Sarkanâ vilkçde

Aizsāka Pekse 

Santuciss
Re: Sarkanâ vilkçde
15.04.2007 07:36
EVUCIS - lûdzu atsaucies, iedod savu @ , ïoti vajag ar Tevi parunât!
Santuciss
Re: Sarkanâ vilkçde
16.04.2007 16:23
Evucis - :-((
Re: Sarkanâ vilkçde
20.04.2007 07:42
Vakar Linezerâ man konstatçja ðito ârprâtu. Esmu panikâ! Ïoti Lûdzu atsaucieties, kam ir kâds sakars ar sarkano vilkçdi, ïoti gribu parunâties,jo esmu apmulsusi, neko nesaprotu un ir jâsâk "sadraudzçties" ar diagnozi.
Re: Sarkanâ vilkçde
20.04.2007 15:01
....
Re: Sarkanâ vilkçde
21.04.2007 10:55
a varbuut tomeer kluuda- man ar uzraadija sho diagnozi, saaku intensiivi lietot zaales, kas nepaliidzeeja, bet beigaas tomeer izraadiijaas- laima slimiiba.
sancee
Re: Sarkanâ vilkçde
21.04.2007 14:10
...()
ïoti jau gribçtu, lai bûtu kïûda, bet izskatâs, ka nç. Un laima sl-ba jau izslçgta. Kurð'dr.Tev uzstâdîja to vilkçdi un kâdas zâles lietoji?
....
Re: Sarkanâ vilkçde
21.04.2007 14:24
stradinjos, lietoju plakvenilu- laikam taa to sauca
îdz es atkal ielienu gultâ un guïu........salst plaukstas un kâjas, pat vasarâ, saulç iet nevar.......toties man ir baigi labais atklâjums- LOREAL tonçjoðais pieniòð íçrmenim un sejai!!!!:)) baigi vienmçrîgî uzklâjas!;) Ceru, ka nesabiedçju Tevi pârâk........varbût Tev nav nekâ, ko es rakstîju par sevi.



Ar sapratni Madara
:)
Re: Sarkanâ vilkçde
24.11.2007 12:15
Sveiki, mâsas iekð vilkçdes! Vai nevienam nav izmaiòas kaulos pçc prednizolona - medrola lietoðanas? Man gan ir, apmçram pçc 1,5 gadu nepârtraukta prednizolona kursa tagad kaulos iekaisuma perçkïi gan ribâs, gan gûþâs. Aina tâda, kâ pie vçþa metastâzçm, brr! Jautâjums - vai kâds tomçr nav mçìinâjis pie dziedniekiem un kas no tâ iznâcis? Zinu, ka jâmirst nav drîz, bet ar spieíi arî kautkâ ne visai...
arî manai mammai jau vairâk nekâ piecus gadus ir si slimîba. viòai ir jâdzer ïoti daudz zâïu-tas palîdz un tai paðâ laikâ dara ïaunumu, jo tas daudzums ko vinja lieto viòu iespaido negatîvi. zâles ir kâ narkotikas tâpçc bez tâm newar dzîvot, diemþçl. Viòa bieþi ir nogurusi un pa dienu mçdz nosnausties. Ârsts ir aizliedzis uzturçties saulç-un ja arî uzturâs tad jâbût apsegtâm visâm íermeòa daïâm. Nesaprotu kâpçc neviens no jums par to neko nav rakstîjis, vai tad jums tâ nav. It kâ no ðiem saules stariem varot âtrâk parâdîties ðie te izsitumi, par kuriem esat rakstîjuðas. mana mamma dzer arî tâdas zâles kâ "Imuran". Tâs domâtas tieði ðai slimîbai. zinu ka arî gadiem ejot var deformçties kauli un liekas ka manai mammai tas parâdâs. Tas ir tâ ka vinai reizçm ïooooti sâprokas pirkstu locîtavas un tâs arî sapamst un tad kad vinja aizgâja pie ârsta tad vinjai teica ka tas ir sis slimibas iespaidâ. Es nezinu kâ tas ir citiem bet zinu ka manai mammai ir novçrojamas krasas garastâvikïa mainjas.
Lûdzu pastâstiet vçl k-ko vairâk par ðo slimîbu!!!
seegnija
Re: Sarkanâ vilkçde
09.12.2007 10:57
Cik Tavai mâmiòai gadu un pie kâda ârsta viòa ârstçjas? Kâdas viòai analîzes? Par to, ka saule darbojas slimîbu provocçjoði, tas jau visur ir rakstîts. Tâpat nedrîkst lietot nekâdus imunitâti stimulçjoðus lîdzekïus,piem. ehinâciju,þenðeòu. Jâlieto antioksidanti, es vçl lietoju wobenzîmu, poliprenolus. Vai mamma lieto arî medrolu? Attiecîbâ par garastâvokli - arî man tas bieþi mainîgs. Pie vilkçdes var attîstîties artrîts, arî man periodiski sâp locîtavas. Tâpat pie vilkçdes var bût nieru,âdas,nervu sistçmas u.c bojâjumi, ir pastiprinâta matu izkriðana.
Manai mammai ir 37 gadi un vinjai sho slimibu atklaja stradiòu slimnîcâ. par analîzçm ïoti smalki nezinu, bet zinu ka tâs mainâs, ir vai nu labas vai sliktas, piemçram tagad mammai ir krities íermeòa svars par kâdiem 4kg, tas ir daudz jo vinja jau tâ ir smalka pçc uzbûves. zinu ka analîzçm ir ïoti liela nozîme. tagad mammai ir vairâk jâdomâ par to ko viòa çd, uzturam jâbût sabalansçtam.
Specs
Re: Sarkanâ vilkçde
22.12.2007 23:24
No zâlçm tieðâm nevajadzçtu atteikties. Ðogad paziòam nomira sieva ar ðâdu diagnozi(sadzîvoja ar to visu mûþu), pie kam viòa nesen arî atteicâs no zâïu lietoðanas, jo it kâ no tâm esot kïuvis tik sliktâk, slikta dûða vai taml. Cerams tu saproti, ka vilkçde ir slimîbas vçsturisks nosaukums un tas neizspauþas tikai ar slimîbas ârçjiem simptomiem. Patiesîbâ tâ ir imûnsistçmas saslimðana, kad organisms "sajûk prâtâ" un sâk cînîties pats ar sevi uzskatot savas ðûnas par sveðiniecçm, skarot visus orgânus. Burtiski saçd sevi no iekðpuses. Nevar uzturçties saulç, sâp locîtavas utt. Ârstçðana lielâ mçrâ balstâs uz imûnsistçmas novâjinâðanu, lîdz ar to arî risks saslimt ar citâm slimîbâm. Sievietei ðî izvçle beidzâs diezgan traìiski, jo slimîbai progresçjot uz slimnîcu kategoriski atteicâs braukt, bet kad jau aizveda ar âtrajiem, tad jau sen bija par vçlu, atteica nieres utt. Pamazâm arî sâka jukt prâtâ un smadzeòu skençðana uzrâdija, ka smadzençs burtiski bija iemetusies pelçjuma sçnîte. Tuviniekiem to redzçt bija ïoti smagi. Mrr varçtu ieteikt nebût vieglprâtîgai un turpinât izmeklçðanu, jo runa te ir par dzîvîbu vai mokoðu nâvi.
Re: Sarkanâ vilkçde
26.12.2007 12:15
to specs
vai vari pateikt cik gadu bija Tavai paziòai un cik ilgi viòa slimoja?
Specs
Re: Sarkanâ vilkçde
29.12.2007 15:15
Precîzi nemâcçðu pateikt, bet gadi bija ap 40 un cik sapratu diezgan ilgi mocîjâs, 3gadus stabili zinu, jo visos vasaras pasâkumos, kur kolçìis bija ar savu sievu viòa vienmçr bija bâla un staigâja zem lietussarga, kas nezinot slimîbu likâs dîvaini.
Re: Sarkanâ vilkçde
29.12.2007 15:32
Nu vai zin... briizhiem liekas ka liela dalja no citaam slimiibaam ir briesmiigaakas par AIDS un veezi... lai gan agraak domaaju ka nav nekaa briesmiigaaka par shitaam divaam.

Un ar ko shitaa atshkjiras no kautkaadas tur sisteemas sarkanaas vilkeedes? jeb tas viens un tas pats?

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10



Edited 1 time(s). Last edit at 29.12.2007 15:37 by Mateus.
Specs
Re: Sarkanâ vilkçde
30.12.2007 02:41
Vai zin ir tik daudz citu neârstçjamu slimîbu, ka AIDS un vçzis salîdzinâjumâ ar tâm ir iesnas.
Re: Sarkanâ vilkçde
30.12.2007 02:43
es jau to sapratu kad pa TV raadiija trakumseergas slimniekus

__________________________________________________________________________________________________
“Thinking is difficult, that’s why most people judge.”
Ko homeopātam nozīmē pludmale? Urīns D10
Re: Sarkanâ vilkçde
13.02.2008 22:31
man tgd ir 19 gadu.ar sarkano vilkeedi slimoju jau vairaak kaa 3 gadus.taa man paraadijaas kaada vasara pec nometnes ,kas notika pie juras .man pateica ,ka ta esot geenu slimiiba,bet mani vecaaki un paareejie nezin vai kaadam gimenee buutu bijusi tada slimiiba.tagad esmu jau samierinaajusies ar sho sasodiito slimibu,bet bet ir gruti tam tikt pari pavisam. ar sarkano taurinveidiigo plankumu uz sejas es .....dziivoshu ,bet nejau bez kompleksiem.kompleksi nepazudiis.
hm
Re: Sarkanâ vilkçde
05.03.2008 13:40
Kas no analîþu lapas ANA krustiòiem ir jâiaipilda, lai ndodot analîzes uz vilkçdi? Nav laik tikt pie daktera, bet ir iespâja paðam nodot analîzi, tapçc bûtu pateicigs par info...
Re: Sarkanâ vilkçde
05.03.2008 13:45
Vienkârði pliko ANU atzîmç, nav vajadzîgi tie visi 18 vai cik tur ANAs râdîtâji, un vçl vajag 2spirâïu DNS.
Sveiki!Man ir diagnoze sarkana vilkçde jau no 16 gadu vecuma.Tatad jau 8 gadus.Sâkuma negribeju ticçt,ka man ir ðâda diagnoze.Slimiba man izpauzas ar sapçm muskulos un kaulos,daþkârt sâp viss íermenis,bet esmu jau pie tâ pieradusi.îpaði simptomi aktivizçjas vakara stundas,naktî,ïoti traucç ,ja jaiet uz kâdu pasâkumu,jo jûtos kâ pensionâre.Man ir arî dçliòð un ,paldies Dievam, viòam viss ir kartibâ,kaut gan ârsti ieteica grûtniecîbas laika labâk abortu.Pie ârstiem mçìinu neiet,jo viòu arstçðanas kursâ ir tikai 3 medikamenti-nesteroidie pretiekaisuma lidzekïi,kortikosteroîdi,plaquinils vai citostatiíi.Tâpçc ârstus apmeklçju tikai paasinâjuma laikâ.Esmu izmçìinajusi ari tautas medicînu,hipnozi-neiedarbojas.Esmu novçrojusi,ka paasinajumi rodas,kad ir stresa periods.Medikamentus lietoju visu laiku,kopð saslimðanas,tikai mainas prednisalona devas,lietoðana.No visiem arstiem,ko esmu apmeklçusi-dr.Raibarte,dr.Zavgarodnaja,prof.Mikoþane,dr.Lavrentjevs,vissakarîgâkie liekas-dr.Raibarte,dr.Lavrentjevs.
Re: Sarkanâ vilkçde
17.09.2009 20:52
Dargais Mrs.Mrrr,
Es slimoju ar kautkadu iekaisuma slimibu no sa gada julija un visi dakteri skatas isti neko nevar noteik. Tad mani aizsutija pie reimataloga kurs uzlika dignozi taka sarkana vilkede(taka, jo ari doma par Stilla sindromu) un lika man dzert hormonus, kurus es pagaidam nedzeru (loti nepatik zeles vel nu vairak tada veida...!!!), jo drosibas del aizgaju vel konsulteties pie viena cita arsta, tur es gaidu uz analizem un vel citiem vina izmeklejumiem.
Mans jautajums ir sekojos..., tu teici ka tev ir citi arsti ieteikusi pret "sarkano vilkedi" citas zales kuras nav hormonu preperati...!?
Vai tu varetu but tik mils/a un patiek man ludzu kada veida tas zales bija - ir!??
Jo, lasot par to slimibu - sarkanie plankumi pa vakariem, kas no rita notiet ( kas pirms izsisanas parasti niez),
( nu varbut ne pilniba, sarkano plankumu vieta paliek roza plankumi, un pec tam pec kada laika pazud vispar, tas ir lidz nakosajam vakaram) un locitavu sapes ar augstu temperaturu( kura tagad jau ir pargajusi, bet julija un augusta sakuma vel bija loti augsta), sliktas asinsanalizes, taka sakrit.
Tadel velejos uzzinat kas tas bija par zalem, ko tev ieteica, lai gadijuma, ja nu man tomer ari si arste ko paska vertu ar vinu par so lietu nopietni parunat.
Sirsnigs, sirsnigs tev PALDIES jau ieprieks!!!!
Re: Sarkanâ vilkçde
17.09.2009 21:13
Sveika Nikola232!
Izlasiju tavu rakstu...
Man tev ir divi jautajumi, butu loti mili, ja tu varetu man uz tiem atbildet:
1. Vai tev tie izsitumi-pleki par vakariem, kad izsitas ari kasas pirms tam?
2. Tu teici ka esot sakarigi arsti - dr. Raibarte, dr. Lavrentjevs? Un ko tu saki par prof. Mikazani?
Jo ari es esmu iztaigajusi loti daudz arstus(slimnicas), viena arste taka uzlika sarkano vilkedi un Stilla sindromu, bet cita profesore nonema. Lasot interneta(dazas gramatas) tos simtomus - par adu, locitavam un temperaturu taka sakrit, tikai man nav nekada taurinveida izsituma-plankuma, pleka uz sejas un cik es sevi atceros ari taka nav bijis, seja gan vienu bridi visa bija sarkana un kasijas, bet nu ne ta, ka tanis gramatas raksta.
Rakstu tev ari tadel, jo ari es velos pilnigu gimeni, bet hormoni paliek hormoni, tas viens, bet grutnieciba un hormoni nav savienojami...!! Ka ari esmu jau ari apjukusi visa siteni kaite....!
Mils, mils tev paldies par atbildi jau ieprieks!!!
Veiksmi delina audzinasana!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 9 pieskaita 12?
Ziņa: