elektroencefalogrâfija

Aizsāka Eiprilla 

Vçlçtos uzzinât ko tas nozîmç?
9 gadus vecam bçrnam veica EEG. Slçdzienâ norâdîts, ka EEG mçreni difûzi izmainîta-neatbilst bçrna vecumam. Dominç lçna teta viïòu aktivitâte ar fr.4-7 Hz, alfa ritms reducçts. Aktivâcijas izprovicç neizteiktu iritâciju virs CT raj. Reìistrç vidusstruktûru disfunkcijas pazîmes.
Eiprilai: ar izskaidrojumu diemþçl palîdzçt nevarçðu, bet varu piebilst no savas pieredzes, ka ârsti, kas taisa EEG, tikai biedç cilvçkus un neko nepaskaidro. Man, piem., kad prasîju, kâds ir rezultâts, dakteriene asprâtîgi pateica, ka esot redzçti arî sliktâki.. Izlasîju pati, ieraudzîju teikumu "izteikta disfunkcija smadzeòu vidusdaïâ" vai kaut kâ tml., un nodomâju: nu viss, laikam eju galîgi sviestâ.. Bet vçlâk pavisam cits ârsts teica, ka nekas briesmîgs tas neesot.
Es ar to savu EEG rezultâtu nçsâjos apkârt kâdu gadu un râdîju pilnîgi visiem medicînas darbiniekiem pçc kârtas, pie kuriem nonâcu. Katram bija kâds viedoklis, bet no visiem izlobîju vienu - nekas bîstams nav. (Tiesa gan, man bija veì. disfunkcija, bet tas jau ir cits stâsts..)
Re: elektroencefalogrâfija
09.03.2007 21:55
ârstam ,kas taisa elektroencefalogrammu arî nekas nav jums jâskaidro ,jo diagnosts jums neskaidros, kâ tas viss iet kopâ ar klîniskajâm izpausmçm. Tâtad - ar EEg rezultâtu jâiet pie neirologa, tas arî visu paskaidros.
Var jau bût, ka detalizçti nav jâskaidro, bet kaut ko aptuveni taèu pateikt var, turklât bez ironijas?.. :) (Tâ pati dakteriene, kamçr es sçdçju ar visiem vadiem pie galvas, tikmçr pa telefonu gari un plaði kâdâm stâstîja un skaidroja par to slimîbu, no kuras es baidîjos, un tas jau nu manu stâvokli tai brîdî noteikti neuzlaboja.. bet skaidrs ir tas, ka nebija jau nu viòa galîgi bez kâdâm zinâðanâm un nespçjîga ko tuvâk pateikt par EEG rezultâtu!)
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 14?
Ziņa: