ko noziimee?

Aizsāka Juta 

Juta
ko noziimee?
28.02.2007 16:49
Ðodien apmeklçju ginekologu,un noteica diagnozi Adneksîts,ar piebildi smagâ formâ.Saprotu,tas ir iekaisums.Bet cik tad tâ forma mçdz bût smaga?Ârstçðanâ divreiz dienâ sistçmas,pçc piecâm dienâm atkârtota vizîte.Ârsts piebilda,ka iespçjams netikðu galâ ar ðo terapiju,bûs jâguïâs slimnîcâ.Vai tieðâm tas tik nopietni un ko tad man tajâ slimnîcâ taisâs darît,tâs paðas ðprices vien bûs,vai ne?
Re: ko noziimee?
28.02.2007 17:14
Andeksiits var buut tikpat nopietns kaa apendiciits un var buut vajadziiga operaacija...
Re: ko noziimee?
28.02.2007 22:37
Jâ, tas ir nopietni, jo vçderdobumâ var veidoties sastrutojums no ðâda veida neârstçta iekaisuma. un tas jau var ar bçdîgi beigties.
denii
Re: ko noziimee?
28.02.2007 23:32
Iespçjams Adnexsitis ar kâdu infiltrâtu,vajadzîga punkcija..lai izslçgtu,ka tur ir strutas.Un,ja tur ir tâs strutas,jebðu tur kâda kapsula izveidojusies,iespçjams,bûs nepiecieðama íirurìiska iejaukðanâs...bet nesatraucies pâragri,ârsts visu kontrolç..Un,paèukstçðu,to tagad veic ar laparoskopisko metodi..nekâdu rçtu,nekâdu sareþîgîjumu un âtri visi tiek uz peciòâm:)))
!
Re: ko noziimee?
01.03.2007 10:33
Jâ, slimîba ir nopietna, un jâârstçjas kârtîgi! Plus pie visa seko savai vçdera izejai, nepiecieðamîbas gadîjumâ taisi klizmu!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 23?
Ziņa: