiksa
Re: atkal depresija II
14.11.2006 12:40
Ar ko trankvilizatori atðíirâs no neiroleptiíiem?
Re: atkal depresija II
14.11.2006 13:37
Cik saprotu pilnîgi daþâdas zâles - trankvilizatori domâti trauksmes noòemðanai vai daþiem pretkrampju darbîba, bet neiroleptiíus ja nemaldos lieto ðizofrçnijas ârstçðanai, varbût vçl kam, nezinu, labojiet mani, ja kâds zina labâk.
A.
Re: atkal depresija II
14.11.2006 14:30
Drîz jums aknas un nieres izies no ierindas to íîmiju rijot! Un labi vien bûs, ka daþu kretînu pasaulç bûs mazâk!
Re: atkal depresija II
14.11.2006 14:44
A nez, speciâli prasîjusi esmu Linezera gastroenterologam dr.Lejiòam, kâ antidepresanti ietekmç aknas un kuòìi un ðis teica, ka nekâ, ka maza ietekme un tad jau mûsu pârtika, ko çdam (seviðíi trekni çdieni) esot vçl kaitîgâki.
Par draòíiem neko nezinu. Skaidrs, ka lietojot tâdu kokteili, kâ es vienu brîdi lietoju, man likâs, ka var atstiept kâjas un saèakrçt smadzenes vçl vairâk.
Re: atkal depresija II
14.11.2006 14:51
Blueberry, zheel, ka Tev beediigi iet, bet ljaudis (atskaitot sleeptos alkoholikjus) Tev labas lietas ieteikushi... klau, nu padomaa, kas Tev liek smaidiit, kas Tevi dara prieciigu... nebuus pilniigs risinaajums, bet varbuut biku -- varbuut ir kaadas speeka druskas atlikushas, lai ar to nodarbotos? Reizeem paliidz, ja tomeer ar speeku sevi piecelj, reizeem ne... Esi pa shitaam dienaam meegjinaajusi kaut ko?
Re: atkal depresija II
14.11.2006 15:07
Runcene
Prieks ka man ko uzrakstîji:)
Tâpçc jau es arî te kaut ko vâros, ka tomçr vismaz man palîdz citu cilvçku ieteikumi, varbût pat tâdi, ko pati zinu, bet kad cits to pasaka, uzreiz savâdâk to uztveru.
Ko daru - cenðos vismaz mâjâs nesçdçt internetâ, jo tas atòem gan laiku, gan spçkus, piespieþu sevi savest mâju kârtîbâ un cenðos savas domas apstrâdât un neòemties ap tiem sîkumiem, taisu presingu savâm smadzençm. Pagaidâm neko, nezinu, kam lai vçl pieíeros.
P
Re: atkal depresija II
14.11.2006 16:41
blueberry, pastâsti, ko darîji ðajâs brîvdienâs, kad nebija darbiòâ jâsçþ?
Re: atkal depresija II
14.11.2006 16:47
nu, nekas îpaðs nesanâca, jo sestdienas rîta cçlienu tîrîju un kârtoju mâju un tad sâka braukt ciemiòi un tâ lîdz svçtdienas vakaram.
P
Re: atkal depresija II
14.11.2006 17:00
ciemiòi lîdz 7dienas vakaram? baigâ ballçðanâs tev sanâkusi;)
Re: atkal depresija II
14.11.2006 18:35
jâ, vîram bija dzimðanas diena. Lieki gan teikt, ka man tâda ciemoðanâs neiet pie sirds îsti.
Kâ tev paðai?
kisa
Re: atkal depresija II
14.11.2006 20:12
malaciite, blueberry, ka ciinies!!man pashai pirms 2 gadiem bija depresija, drausmigi vnk, 8 meneshus mocijos, ne sagjerbties, ne kkur iziet, pusgadu tvaicenee noseedeeju uz nenormalakajaam zaaleem....bet tas viss tagad ir pagatne un varu i stradat i macities, lai gan veel zaales bik dzeru...tikai shoruden uznaaca atkal taadaa pseidodepresija jau no septembra ar visaam tevis pieminetajaam izpaumeem, gan ne tik smagaa formaa....bet kkam jaapiekjeras, jaizvirza kkaads merkis, un paliek vieglaak un dienas parit jeedziigaak!!!es piemeram, rit braucu celjojumaa uz 2 ned, ilgi gaidiiju, meenesi plaanoju un taa menesha laikaa ipashi depresiiva nejutos vis:)))
atrodi merki un priecajies, ka tevi vel spej iepriecinat pilju baroshana, tad tev tiesham depresija nav smaga un tiksi uz pekaam , taa buus!!
ja gribi zinaat, kaa citiem depresijaa gaajis un ka tev viss veel ir ok, iepastoshu savus 2 vecos raxtus, ko pirms kada gada ieliku draugos.viens ir vnk stasts par depresiju un otra ir vestuliite, ko es pati sev raxtiiju, kad veel mociijos ar to....
kisa
Re: atkal depresija II
14.11.2006 20:18
njehhhh, kkur pazudushi man tie faili, kkad velaak:)
Re: atkal depresija II
14.11.2006 20:25
kisa
Paldies, cik jauka atbildîte:) Un uzmundrinoða arî.
Tikai nesaprotu, kas bija tas, kas palîdzçja tev tikt galâ ar to? Vai tâ ârstçðanâs tvaicenç? Vai kaut ko mainîji sevî un pasaulç ap sevi.
Man ir patiess prieks par tevi, ka tagad ar tevi viss ir labi, un lai tâ arî tas paliek:)
Ja atrodi tos failiòus, dod kâdu ziòu.
AIVARSGEDROICS
Re: atkal depresija II
14.11.2006 21:22
VISIEM DEPRESÎVAJIEM VAJAG RIKTÎGI SADOT AR SIKSNU PA DIRSU, LAI 2 NED. SÇDÇT NEVAR UN ÐÎ "SLIMÎBA" KÂ AR ROKU TIKS ATÒEMTA!
P
Re: atkal depresija II
14.11.2006 22:02
blueberry,
lai gan parasti man brîvdienas ir vienmuïas, jo neko negribas darît, tâpat nosçþu mâjâs un paðai par to dusmas, ðajâs brîvdienâs izrâvos uz daþâm stundâm uz kartingu. Es jau sen gribçju izbraukt ar kartingu (1 reizi biju braukusi, bet tas bija pirms kâdiem gadiem 5), tikai biju par to piemirsusi, radâs izdevîba, pacînîjos ar sevi, lai tomçr piespiestos un aizbrauktu, bet gala rezultâtâ esmu priecîga, ka aizbraucu;))

Cerams neïâvi ciemiem sevi nomocît, bet atradi ko jauku tajâ kopâ pavadîtajâ laikâ.
Re: atkal depresija II
14.11.2006 22:13
To bluebery
Vispaar neprotu priecaaties,protu tikai teelot,ka priecaajos.Iet izklaideeties vispaar nekur negribas(lai neteiktu,ka nesaprotu,ko man tur dariit),bet man tikai 18.Maacos un straadaaju.Neteikshu,ka nevar savienot,bet laikam pati sev iestaastu,ka esmu tik nogurusi un aiznjemta.Dziivoju ar draugu,vinsh mani arii ljoti lutina(pukjiites,daavaninjas,manas iegribas) un visu maajaas padara,jo man vnk neko negribas dariit.Neizgaazju uz vinja dusmas,bet esmu garlaiciiga,vienmeer iigna un liidz stulbumam greizsirdiiga.Jaasaka,ka agraak taada nebiju,bet daudz kas uzradies liidz ar visu sho.Ieniistu savu dziivi,ieniistu sevi,gribas tikai guleet un guleet un nekad nepiecelties.Dziive ir viena liela rutiina,bet taa iisti neko negribas mainiit.Liekas,ka citiem tik interesanta dziive,tikai man nekas nenotiek.
maaciities man patiik un sanjemties varu,jo tas liekas pats par sevi saprotams,bet kaa runa iet par kaut ko aarpus-taa liekas,ka tas ir apgruutinaajums.Man neko nepatiik dariit.
Bet pats smiekliigaakais ir tas,ka sho te depresiju redzu tikai es un mans draugs,jo aarpus kaut kaa protu teelot prieciigu un laimiigu cilveeku.
Nesen atklaaju,ka man patiik buut cieteejai,patiik pashai sev dariit paari(emocionaali).Patiik sevi zjeelot un raudaat.Smiekliigi,bet patiik raudaat.raudu regulaari,pat izdomaaju kaut kaadus nereaalus gadiijumus un raudu(iedomaajos,ka esmu nabaga pelnrushkjiite ar ljauno pamaati un raudu;atceros titaaniku un raudu-vnk lai raudaatu).Gribas buut tam,kas neesmu,jo liekas,ka tad buushu laimiiga(ne uzreiz labaakai,bet dazjreiz pat bomzei,kas dziivo kartona kastee).
Nedomaaju,ka paaraak daudzaam meiteneem 18 gados ir taadi dziives apstaaklji kaa man,kad var dabuut visu,ko veelos,bet es tikai gribu veel un veel un taisu histeerijas,ja nedabuuju.Neprotu neko noveerteet.ieniistu par to sevi.
Tieshaam gribas buut prieciigai un laimiigai,bet nekaadiigi nesanaak.
Nesmaidu,nekad nedomaaju prieciigas domas,par naavi nedomaaju,bet neatrodu vietu uz shiis pasaules.Gribas lai visi liek mani mieraa.
bet kad aizbraucu uz maajaam,savos laukos,tad shiis sajuutas pazuud vai vismaz nav tik izteiktas.Kaa atkal braucu uz Riigu,vnk turu asaras kaa gribas raudaat,jo liekas,ka esmu nelaimiiga.
Juutos ljoti nelaimiiga.
Neesmu ljauna un draugi man ir.Eju uz tusinjiem tikai taadeelj,ka draugi mani aizvelk.Aizeju,sajuutos tik negliita un tizla,ka gribas uz maajaam.
Agraak taa patika puceeties.Tagad daru tikai tik daudz,lai buutu normaalaa,pieklaajiigaa izskataa.Man ir zema pashapzinja.
Vispaar saaku samierinaaties ar shiim sajuutaam-tad vieglaak dziivot.Tad vnk liekas,ka esmu kaa kaut kaadas narkotikas sarijusies.Viss notiekaas un dziive rit uz priekshu,bet es tikai veeroju visu no malas.It kaa manis nebuutu,es tikai veerotu.
Esmu domaajusi arii par psihoterapeita apmekleejumiem,tikai nezinu,vai paliidzees.
Izjuutu dzilju naidu pret savu pirmo miilestiibu,kursh man salauza sirdi.domaaju par to visu laiku,jo liekas,ka man vinjam veel kas jaapieraada.isteniibaa tieshi peec vinja arii iepatiikaas dariit sev emocionaali paari.
Nju varbuut,ka taa arii nav depresija,bet juutos es tik drausmiigi jau vairaakus meeneshus.
P
Re: atkal depresija II
14.11.2006 22:18
jeena,
Varbût, ja tu tâ jûties, dzîvojot Rîgâ, tevi nomâc tâ straujâ pilsçtas dzîve...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 18?
Ziņa: