ïoti pastiprinâti izdalîjumi

Aizsāka miksh 

miksh
ïoti pastiprinâti izdalîjumi
14.11.2006 19:59
nu jau mçnesi ir ïoti pastiprinâti izdalîjumi. kad biju pie ginekologa, paòçma analîzes, nekâda sçnîte vai infekcija neuzrâdâs. teica - ja sçnîtes nebûs, tad tas vienkârði jâpieòem, gïotâda kaut kâdos periodos tîrâs vairâk. viss.
bet
tie izdalîjumi, ðíiet, kïuvuði vçl nedaudz stiprâki. paðlaik ikdienas ieliktnîtis jâmaina apmçram 3 reizes dienâ, lai tur viss bûtu sauss. tas sagâdâ neçrtîbas un diskomfortu. izdalîjumi ir ðíidri, balti, bez îpaðas smakas.

varbût vçl kâdai tâ ir bijis, varbût ir kâdi varianti, ko tomçr varu darît, lai tos mazinâtu?
Danndija
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
14.11.2006 22:00
Man arî tâ ir...!:(
Es jau domâju, ka man vienai tâ...nekad iepriekð tâ nebija bijis, vasarâ sâkâs un nepâriet vçl tagad. analîzes neko neuzrâda, bet sajûtas jocîgas, diskomforts, liekas, ka tur k-kas tomçr nav kâ vajag...k-kâds sviesc.
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
14.11.2006 22:26
Man arii taapat.Ja nelietotu biksiishu ielikniishus,tad teceetu pa kaaju.gjinekologje teica,lai pienjemu to kaa normu,bet kaadu normu,ja nejuutos eerti.izdomaaju,ka jaaaiziet pie citas dakteres,ko vinja teiks.
Vai tad tieshaam nav kaadu tabletiishu,kas to visu vareetu nonjemt vai vismaz samazinaat???
P.S.Likaas,ka tu pilniigi citee manas dakteres vaardus.
Danndija
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
14.11.2006 22:32
Kad pirmo reizi saskâros ar ðâdu problçmu, man ðíita, ka man kaut kâdi orgâni ðíidrâ veidâ izplûst pa íermena apakðgalu... Man ðíiet, ka íermenis pats to regulâ! Piemçram, vçl viena îpatnîba, kas ir ðobrîd man ir tas, ka pirms menstruâcijâm nedçlu vai mazliet âtrâk sâp vçders... Prasîju ârtam, kâpçc tâ - analîzes neko neuzrâdîja!:( Tâ esot un viss... Ceru, ka pçc bçrniòa piedzimðanas kaut kas mainîsies!:)
Njaaa
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
14.11.2006 22:34
Man arî tâ ir bijis, izdalîjumu bija daudz, bet gar kâju gan netecçja :))
uztriepçs arî nekas neuzrâdîjâs. Arî daktere teica, ka tâ ir mana organisma îpatnîba. Bet tomçr izrakstîja ðprices - Solco Trichovac - baigi dârgas (ap 20 LVL) Teica ieðpricçt 3 reizes ar 2 nedçïu intervâlu.
Bet man îsti nebija, kam palûgt, lai ieðpricç un pati sev arî nevarçju. Tâ nu stâv man tâs vakcînas mâjâs.
Bet tie izdalîjumi ar laiku mazinâjâs. Un tagad viss ir okey!
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
14.11.2006 22:36
Es neteiktu,ka man nedelju pirms saap,bet es pilniigi preciizi varu noteikt,kad saaksies MR.vnk preciizi divas diena ieprieksh,man uz iisu briidi iesaapas veeders tieshi taapat kaa MR laikaa.Bwet vispaar MR nesagaadaa probleemas,tikai tie izdaliijumi,tieshaam daudz;nedaudz mazaak ir peec seksa,laikam bishku patiiraas.
Danndija
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
14.11.2006 22:39
Jâ, patîrâs gan... Daþreiz man no savas otrâs pusîtes ir neerti, kad tiek ìçrbtas nost biksîtes... Nav jau vinjas slapjas, bet tomçr...!:(

Un, kas attiecas un MR noteikðanu, tad man jau tas ir pa visiem 100% precîzi nosakâmas - intuitîvi un arî ir sâpes...!
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
14.11.2006 22:40
Nju bet man jau tieshaam ilgi ir tie pastiprinaatie izdaliijumi,tieshaam jaacer,ka kaadreiz paaries!!
Danndija
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
14.11.2006 22:43
Jâcer!!! Man daudz kas nepatik, kas nav norma visiem, bet tikai man!:(
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
14.11.2006 22:46
Nee,iisteniibaa tie baigaakie izdaliijumi man ir tieshi pa dienu vai tad,kad aktiivi darbojos.Nju pa dienu lietoju biksiishu ielikniishus,bet vakaros ljauju atpuusties tai vietinjai(nelietoju ielikniishus) vai pastaigaaju bez biksiiteem,jo tad to izdaliijumu nav,nav arii,protams,naktii,bet dienaa tieshaam liekas,ka tuuliit vareetu arii saakt teceet pa kaaju,nemaz nerunaajot,ja ir kaadas aktiivas lietas jaadara!!
Danndija
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
14.11.2006 22:47
Jâ, jâ.... Tas pats!:(
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
14.11.2006 22:52
Ai,vismaz redzu,ka neemu es taada vieniigaa!!:(
Njaaa
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
15.11.2006 00:10
Varbût vajag imunitâti stiprinât? Vismaz man tas pârgâja, kad sâku dzert livol multi vitamînus.
miksh
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
15.11.2006 00:52
njâ, ir savs mierinâjums, ka neesmu vienîgâ.
tajâ paðâ laikâ þçl lasît, ka arî jums ârste nekâdus ieteikumus nav devusi.
es vispâr esmu pret biksîðu ieliktnîðiem, ilgu laiku jau biju no tiem atradinâjusies un nelietoju vispâr, bet tagad nekas cits neatliek. ja nav ieliktnîða, paliek mitras ne tikai biksîtes, bet nedaudz pat bikses (redzçt nevar, just var).
ai.
kaut kad pçc mçneða jâiet pie ârstes, tad arî prasîðu, ja nebûs vçl pârgâjis. jo ðitâ taèu nevar.
man izdalîjumi nemazinâs arî pçc seksa. ai...
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
15.11.2006 14:11
Hmm, man ðâdi izdalîjumi bija periodâ, kad lietoju ikdienas ieliknîðus. Noriskçju pârtraukt lietot ðo mâkslîgo sintçtiku. Arî veïas ziòâ, cik vien iespçjams attiecos no sintçtikas un cieði pieguïoðiem/rîvçjoðeim stringiem. Brîvdienâs, vakaros, vasaras karstumâ tîros mâjas apstâkïos, ja vien ir iespçja izvçlos veïu nençsât vispâr. Izdalîjumi arvien samazinâjâs ("pârejas" process prasîja mçneðus 3) un tagad vakarâ novelkot veïu, tâ ir praktiski sausa, nekâdi balti izdalîjumi uz tâs nav redzami un arî aromâts praktiski nav jûtams, it kâ veïa bûtu pilnîbâ tîra. Bet kâ uzvelku sintçtiskâkus stringus, tâ atkal momentâli baltie izdalîjumi ir klât. Ar ikdienas ieliknîðiem tas pats. Droði vien, ka katram tas ir savâdâk, bet man izdalîjumi ir atkarîgi no tâ, cik "brîvi viss tur dabon elpot", lîdz ko ir no apkârtçjâs vides izolçta, nosprostota "siltumnîca", protams, ka vairojas visâdas baktçrijas utt.
miksh
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
15.11.2006 17:55
es pirms kâda gada izlçmu, ka no ieliktnîðiem vajag atradinâties un darîju to ïoti lîdzîgi, kâ raksti.
atradinâjos. pârsvarâ lietoju kokvilnas veïu. nebija nekâdu problçmu gandrîz gadu lîdz brîdim ðai rudenî, kad neizprotamu iemeslu dçï sâkâs ðî epopeja.
miksh
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
16.11.2006 18:09
es tomçr ceru, ka kâdai ir kâda pozitîva pieredze un padoms ðajâ sakarâ?!
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
16.11.2006 18:13
miksh

Pameeghini peec taa rakstinja ko ieliku teemaa "iekaisums". Taa faktiski ir dabiiga metode un var paliidzeet vairumaa gadijumu kad ir nelielas probleemas ar mikrofloru.
miksh
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
21.11.2006 22:08
ku!, paldies, turpinâðu mçìinât. pagaidâm gan nav lîdzçjis.

izdalîjumi arvien pastiprinâs, pie ârsta pçc pusotra mçneða. nezinu, ko lai lîdz tam daru.
jau vairâkas reizes ðajâ sakarâ esmu bijusi pie ginekologa, neko neatrdod... ja ir bijuðas problçmas ar sçni, var padzert Dida kâ profilaktisku pasâkumu. Es îpaði neko nedaru, bet tâ kâ ar sçni esmu agrâk cînîjusies, lai gan tagad neko tâdu analîzes neatklâj, lietoju to paðu Didu, vitamînus, zivju eïïu, mazgâjos ar bçrnu ziepçm, cenðos ilgstoði nevalkât pieguïoðu apìçrbu, utt. izdalîjumi pavisam nedaudz mazinâjuðies.
miksh
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
23.11.2006 22:53
es tieðâm nezinu, ko lai vçl dara, bet neesmu ar mieru samierinâties ar ðâdu dzîvi. ieliktnîti mainît 6!!! reizes dienâ!

tur jau bez visâm problçmâm klât nâk arî finansiâli izdevumi un pamatîgs dabas piesâròojums.
es vienkârði neticu, ka 21. gadsimtâ ðâdai lietai nav risinâjuma.
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
24.11.2006 09:56
Man arî likâs, ka tâ ir tikai man. Visu laiku gâju pie ginekaloga - sûdzçjos, ðis tik izmeklçja tâ un izmeklçja ðitâ. Visu laiku analîzes neko neuzrâdija. Tad vienkârði nokïuvu ar âtrajiem slimnîcâ un izrâdijâs, ka man ir endometriska cista. Nezinu, vai tas ir saistîts ar to, vai nç, bet neviens man par tiem izdalîjumiem nav teicis, kas tas ir vai arî, ka tâ bûtu norma. Vienkârði vispâr neko neviens nepaskaidro :(. Patieðâm apnicis lîdz riebumam tâds diskomforts.


P.S. Sintçtisko vçlu vispâr nençsâju. Stringus arî ne!
domâ, ka pastiprinâti izdalîjumi bija no tâs cistas?
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
24.11.2006 12:02
Es toè to nezinu. It kâ jâbût brûniem izdalîjumiem pirms un pçc mr, tâkâ man tâdi brûni nav un tâ endometriozes cista vispâr bija netipiska (jâbût ðokolâdes brûnâ krâsâ, taèu man bija viegli dzeltena) tad nezinu, no kâ kas man ir. Tikpat labi tie izdalîjumi arî nav îstajâ krâsâ. Nu kas viòu zin. Analîzçs pilnîgi neko neuzrâdija, pat pusgadu pirms operâcijas pârbaudija ar ultrasonoskopiju, taèu neko neatklâja. Tad es vispâr nezinu kam ticçt, kam ne. Vai tad tâ cista patieðâm neþçlîgi âtri aug? Nepar ko netaisos ðpricçt tâs hormonâlâs ðprices un basta!!!!!
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
24.11.2006 12:39
Un vçl, uz ko man ir milzîgas aizsdomas, tas noteikti varçtu bût no èupâm antibiotiku, ko esmu dzçrusi un ðpricçjusi utt. Tas bija tik sen, kad sâku tâdas lietot, ka neatceros, vai tas sakrita ar izdalîjumu parâdîðanos. Nu, vienvârdsakot, iemeslus jau var atrast daudz. Visâdus sûdus viegli dabût, bet tikt vaïâ.... Es pat nezinu, kâ lai izvairâs no tâm visâdâm ripâm, ja bez ripâm es nevaru :(. Apburtais loks - lai kaut ko ârstçtu, noèakarç daudz ko citu.
bet tev vispâr bija kâdi simptomi, kas norâdîtu uz cistu? kâ viòu tev atrada?
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
24.11.2006 12:51
Man viòa mîlçðanâs laikâ pârplîsa. Nenormâlas sâpes. Âtrie. No sâkuma pârbaudija ar ultrasonogrâdiju. Atrada kaut kur makstî vai kur (nu nezinu tos latîniskos nosaukumus) ðíidrumu (tâtad plîsums), tad fiksi man taisija punkciju. Kad turpinâju sûdzçtie, taisija sonoskopiju un tur man arî pateica. Kad izioperçja, daktere teica, ka droðvien tâ nemaz nav ïaundabîga cista, jo pçc tâdas neizskatâs. Arî endometriozes cistai nemaz, nemaz nelîdzinâjâs, taèu, kad analîzes bija gatavas (tai izgrieztajai kapsulai) uzrâdijâs, ka tomçr sliktâkais variants, tieði, kâ bija uzrâdîts ultrasonoskopijâ.
Re: ïoti pastiprinâti izdalîjumi
24.11.2006 13:33
Nu izdalijumi ar antibiotikaam vareetu buut saistiiti. Pat ljoti.
arî tad, ja izdalîjumi parâdâs pusgadu pçc ab lietoðanas?
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 7?
Ziņa: