sarecejushas asinis ausii

Aizsāka kirke 

kirke
sarecejushas asinis ausii
20.11.2006 10:55
sveiki,

man ir tada problema, ka jau tresho riitu pec kartas tirot ausis es atklaju vienaa ausi sarecejushas asinis. iespejams, ka tas ir saistits ar lidojumu, kura laika man likas, ka ausis izskjidis uz abam lidmashinas pusem :). nakoshaja rita ari atklaju sarecejushas asinis vienaa ausi.
jebkura gadijuma velejos uzzinat, vai man labak butu ieteicams aiziet pie arsta, vai tomer nesatraukties, jo "taa gadaas"? kas tam varetu but par iemeslu?

paldies.
Re: sarecejushas asinis ausii
21.11.2006 11:13
Ja citu probleemu nav tad vareetu neuztraukties. Taa biezhi gadaas ja augoniitis auss ejaa iemeties. Un vai tu nepaarcenties drusku ar to tiiriishanu?
Re: sarecejushas asinis ausii
21.11.2006 19:37
Nju un ko dariit sho augoniishu gadiijumaa?Vnk gaidiit,kad paariet??
Re: sarecejushas asinis ausii
21.11.2006 19:49
Nu ja tik vien taa beeda kaa taas sareceejushaas asinis tad gan jau paaries bet ja saap vai citaadi slikti, vai tas nepaariet driizaa laikaa tad gan vajadzeetu pie aarsta.
Re: sarecejushas asinis ausii
21.11.2006 19:52
Nju man taads auginiitis bija pirms kaada laicinja.Saapeeja,kad pieskaaros un bija taas sareceejushaas asinis,bet tagad ir paargaajis.Bet man taadi augoniishi(kaa pumpa izskataas) ik pa laikam meedz uzmesties!!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 10?
Ziņa: