hipofîze

Aizsāka Bibba 

Bibba
hipofîze
03.01.2007 09:54
hipofîze (pituitary gland) ir redzama parastâ kompjûtertomogrâfijâ? vai, lai to pârbaudîtu, tas speciâli jânorâda?
Re: hipofîze
03.01.2007 12:19
Ko nozime parasta komjutertomografija tava izpratnee? Sadus izmeklejumus neveic aiz garlaicibas un tapec ka nav k darit. Tas ka tevi aizsutis izmeklet labas kajas mazo pirkstinu, nekada zina nenozime ka pie reizes redes lauka ietver ari hipofizi. Ja ir problemas, jagriezhas pie arsta un ja tam bus pamats tad aizsutis tevi uz kadu no papildus izmeklesanam
Bibba
Re: hipofîze
03.01.2007 12:44
mieru tikai mieru
pie ârsta jau eju un gaidu nâkamo vizîti
pirms pus gada ir taisîta kompjûtertomogrâfija galvai, bez kâdâm îpaðâm norâdçm (tas bija saistîts ar galvassâpçm)
tas,kas mani interesç, ir, vai tâdâ kompjûtertomogrâfijâ skata/redz/pievçrð uzmanîbu arî hipofîzei vai, lai to pârbaudîtu, izmeklçjums bûs jâveic vçlreiz?

"Smadzeòu vielâ pârmaiòas neredz" - vai tas nozîmç, ka ar hipofîzi viss kârtîbâ, to es gribu zinât. Vai tomçr bûs jâtaisa vçlreiz pârbaude lai par to pârliecinâtos.

Gaidu nâkamo vizîti pie ârsta, bet neizdodas domâðanu tâ òemt un atslçgt. Gribas zinât kaut vai neprofesionâïu viedokli, balstîtu uz savu pieredzi.
Bibba
Re: hipofîze
03.01.2007 21:04
varbût kâdam tomçr ir pieredze par ðo tçmu?
Re: hipofîze
03.01.2007 21:21
Domaju ka ja butu problemas, tad tas paraditu jau pirmaja reizee,
Re: hipofîze
04.01.2007 21:56
Hipofîzi parastajâ datortomogrâfijâ îsti labi neredz- ja nu vienîgi dikten lielus audzçjus. Hipofîzes izmeklçðanai parasti nozîmç magnçtisko rezonansi, kas ir gana informatîvs izmeklçjums.
skats no malas
Re: hipofîze
18.01.2007 14:53
Arî man ir vajadzîga hipofîzes pârbaude, tikai rindas ir neþçlîgi garas. Ðodien pieteicos, bet pârbaude var stradiòos notikt tikai oktobrî, ARS jâzvana aprîlî, jo ðobrîd pieraksts ir pilns lîdz jûlijam. Arî Gaiïezerâ parbauda, bet tur nav Vidzemes reìionam iedalîti lîdzekïi ðim gadam, jâinteresçjas februârî. Varbût kâds var ieteikt vçl kâdu vietu, kur tiek veiktas pârbaudes?
skats no malas
Re: hipofîze
18.01.2007 15:01
Ðodien pierakstîjos rindâ uz magnçtisko rezonansi Stradiòos - rinda novembrî. ARS lika zvanît februâra sâkumâ, Gaiïezers - aprîïa sâkumâ, jo rindu otram pusgadam sâk tikai tad pierakstît. varbût kâds var ieteikt, kur vçl var interesçties?
Re: hipofîze
18.01.2007 15:09
Rindas îsâkas , ja iet par pilnu maksu - bet tas ir gana dârgi. Vçk MRI ir Kuldîgâ, bet neko nevaru pateikt, cik tur kvalitatîvi veic ðo izmeklçjumu.
Zvani uz ARS februârî -domâju, ka tur tiksi visâtrâk. Lai veicas!
Re: hipofîze
24.06.2010 19:26
Magneetiskaa rezonanse ir daudz preciizaaka shaadaas paarbaudees. Gailezeraa vecaaks aparaats, tapeec labaak iet uz Stradinjiem, kur aparatuura labaaka! Ja nav nosuutijuma-maksa liidz 100ls, ar nosuutiijumu no speciaalista liidz 25ls.
Ja ir maznodroshinaataa statuss- 12,50, bet ja truuciigaa status, tad nav jaamaksaa. Pirmo reiz kad gaaju uz gailezeru hipofiizee neko neatrada- peec 4 meeneshi aizgaaju uz stradinjiem- atrada mikroadenomu. Privaatajaas kliinikaas sanaaks dikti daargi. Bet ar nosuutiijumu ar nav tik traki- pusotra meenesha laikaa rindu var izstaaveet, citreiz pat meenesis nav jaagaida.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 21?
Ziņa: