Vispârçja organisma saindçðanâs.

Aizsāka Maris 

Sievietei âtrie ievadîja eifilînu garâm vçnai un sâkâs vispârçja organisma saindçðanâs(sastrutoja roka, âda viscaur pietûkusi un sarkaniem pleíiem,viss sâp utt.).Nekâdas zâles nelîdz un ârsti piedâvâ tikai asins pârlieðanu.Esam sâkuði dot Tahitian Noni sulu, taèu padzirdçjâm, ka konkrçtajâ situâcijâ tas var radît problçmas. Vai kâds var apskaidrot? Varbût ir kâdi citi risinâjumi?
Paldies!
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
04.01.2007 23:46
varbût tomçr klausît ârstiem nevis mistiskai Noni sulai? Sprieþot pçc apraksta - ir vietçja reakcija uz eifilînu un ðíidrumu ,kas nokïuvis zemâdâ, it kâ nekas briesmîgs tad parasti nenotiek, bet nu pasâp gan kâdu brîdi. Ja roka sastrutojusi - nepiecieðama íirurga palîdzîba, nevis kaut kâda sula.
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
04.01.2007 23:46
No eifiliina garaam veenai nekaada organisma saindeeshanaas nesaaksies. Arii sastrutojums saakas no netiiras adatas vai kaa citaadi iekasiitas riebekliibas, ne eifiliina injekcijas kaa taadas.
tagad par vçlu domât kas un no kâ radies, ârsti konstatçjuði vispârçju saindçðanos un ir jârîkojas, viens no pçdçjiem "salmiòiem" pie kâ íerties ir Noni sula, kura pastiprina aknu darbîbu un tagad ir jautâjums - vai saindçðanâs gadîjumâ aknu darbîbas pastprinâðana var dot nevçlamus rezultâtus?
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
05.01.2007 13:49
Vispirmaak ir jautaajums kas ir vispaareeja saindeeshanaas...
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
05.01.2007 17:01
Maris - ja vçlies lai ir par vçlu, tad dod tik tâlâk kautkâdas mistiskas sulas.
Ja domâ ka tomçr viss vçl nav zaudçts - râdi roku ârstam.
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
05.01.2007 19:49
Kaut kâds murgs. Jâved pie íirurga un steidzîgi jâsâk nopietnu antibiotiku kurss.
Pazaudçsiet roku ja ne vairâk.
Sulas var lietot vieglâkos gadîjumos.
Paldies par paqdomiem, bet jautâjums bija pavisam cits...
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
07.01.2007 00:01
emm, ðo palaidu garâm "Nekâdas zâles nelîdz un ârsti piedâvâ tikai asins pârlieðanu." ja jau nekâdas zâles nelîdz, kâpçc domâ ka lîdzçs kâdas sulas?
Noela! Vispirms noskaidro, kas ir Noni sula, un tad centies ko pateikt. Nu nesanâk tev nekas sakarîgs. Par sulu to sauc tâpçc, ka grçks to saukt savâdâk, jo tâs nav kâ antibiotikas u.c. íîmiski mçsli.
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
01.02.2007 21:13
cien. Inta Kalna! atïauðos atgâdinât, ka noni sula nekur nav reìistrçta kâ zâles, labâkajâ gad. t'air uztura bagâtinâtâjs, un UB ,ka zinâms, pilnîgi neko neârstç, vien palîdz uzturçt jau veselu organismu joprojâm veselu.Laikam man drîz bûs jâsâk publicçt miruðo vârdi ,kuri mira atsakoties no zâlçm un sâkot lietot to vietâ UB.
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
01.02.2007 22:29
"par sulu to sauc taapeec..."
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
01.02.2007 22:51
incanti kâ tai rokai izgâja?
Mâris noteikti kaut kâds apdauzîts jehovietis, tie parasti ir pret asins pârlieðanu un ïauj nomirt normâli ârstçjamiem cilvçkiem. Dod tik dod to sulu, sâc arî bçrçm krât.
Kaut kâds nenormâlais!!!
Zâles neârstç, bet tikai apslâpç slimîbu simptomus. Ar zâlçm, organismu neattîrîsi, nepadzirdîsi un nepabarosi.
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
07.02.2007 11:34
Arnis

Tu paarspiilee... bet ko tu iesaki? Noni sulu shajaa gadijumaa...
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
07.02.2007 11:41
Arni, ko tad tâs zâles dara, ja neârstç? Tâtad pie strutainas infekcijas nedosim antibiotiíus, lai baktçrijas nobeidz, bet ïausim cilvçkam nomirt? Neârstçsim ar zâlçm augstu asinsspiedienu ,bet ïausim, lai rodas asinsizplûdums galvas smadzençs un cilvis nomirst! Un pateic man lûdzams, ka ta to organismu tâ piesâròo? ja nu vienîgi paði ïautiòi ar Preiïu krutku un bezfiltra cigaretçm.Prâtîgus vârdus tas mûsu jaunais ministrs teica - kâpçc valstij bûtu jâapmaksâ ârstçðana cilvçkam ,kas visu mûþu dzçris, pîpçjis un visâdi citâdi savu veselîbu maitâjis un dakteru norâdîjumus nav pildîjis.
Vot nesaprotu, kur ðitâdi duriki rodas! Un pçc tam, kad jau "pati nâve iekðâ nâk"- tad skrien uz MADEKKI sûdzçties par to, ka ðamie slikti ârstçti.
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
07.02.2007 12:09
haizivs, vaitad Tu nezini ka piem. strutainas angînas rodas no parazîtiem aknâs (nevis no kokiem tonsillâs), un tos var iznîcinât tikai Koraïïu pârtikas piedevas? Kâdas vçl antibiotikas??! Tâs taèu ir inde organismam :D
koments
http://nobelprize.org/nobel_prizes/medicine/laureates/1998/index.html
Noni sula tagad koncentrçta+auga lapas, saknes satâvdaïas.,58 reiz.spçc.kâ sula- prepar.saucas slâpekïa oksîds- NitroFx
Re: Vispârçja organisma saindçðanâs.
06.03.2007 16:54
nitric oxide as a signaling molecule for cardiovascular system un preparâti ir daþâdas lietas.
pievçrs uzmanîbu "signaling molecule" un palasi kas tas ir.

varu citâtiòu piemest: Nitric Oxide, NO, is a short-lived, endogenously produced gas that acts as a signalling molecule in the body. Signal transmission by a gas, produced by one cell, which penetrates membranes and regulates the function of other cells is an entirely new principle for signalling in the human organism.

GAS - Noni sula ir gâze?



Edited 1 time(s). Last edit at 06.03.2007 16:57 by Noela.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 3 pieskaita 19?
Ziņa: