endokrinologs Dr.Fârta

Aizsāka pelçns 

pelçns
endokrinologs Dr.Fârta
06.02.2003 15:08
Labdien!
Zinu,ka ðî daktere pieòem ARSâ, bet vizîtes cena tagad jau esot 15Ls un apdroðinâtâji to nesedz. Vai nav kâda vieta,kur viòa vçl pieòem, bet par mazâku samaksu. Man ðî dakterîte tika ïoti ieteikta no vairâku speciâlistu puses, jo vairogdziedzerî atklâja nelielu cistu un taisot analîzes kâds râdîtâjs vienmçr ir ârpus noteiktajâm normâm.

Paldies par atbildçm jau iepriekð!
dina
Re: endokrinologs Dr.Fârta
08.02.2003 01:37
Te nu nonaakam pie taa, vai viss patiesi maksaa tik, cik tas maksaa. Suniit aarstus esam naski, a kad labam speciaalistam jaamaksaa, tad- nekaa, gribas leetaak.
Taapeec, ka algas nav taadas , kaadaam taam jaabuut.
nezināms
Re: endokrinologs Dr.Fârta
14.09.2010 19:15
Sveicināti! Ši ļoti izdaudzinātā speciāliste Dr Fārta pārbaudot vairogdziedzeri nemaz nepārbauda un izturas padomju savienības stilā un vēl par piecu minūšu nelaipnību un izteiktām hipotēzēm paņem 25Ls. Pēc manām domām viņa nav speciāliste. Aizgāju pie citas speciālistes , pārbaudīja mani un visu konstatēja kas un kā.Neiekrītiet uz šis jaukās speciālistes Dr Fārtas -to ko viņa pasaka ,var arī izlasīt internetā
gggrrr
Re: endokrinologs Dr.Fârta
15.09.2010 02:11
es Fārtu nomainīju pret citu ārsti, jo pieriebās viņas mūžīgā nepatķamā izturēšanās, nelaipnība, neiecietība. Tik nelaipns ārsts un vēl par tādu milzu naudu, nu piedodiet, lai iet ieskrieties. Un nekāda gudrā jau salīdzinot ar citiem nemaz nav.Eju tagad pie citas dokas un esmu ļoti apmierinātā - visu smalki izskaidro, izmeklē un vēl ar milzu praktisku pieredzi, kamēr Fārta nepārzina nekādas jaunas lietas medicīnā, medikamentus arī raksta tikai vecos. Tiešām vecene ar padomjlaiku domāšanu, kad medicīna bija par brīvu, tad nu varēja izgāzt savas dusmas uz pacientu. Vispār viņai ir kkādas psiholoģiskas problēmas, ļoti patīk pazemot cilvēkus..Pēc pēdējiem viņas ekstra uzbraucieniem ne pa tēmu un sava sliktā garstāvokļa izgāšanu uz mani, sapartu, ka nu gan vienreiz pietiek. Brrrrr. Lai vien turpina runāties pati ar sevi tālāk.
Re: endokrinologs Dr.Fârta
15.09.2010 13:45
Nez, cik esmu bijusi pie viņas, man personīgi nekādu poretenziju nav.
abcde
Re: endokrinologs Dr.Fârta
19.09.2010 18:12
Jā, Fārtai ir īpatns stiliņš. Ja kko uzjautā, tad uzbrēc - ļaujiet tak man runāt, es nevaru jus parkliegt. Nu kas tas par ārstu, ja es pacients no viņas stāsta kko nesaprotu, tad parjautaju, bet man to neļauj..Sanāk, ka kad viņa runā, japieraksta jautājumi, kuri interesē un tad jaludz augstdzimušajai personai, kad drīkstēs ko jautāt.
es arī ilgi šo stilu izturēt nevarēju.Pārgāju pie Balceres, kas nav ne par kapeiku dumjāka par Fārtu. Viņai varu jautāt un man sniedz atbildes. Galu galā par tādu lielu samaksu tā izturēties pret pacientu nedrīkst.
Fārta vienreiz man izlamāja arī par to, ka neesot paspējusi papusdienot pa visu dienu..
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 23 pieskaita 3?
Ziņa: