Daargie kremi pret leetajiem

Aizsāka Tija 

Re: Daargie kremi pret leetajiem
19.02.2007 09:45
aptiekâ.
Re: Daargie kremi pret leetajiem
19.02.2007 09:49
Vai ir labi, pûce? arî tu tos esi mçìinâjumsi? Es aptiekâ parasti noskatos uz tiem Eucerin, bet neesmu riskçjusi.
Re: Daargie kremi pret leetajiem
19.02.2007 09:58
Eucerin man izrakstija dermatologs. Nopirku duðas eïïu - tieðâm ïoti patîk un Eucerin Lotion Urea 10% - nepatîk, ka dikti taukains, nepatîk viòa smaka, un neesmu novçrojusi, ka bûtu lielâka jçga, nekâ no parastajiem. Neesmu mçìinâjusi ne sejas kremus, ne ko tâdu, tik varu pateikt par ðiem diviem produktiem.
Re: Daargie kremi pret leetajiem
19.02.2007 10:01
vienu un ïoti sen, neatceros vairs, kâ bija :)
Re: Daargie kremi pret leetajiem
19.02.2007 10:17
Vichy ir nopçrkams aptiekâs,es lietoju sejas kopðanas lîdzekïus-ïoti patîk,visa produkcija ir uz termâlâ ûdens bâzes,pieskaitâma pie ârstnieciskâs kosmçtikas,tâpçc ir atrodama aptiekâs,parasti eiroaptiekâ iegâdâjos.
Re: Daargie kremi pret leetajiem
19.02.2007 10:21
Nu skaidrs. man sejas âdai vajag ko mierîgu, bez specifiskâm piedevâm, baigi iekaist, ja salietojos stiprus kremus, kur smarþvielas daudz, vai atkal spirta procents liels, piemçram - laikam Loreal ir tas Happy Derm vai kâ tur - nu vnk shausmas, uzlieku vienu reizi-âda kâ ar shvammi bûtu berzta.. :(
Sievietiite
Re: Daargie kremi pret leetajiem
19.02.2007 10:41
Ir tomeer liela starpiiba.Man ir 40 gadu.Liidz 38 gadiem lietoju vieniigi un tikai Drogu kreemus,jo aada laba,shad tad kaads Oriflame uz sveetkiem:) Vasaraa vispaar gandriiz neko un jutos taa neko.
Tad kadu dienu man uznaaca un nav veel paargaajusi lielaa sevis sakopshanas tuure.Jaa..nauda aiziet diezgan..bet rezultaats ir.Visi saka,ka nekad neesmu tik labi izskatijusies, ka tagad.Un es pati to redzu un priecaajos.
Laba,daarga kosmeetika,
Reizi nedeeljaa sejas masaazha
Reizi meenesii kaada kopjosha proceduura kosm.kabinetaa.
Maskas..toniki..kreminji..serumi..
Ir rezultaats un pat ljoti redzams!
Re: Daargie kremi pret leetajiem
19.02.2007 10:48
tad iesaki, kâdas firmas produktus lieto?
bazuka
Re: Daargie kremi pret leetajiem
19.02.2007 10:49
Esmu tik daudz ko izmçìinâjusi, un negribas pat skaitît to naudu, kas izdota krçmos un losjonos. Ideâlo nav izdevies notvert -;(. Tik vien kâ apzinât, kas ir galîgi garâm. Laikam jau kam nav dots, tam nav (laba âda, es domâju). Vismaz pçdçjais atklâjums, kas liek manai kaprîzajai sejai justies komfortabli nâk no krietni lçta gala Drogâs: Rival de loop (vai tamlîdzîgi). Pirmo reizi tâ, ka visa sçrija der.
Sievietiite
Re: Daargie kremi pret leetajiem
19.02.2007 11:02
Lietoju Boitherm toniku, Lancome regjenerejoshu nakts kreemu, serums no Lancome,pats labaakais- aadas izliidzinaataajs( Lancome Sensationale Totale).To peedejo gan iesaku katrai-nav pat katru dienu jaalieto-ir ljoti redzami rezultati-samazina poras,bet nesausina,taa kaa izgludina seju.Varbuut nosaukums nav iisti preciizs-esmu darbaa.:)
Dienai kreems arii no Lancome Optimale + Biotherm mitrinoshais serums.

Un veel..esmu atteikusies no leetaas kosmeetikas.Nopirku vienu Chanel ziimuliti aciim un vienu komplektu acu eenas.Un nekas nav jaapielabo liidz vakaram,kad eju uz teaatri vai ar draugiem.
Veel ieteikums..katru dienu tonaalais kreems.Ljoti labi aizsargaa aadu gan no sala,gan saules.Megjinaaju daargos,nepatika.Vislabaak manai aadai Revlon.
Re: Daargie kremi pret leetajiem
19.02.2007 12:08
Man ir samçrâ problemâtiska âda (nu vismaz kâdreiz bija, tagad vairs negribu pârbaudît vai vçl ir). Pie kosmetoloìes eju reizi nedçïâ, nu jau kâdus 3 gadus. Tâ kâ par to kas kuram nav vai ir dots - to var arî izlabot.
Dârgâ kosmçtika atmaksâjas. Bet arî - tie 40 vai cik nu tur lati jau nav uz 1 mçnesi, ne? Vai tad nu priekð mîïâs sevis tâdas lietas nevar atïauties?
klaudija
Re: Daargie kremi pret leetajiem
20.02.2007 10:02
Man ïoti patîk Vishy un Lirac,plaðs klâsts un laba cena
Lirac ir ïoti labi daþâdi pretcelulîta,pretstriju un krûðu liftinkga kremi un geli
gribu
Re: Daargie kremi pret leetajiem
20.02.2007 10:14
Kur var iegâdâties Lancome produkciju?????
Re: Daargie kremi pret leetajiem
20.02.2007 10:59
Domâjams veikalos Kolonaa un Estetique noteikti bûtu jâbût, tâpat arî Kristiana veikalos (ir gan Dominâ, gan citur)
Jaka
Re: Daargie kremi pret leetajiem
20.02.2007 15:35
Lancome un arii paareejie daargie krami ir ari Stokmanaa,liela izvele. No sirds iesaku Lancome anti celluli tam,kas cinas ar celulitu, tiesham ljoti,ljoti labs lidzeklis, un nav tikai debila reklama bez jebkadiem rezultatiem,tieshi otradak. Tagad esmu uzsedusies ari uz Lancome sejas kreemu,nu i ritvai kocinj,man nekad nav bijusi tik maiga,samtaina sejas ada ka tagad.. naudinjas jau aiziet daudz,bet tas ir ta verts.. Bet,ari nenoliedzu,ka ir pietiekoshi daudz ljoti labu lidzeklju,kas nebut nemaksa dargi..
inka111
Re: Daargie kremi pret leetajiem
20.02.2007 15:59
ieveeroju, ka nav efekta ne Garnier pa 5 ls, ne Matis - pa 15 ls.
liidz 40 gadu vecumam nebija iisti vajadziibas peec daargajiem, tagad , izmeegjinot paraudzinjus, juutu - vajadzees pirkt Lancome vai kaadu citu.
Ar AHA ir ljoti efektiivi, pirms gada izgaaju kursinju pie kosmetalogjes, tas gan izmaksaaja 150ls, bet uzreiz jaunaaka par gadi 5.
domaaju, varbuut atkal doties pie kosmetologjes
Re: Daargie kremi pret leetajiem
20.02.2007 16:07
Lancome's lietotâjas - vidçji varat nosaukt, kâdâs cenâs ir sejas krçmi, tas pretcelulîta lîdzeklis un kjermenja losioni? paldies
Jaka
Re: Daargie kremi pret leetajiem
20.02.2007 16:30
Shoreiz sanaca pirkt ne-Latvija,bet shiem kopshanas lidzekljiem cenu atskiribas ipashas nav sheit un arzemes..TAs celulita losjons varetu maksat ap ls30-40, krems 30ls. Bet nu man pietiek ilgakam laikam.
Re: Daargie kremi pret leetajiem
23.02.2007 15:18
Mary Key produkcija-laba.
domaaju,ka labaak,lai tas krems smako,ja smako nekaa smarzho.Iesmarzhoties var ar smarzhaam.
Nafig vajag kremam smarzhvielas suu klaat?
Bet ja smird,tad laikam svaadaak nevareeja ,jo taa smakojoshaa viela bij tik efektiiva,ka tomeer lika klaat,jo tas labums atsveera to smaku.
Loti biju iecieniijusi produkciju ar austraalijas teejas koka ellu.Efektiivi.
Viens austraalietis ieraadiija.
Super labi paliidz pie kakla probleemaas pati ella.
Katru gadu slimoju ar strutaino angiinu,bet vajag uzsmeereetuz ausu tiiraamaa kocinja ellu un uzsmeereet uz strutaam kaklaa,parasti strutas pazuud pees otraas uzsmeereeshanas.Riistiishanaas ir,bet ir to veerts!
Re: Daargie kremi pret leetajiem
23.02.2007 21:48
Lietoju AVÇNE kosmeetiku.Pieninsh,termaalais uudens un mitrinoshs kreems -ljoti labi,jo seja nepaliek taukaina,bet tiek mitrinaata!! Domaata juutiigai aadai!!
eve
Re: Daargie kremi pret leetajiem
28.02.2007 20:53
Ko varat pateikt par Kollonâ nopçrkamo PYVOT (ja pareizi uzrakstîju) un MATIS kosmçtiskajiem lîdzekïiem? Viòi ir mazliet lçtâki par Lancome.. Interesç atsauksmes
jkl
Re: Daargie kremi pret leetajiem
28.02.2007 22:26
Dârgos îpaði neesmu mçìinâjusi, pagaidâm ar 5-10 ls tieku galâ, Lumene, Dr. Shenker, tas pats Body Shop man tîri labi der, îpaði Body Shop íermeòa kopðanas lîdzekïi patîk. Ðo to no Dzintara arî lietoju pa lçto. Bet nesen pirku Kolonnâ dâvanu karti un man iedeva lîdzi Matis dienas krçma testerîti kâ bonusu. Kâ no gaisa man tas testeris nokrita, jo tieði bija beidzies dienas krçms. Cîtîgi lietoju, kamçr beidzâs (kâdas dienas 4-5), nepatika. Nekâdu îpaðo "maigi samtaino" efektu nenovçroju (varbût lietoðanas laiks bija par mazu), bet nepatika ne tekstûra, ne smarþa. Bûtu savu naudu iztçrçjusi, bûtu þçl.
Serene
Re: Daargie kremi pret leetajiem
01.03.2007 08:50
es atkal nopirku vakar Matis kremu, un man patîk gan smarþa, gan âda, tâda maiga. Tomçr es nebeidzu klausîties, ka lielât to Lumeni, laikam tomçr arî to bûs jânoprovç..
Re: Daargie kremi pret leetajiem
01.03.2007 15:28
nu es lietoju Guerlain kreemu .. loti labas kvalitaates,ir gan daargaaks nekaa Lancome un Biotherm,un Lankaster.. pirms tam es lietoju Lancome,iisti kautkaa nedereeja,esmu arii Chanel lietojusi,tiiri nekas, arii Biotherm esmu meginausi-nu taa,ne seviski.. Lancaster arii gaumes lieta.... bet manai aadai loti labi der tiesi Gerlain kreems.. veel man patiik Stendhal kosmeetika,taa ir Franchu kosmeetika.. sai firmai ir viens geniaals rkeems,kuru var lietot tikai peec 30.. es biju dabuujusi paraudzinju,luuk tas ir rkeemu kreems.. ar Kasmira pieksaarienu .. smarza,konsistence.. pat mans viires ieveerjo,cik maiga aada ir,un smarza.. bet nu sis kreems ir loti daargs,maksaa kaadus 170 ls... 50 ml... taadiem kreemiem esmu veel par jaunu,un arii finansiaalajaa zinjaa nevaru tik daargu atlauties.. bet nu,esmu apmierinata sobriid ar Guerlain un iesak visaam saadu kreemu,kuras meklee labu kvalitaati.
pelene
Re: Daargie kremi pret leetajiem
01.03.2007 15:45
es pamegjinaju eucerine kremu taukainai aadai - nepatika, bet acu kosmetikas nonjemejs ir ljoti labs - cena aptuveni 4 ls, arî higieniskâ lupukrâsa ir perfekta (1.5ls). Esu megjinâjusi ari vichy kremu taukainai adai - pilniigi garâm!! tagad lietoju garnier naksts zheleju un ir ljoti labi. sanâk ka taukainai âdai neko labaku neesu atradusi, ka garnier seeriju PURE.
Es arî balsoju par BodyShop produkciju! Man personîgi ïoti patîk un izvçle ir laba - atkarîbâ no âdaas tipa var izvçlçties sev piemçrotâku produktu. Tagad jau pârgâju tikai uz Body Shop produkciju - gan íermenim, gan seejai, gan dekoratîvâ kosmçtika arî ir laba. Joilgâk izmanto, jo labâks rezultâts. Arî pârddevçjas mâk kvalitatîvi visu izskaidrot un palîdz izvçlçties.
Serene
Re: Daargie kremi pret leetajiem
01.03.2007 15:55
Saulesstarinja -

Kur tu to Guerlain peerc??
Re: Daargie kremi pret leetajiem
01.03.2007 16:48
kosmçtikas firmas var triumfçt!
tikai vienu lietu piebildîðu- âda ir arî vispârçjâ veselîbas stâvokïa râdîtâjs, var smçrçt zelta putekïus vai zirnekïu vçmekïus.
de Sieviete
Re: Daargie kremi pret leetajiem
01.03.2007 19:03
oga ir runâjusi.
Tev taisniiba oga.
Seviski,ja sejas aada ir taukaina.Tad diezvai krems pa 100Ls derees.
Man piemeeram,problemaatiski vipaar kremu lietot,aizkep poras parasti.
Tad atklaaju,ja ieturu normaalu dieetu,saakuma gan pumpas izspraagst,peec tam seja paliek tiira.
Taa kaa man no pumpaam reetinjas un seja pasai te taukaina te sausa ieteica -
Mary Cohr Moisturising and Radiance.Nu jau pusgadu lietoju un beidzot esmu apmierinaata ar sejas kremu.
Neatziistu nevienu sejas kremu,kuru var iedaadaaties piem.drogaas.
Tai pasa laikaa tur ir nopeerkams Neutrogen sarkanais roku krems,visadus izmeginaaju,bet no taa tiesaam efekts.
Celuliitam.Taa diivaini,mani noveerjomi liidz ko lietoju Loreal perfekt slim-MAN UZRODAS CELULIIts,bet labas atsauksmes varu dot Loreal skulp up kremam.Nav probleemas ar celuliitu! Un gurni neizpluust!
Varbuut tas kaa kuram.
sampunu gan neesmu iisto atradusi,bet frieziere teica,ka jaasaak lietotmitrinosus,paaraak daudz lietojot barojosos.
Kameer esmu sampuuna mekleejumos,slinkuma del lietoju Heaad and Shoulder,Un ja vajag taa shikaak Keune(silver reflex)LAbs gaisiem matiem,novers dzeltenumu,kas rodas parasti no udens un matu balinaataaja.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 2?
Ziņa: