kâ labâk rîkoties

Aizsāka puderslota 

Man tâda problçma :mammai 80gad. pirms kâda laika uznâca tâda kâ lçkme, paliek auksta un nejûtîga roka.Rîvçjam, dodam validolu,it kâ pâriet. Pçc pâris dienâm atkal. Bieþâk un bieþâk. Protams, pierakstam pie ìim.ârsta. Kamçr gaida, paliek nejutîga arî kâja. Piedâvâju saukt âtros. Ni un ni. Saprotu, ka pavisam nav labi, bet dr. saka, tas nekas, osteohondroze. Izraksta nimesilu. miega zâles, sirdij un èau! Lçkmes kïust arvien bieþâkas, naudas maksas izmeklçjumiem nav un galu galâ, vai tad tas nevar bût arî kaut kas pavisam nopietns?
Njâ, nu nav par seksu tçmiòa, bet tomçr gaidu atbildi.
Nu jaa
Re: kâ labâk rîkoties
17.02.2007 20:49
Kâds ar seksu tam sakars - brîvdienâs te ir maz dakterîðu forumâ, labâk gaidi atbildi darba dienâs, tad te diskusijas vçrðas plaðumâ ;)
hehe
Re: kâ labâk rîkoties
17.02.2007 20:51
insults, infarkts, ... ?
Re: kâ labâk rîkoties
18.02.2007 15:22
esi uzmanîga...varbut kâdi sûdi ar asinsriti,iespçjams tromboze!!!!pie ârsta!!!
Pie ârsta jau bûts.Viòam pie kâjas.Atrâdîties lika pçc 2 ned., pa to laiku kïust tikai sliktâk. Mums tâda ìim. ârste, viòai viss vienalga.
Re: kâ labâk rîkoties
18.02.2007 18:11
Nu tad ved pie neirologa.
Skepse
Re: kâ labâk rîkoties
18.02.2007 18:11
Dzirdçju ârstu sarunu, ko tie VECIE vçl grib no mums, viòi savu dzîvi nodzîvojuði.Domâju, ka vairâkumam it tieði TÂDA attieksme.Var palîdzçt tikai konvertiòð.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 20 pieskaita 14?
Ziņa: