Jaunavîba

Aizsāka marijaX 

Re: Jaunavîba
04.03.2007 08:59
"nu o.k. man paðai bija sekss 1 reiz,lauzu savu apnemsanos"
marijaX ()
Datums: 04-03-2007 03:28

par kâdu jaunavîbu un nevainîbu jûs te runâjat?
Re: Jaunavîba
04.03.2007 12:56
gh

nu mani tas tiri apmierinatu,
L-ka
Re: Jaunavîba
04.03.2007 13:04
Piekrîtu Noelai, kur te nevainîba? Ja vnk vçlies seksu ar puisi pçc kâzâm, tâ ir cita lieta, pasaki, ka tev nav vçlçðanâs, ka tâ tu jûties, bet ar nevainîbu te nav nekâda sakara.
Moljers
Re: Jaunavîba
04.03.2007 13:43
Nekad nepienemtu lçmumu precçties ar sievieti , ar kuru neesmu gulçjis.
NEKAD.
Var izrâdîties kaut kas tik briesmîgs (neatbilstîgs) , ka jâðíiras jau pçc 3 dienâm vai katru tâlâko dzîves dienu nâkas noþçlot.
L-ka
Re: Jaunavîba
04.03.2007 16:12
Man agrâk bija uzskats, ka sievietes mûþâ jâbût tikai vienam vîrietim - viòas vîram. Taèu, kad sapratu, ka ar savu pirmo puisi mokos, jo saskaòas seksâ absolûti nav, mainîju uzskatus - precçt var tikai to, ar kuru ir labi, un to pirms kâzâm zinât nevar. Tâ ka ðoreiz pievienojos vîrieðu uzskatam...
Re: Jaunavîba
04.03.2007 16:14
ne tikai vîrieðu uzskatam :)
7895
Re: Jaunavîba
04.03.2007 21:49
Tur jau tâ lieta, ka sekss tâ ir vairâk garîga lieta, îpaði meitenei, kurai tâ ir pirmâ reize. Tapçc ir svarîgi zinât, ka cilvçks kam tu uzticies spçs to novçrtçt. Tapçc arî ir izdomâta tâda laulîba....jo tâdâ gadîjumâ, priekð kam vispâr precçties?
Re: Jaunavîba
04.03.2007 21:57
viirietim blakus vajag vienaa personaa - kalponi, beernu mashiinu, kuharku, un maukjeli gultaa... tad viirietis var pieveersties aukstaakaam sfeeraam...
kaadeelj veel tavupraat lauliiba izdomaata?
7895
Re: Jaunavîba
04.03.2007 22:04
gh, man nâk smiekli...jebkura sieviete bûs kâ apburta no tevis;))))) Super, lai tev veicas!
Re: Jaunavîba
04.03.2007 22:10
nejuutu vajadziibu foruma kundeem makaronus karinaat...
Re: Jaunavîba
04.03.2007 22:17
foruma kundeem ;-)
Re: Jaunavîba
04.03.2007 22:27
...vai ta ne???
Re: Jaunavîba
05.03.2007 09:25
Piekriitu Moljeram un L-ka.
Iedomaajies produktu, kas Tev negarsho liidz veemienam, piemeeram, puudeetais siers. Un uz briidi aizmirsti, ka tas Tev negarsho.

Taatad - Tu zini, ka reiz Tu kaut ko eediisi. Katru dienu vai reizi nedeeljaa, bet tikai to. Tu noskati puudeetaa siera gabalinju, neskartaa iesainjojumaa, kas izskataas lieliski, izskataas garshiigi, un Tev liekas, ka tieshi tas Tev ir vajadziigs. Izciinot ilgas ciinjas ar sevi, Tu nepadodies kaardinaajmam pagarshot kaut gabalinju, pirms neesi to nopirkusi, lepni ej garaam dazhaadu sieru degustaacijas galdiem...

Un pienaak laimiigaa diena, kad Tu nopeerc sho Puudeeto Sieru, ko esi gaidiijusi ar siekalaam un ilgaam. Atlobi iepakojuma stuuriiti un iekod tajaa, gaidot baudu...

BET TAS GARSHO PEEC SUUDA!!!!!

Nu un ko tagad?
Pametiisi? Bet tachu esi pielaulaata!
Aciimredzot turpineesi eest, lai arii tas piekjeeza muti taa, ka neviena zobupasta neliidz?
Un iedziivosies neirozees un visaadaas citaas ligaas...


Zinu vienu taadu paari, kur dzhekam bija buutiski, lai sieva ir nevainiiga, meituks, kaa jau katoliete, arii bija nevainiiga liidz 26 gadiem. Paaris dabuujaas. Gaidaat laimiigas beigas? Laimiigu beigu nav. Dzheks, (nu jau daudzi gadi kopsh kaazaam) ir ieviesis miiljaako. Sievishkjis ir kashkjiigs. Shkjirties netaisaas neviens no abiem. Seksa vinjiem vairs nav jau gadus 3, ir kopiiga saimnieciiba, ir beerni.
Dzheks saka - taa bija mana vislielaakaa kljuuda manos nu jau 4... gados. Nekad muuzhaa vairs nepreceetu nevainiigu.

Nu nevar cereet, ka, nezinot, kas ir intiimas attieciibas, traapiisi uz cilveeku, kas buus Tev atbilstoshs miileetaajs. Un neceri, ka tas nav buutiski.
Vissliktaak ir taam, kas, iedomaajoties, ka "sekss ir fui un mani neinteresee", peec gadiem 10 lauliibas dziives noraujas uz rafineeta pavedeeja un uzzina, kas ir Sekss ar lielo burtu... :)
Re: Jaunavîba
05.03.2007 09:34
daïçji taisnîba, tikai daïçji

nu un dabûja zeltene " jâkli", kam 3x dienâ vajag, izpriecâjâs medusmçnesi, bet izrâdîjâs, ka ðis tâ arî vairâk neko nejçdz...
ko nu?...
slow
Re: Jaunavîba
05.03.2007 10:46
tas nu gan ir blefs - par to glabaashanos liidz kaazaam, bljaaviens... frigidu tieleeshanaas vairaaak nekas, ja miili un iekaaro un gribi, tad nafig kaut ko gaidiit, bet izbaudiit to, to neaprakstaamo sajuutu , kad miileejies ar cilveeku kuru miili,,, un vai nav vienalga kas ir bijis pirms tam, vismaz gudraaks topi ir ko saliidzinaat, var noveerteet , ka tagad pats labaakais tev dots...:))..taads mans viedoklis...:)
..
Re: Jaunavîba
08.12.2007 19:48
Ar jautâjumu: „Vai îsta mîlestîba gaida?” griezos pie organizâcijas „Îsta mîlestîba gaida” prezidentes Latvijâ Lindas Balceres, kura astoòpadsmit gadu vecumâ aizsâka vienu no populârâkajâm kristieðu kustîbâm Latvijâ.

- Pçdçjâ laikâ cilvçki ïoti interesçjas par organizâciju “Îsta mîlestîba gaida” (IMG). Nesen bija raksts þurnâlâ "Cosmopolitan" un televîzijâ, Katrînas Palîdzîbas formulâ par to runâja. Pastâsti, lûdzu, kâ tu izveidoji ðo organizâciju Latvijâ?

Pie daudziem saviem draugiem un draudzençm es redzçju, ka seksuâlas attiecîbas neîstajâ laikâ ar neîsto cilvçku veicina tikai nepatîkamas sekas un sirdssâpes. Kad man bija seðpadsmit gadi, manâs rokâs nonâca kâds amerikâòu þurnâls, kurâ bija aprakstîts par ðâdu kustîbu. Tur bija arî “apsolîjuma kartîtes” paraugs. Izlasîju, un man likâs, ka tas ir kaut kas fantastisks – gaidît savu îsto cilvçku. Kaut kas tik pretçjs, nekâ notiek pasaulç.

Es ðo apsolîjuma kartiòu parakstîju un pastâstîju saviem draugiem. Daþi nodomâja, ka esmu galîgi jocîga, bet citiem atkal radâs respekts. Tad man radâs iespçja mâcîties divus gadus Somijâ. Tur uzzinâju, ka ðî kustîba nav tikai Amerikâ, bet aptver visu pasauli. Man bija iespçja bût Zviedrijâ uz vienu ðâdu konferenci. Un, lai gan toreiz man bija tikai astoòpadsmit gadi, es skaidri jutu, ka Dievs vçlas, lai kaut ko tâdu uzsâkam arî Latvijâ. Kâdu laiku neïâvu Dievam sevi uzrunât. Bet to divu gadu laikâ, ko pavadîju Somijâ, sapratu, ka man vairs nav kur sprukt, ka man kaut kas tâds ir jâuzsâk, lai gan ar prâtu tâ likâs vistrakâkâ ideja, kâda vien var bût! Kad atgriezos Latvijâ, vairs nevarçju uz vietas nosçdçt. Teicu Dievam, ka to darîðu, bet ne viena – tikai kopâ ar Tevi, Dievs!

Dievs atvçra vajadzîgâs durvis un saveda mani kopâ ar cilvçkiem. Mani uzaicinâja kâdâ draudzç runât jaunieðu dievkalpojumâ. Par kâdu tçmu? Kaut ko tâdu, kas jaunieðiem ir aktuâls. Tâ bija mana pirmâ pieredze, un tas notika Bauskâ. Es runâju par attiecîbâm. Un, tâ kâ ðajâ dievkalpojumâ bija arî daþi cilvçki no citâm draudzçm, tad vçlâk mani uzaicinâja arî citur. Prezentâcija bija vienkârða, râdama no kodoskopa ar caurspîdîgâm plçvîtçm, apsolîjuma kartiòas arî vçl bija no parasta kartona izgrieztas. Bet es biju paklausîga Dievam, braucu un viena pati runâju. Bet tad notika “klikðíis” - mani saveda kopâ ar citiem cilvçkiem, kuriem arî sirds par to dega. Un laika gaitâ mçs jau bijâm komanda. Mçs braukâjâm apkârt ar nu jau saturîgâkâm prezentâcijâm.

Tâ tas attîstîjâs. Jautâju Dievam, vai eju pareizajâ virzienâ? Lai Viòð dod man zîmi. Lûdzu, lai Viòð svçtî mûs ar tik ïoti nepiecieðamâm lietâm mûsu darbam – ar portatîvo datoru un projektoru, kas maksâ ïoti dârgi. Jaunieðus uzrunâ krâsainîba, attçli, mûzika. Notika brînums. Uzrakstîjâm projektu, un valsts mums iedeva finansçjumu. Un iedeva tâ, ka mçs varçjâm nopirkt ne tikai projektoru, printeri, skaneri, portatîvo datoru, bet mums naudiòa palika pâri, un mçs varçjâm uztaisît arî gredzentiòus, kvalitatîvas apsolîjuma kartiòas un bukletiòus. Tâ Dievs mûs svçtîja. Mçs kïuvâm par oficiâlu biedrîbu un esam liela komanda.

- Runâjot par apsolîjuma kartiòâm. Vai mçs, cilvçki, varam panest tik svçtu lietu kâ apsolîjumu Dievam? Manuprât, ïoti nopietni jau ir solît otram cilvçkam, nemaz nerunâjot par solîjumiem Dievam - cilvçks pat nevar atbildçt par nâkoðajâm trim savas dzîves minûtçm, kur nu vçl par solîjuma izpildi! Daþus jaunieðus tieði solîjums attur no iesaistîðanas IMG.

Ir jaunieði, kas ðo apsolîjumu arî kâdreiz pârkâpj. Bet tajâ paðâ laikâ, es ticu - ja viòi ðo apsolîjumu ir devuði no sirds, tad Dievs, kas ir mîloðs Tçvs, piedod, ja mçs to noþçlojam un lûdzam piedoðanu. Apsolîjumu kartiòâm ir divas funkcijas. Pirmkârt, kad cilvçki, piemçram, apprecas, tad viòi parakstâs par to, ka viòi oficiâli ir precçjuðies. Ja viòi dzîvotu vienkârði tâpat kopâ, tad bûtu arî daudz grûtâk noturçties neðíiroties. Tas notur râmjos. Un, piemçram, ja bûs kâda situâcija paklupt, tad viòð atcerçsies: “Paga, paga, es apsolîju!” un bûs vieglâk izvairîties no klupðanas. Ja cilvçki IMG stâjas ar domu: viskautkas jau var gadîties, tad tâ nav nopietna attieksme.

Otrs iemesls ir tâds, ka apsolîjuma kartîte var kalpot kâ atgâdinâjums. Tâ ir vizîtkartes lieluma kartiòa, kuru var nçsât lîdzi maciòâ vai Bîbelç sev par atgâdinâjumu par doto solîjumu. Mçs jau arî nespieþam nevienam ðo solîjumu dot. Tas ir tâpat, kâ nevar piespiest cilvçku pieòemt savâ sirdî Jçzu. Un, ja jaunietis ðo izvçli nopietni ir pieòçmis, tad nekâdas problçmas nevarçtu bût.

- Ir ïoti daudz runu par seksuâlo nesaderîbu. Kâ ir ar ðo argumentu? Un, ja nu kâdu no pusîtçm neapmierina otras pusîtes smarþa vai garða, nemaz nerunâjot par seksu? Daudzi ârsti nostâjas par seksuâlâm attiecîbâm pirms laulîbâm.

Es ticu, ka tâ ir Dieva ielikta kârtîba, ka ir sekss tikai ar tavu otro pusîti. Dievs ir pats gudrâkais, kas vien var bût. Un, ja Viòð kaut kâdu kârtîbu ir iestâdîjis, tad tas nav tâpat vien. Es negribu îsti ticçt, ka var bût seksuâla nesaderîba. Ja tu patieðâm mîli cilvçku, ja tu viòam uzticies un gribi ðim cilvçkam dot paðu labâko, tad nevar bût, ka jums nesanâk… Bet, ja pirmajâ reizç nesanâk, tad jûs esat precçts pâris - jûs par to varat runât un mçìinât vçl un vçl, un kopâ atrast to, kas patîk abiem. Es jau neesmu eksperts ðajâ jomâ, bet neticu, ka, ja pâris gaida un uzticas Dievam, tad apprecoties nekas nesanâk! Var bût seksuâlâ nesaderîba, ja ir vienkârða iekâre, kas nav patiesa mîlestîba. Es domâju, ka, ja otru cilvçku patiesi mîl, tad nevar bût seksuâlâ nesaderîba. Ja tu Dievam esi uzticçjies, tad Viòð tevi nepievils. Un, ja cilvçki ir apprecçjuðies tieðâm aiz mîlestîbas, tad otru mîlçsi tâdu, kâds viòð.

- Ir dzirdçts arî izteikums, ka ne jau seksuâlâ atturçðanâs garantç îstâ cilvçka atraðanu.

Nç, bet gaidîðana uz Dieva laiku un gribu gan. Protams, es nedomâju, ka cilvçkam ir jâsçþ èetrâs sienâs un jâsaka: “Dod Dievs man to îsto cilvçku!”, tad diez vai viòð piezvanîs pie durvîm. Protams, ka mums ir jâiet cilvçkos. Bet es pilnîgi ticu, ka Dievs svçtî ar dzîves draugu, tâpçc, ka Viòð izveidoja Ievu Âdamam. Viedokïi atðíiras. Ir arî kristieði, kas uzskata, ka ir jâmeklç. Jâ, varbût puiðiem tâ ir, jo arî Bîbelç ir rakstîts, kas ir atradis sev laulâto draudzeni, tas sev ir atradis svçtîbu, bet meitençm... Es kaut kâ ticu, ka Dievs gâdâ îsto cilvçku. Un atturçðanâs, tâ jau nav vienkârða atturçðanâs - tâ ir gaidîðana uz Dieva cilvçku. Uz îsto laiku.

- Vai Bîbelç ir runâts par seksu pirms un pçc laulîbâm?

Jâ, ir runâts par netiklîbu, kad ja tu, piemçram, iekâro otru ar skatienu, tad tâ jau ir laulîbas pârkâpðana. Un, ja jau skatiens skaitâs laulîbas pârkâpðana, tad cik vçl vairâk, ja tu pârguli ar otru pirms laulîbâm! Un ir rakstîts par izvairîðanos no jaunekïu iekârîbâm. Ka, ja tev ir kârdinâjums, tad labâk mûc prom. Visi Bîbeles panti mums ir minçti prezentâcijâs. 1.Tes.4:3-4 „Jo tâda ir Dieva griba - lai jûsu dzîve bûtu svçta. Atturieties no netiklîbas! Zinait, ka ikvienam jâglabâ sava miesa svçtumâ un godâ,”; 1.Kor.6:16-20„Jeb vai nezinât, ka tas, kas biedrojas ar netikli, ir viena miesa ar to? Ir sacîts: tie abi bûs viena miesa. Bet, kas turas pie Tâ Kunga, ir viens gars ar Viòu. Sargaities no netiklîbas! Katrs cits grçks, ko cilvçks dara, paliek ârpus miesas, bet, kas netiklîbas grçku dara, grçko pie savas paða miesas. Jeb vai jûs nezinât, ka jûsu miesa ir Svçtâ Gara mâjoklis, kas ir jûsos un ko jûs esat saòçmuði no Dieva, un ka jûs nepiederat sev paðiem? Jo jûs esat dârgi atpirkti. Tad nu pagodiniet Dievu ar savu miesu!”; 1.Kor.6:13„Barîba vçderam, un vçders barîbai. Bet Dievs abus iznîcinâs. Miesa nav netiklîbai, bet Tam Kungam, un Tas Kungs miesai.”

- Kâds ir IMG mçríis?

Stipras ìimenes. Lai bûtu stiprâs ìimenes, mçs jau tagad iedroðinâm jaunieti domât par to, kâ bûs, kad viòð apprecçsies. Jau tagad trençt savu uzticîbu otram cilvçkam. Mûsdienâs ir tik daudz laulîbu, kas tiek ðíirtas. Bet, ja ir stipras laulîbas, tad ir stipras draudzes. Un, ja ir stipras draudzes, tad ir stipra valsts. Bet, ja runâjam drusciò personiskâk, tad mçríis ir parâdît jaunieðiem, cik daudz tu vari saòemt, dzîvojot pçc Dieva prâta, un, cik daudz tu vari zaudçt, apejot to. Mums pienâk ïoti daudz vçstules no jaunieðiem, kas dalâs savâ pieredzç, ka viòi, pârguïot ar kâdu pçc savas gribas un iekâres, atdod to, kas viòiem ir dârgâkais, bet pçc tam ir liela vilðanâs un sâpes, jo tas ir dubïos samîdîts.

- Kur ir tâ robeþa, kuru kristîgs pâris nedrîkst pârkâpt? Pâris, kuri viens otru mîl, bet vçl nav gatavi kâzâm. Cik tâlu viòi drîkst atïauties iet savâs attiecîbâs?

Tas ir jautâjums, uz kuru man arî mâcîtâji atbild daþâdi. Nekur Bîbelç nav rakstîts - nevajag buèoties vai staigât sadodoties rociòâs. Tâpçc es ieteiktu atturçties, cik daudz vien iespçjams. Katram pârim vajadzçtu par to atklâti izrunâties, jo vienam rociòâs staigât nav nekas îpaðs, tikai mîïuma izpausme, bet otram varbût jau mazâkais pieskâriens izraisa vçlmi dabût vçl vairâk. Un, jo vairâk tu izmçìini, jo vairâk tev gribas, jo grûtâk ir apstâties. Ja tu nesâksi skûpstîties, tad tu nezinâsi kâ tas ir un bûs vieglâk. Es zinu, ka tas ir grûti un ïoti daudziem tas liekas muïíîgi, bet es tomçr tâ ieteiktu. Kad apprecçsies, tad dari visu, ko gribi.

- Ko tu varçtu teikt par mierinâjumu tâm meitençm un puiðiem, kuriem nav otras pusîtes, bet kuri ir pârpilni ar mîlestîbu? Viòi redz pârîðus uz ielas un ir tik grûti gaidît...

Bîbelç ir rakstîts: “Gaidîðana uz Dievu nekad mûs nepievils!” Un vienkârði to lielo mîlestîbu, kas ir sirdî, dod uz âru. Tâ nav jâdod obligâti otrai pusîtei. Dod to Dievam un saviem apkârtçjiem cilvçkiem, kurus tu mîli. Gaidîðanai nav jâbût garlaicîgai! Protams, ja tu sçdçsi parciòâ uz soliòa, klausîsies tâdu romantisku mûziku un domâsi: “Kur tad ir mans sapòu princis?”, bûs grûti. Bet tajâ pat laikâ, es ticu, ka Dievs visu kontrolç. Un ir kâds mçríis, kâpçc tu gaidi. Ka varbût Dievs grib, lai tu pilnveidojies, lai tu iepazîsti Viòu vairâk. Tâpçc, ka tad, kad bûs ìimene, tad bûs jâtaisa vîriòam çst un jâdara ðis un tas, un bçrniòi jâauklç un nebûs vairs laika domât par Dievu. Man ir ïoti daudz pazîstamas ìimenes, kuras ir teikuðas, ka tas ir fantastiski, ka ir ìimene, bet tad dzîve izmainâs, un ir ïoti grûti atrast laiku draugiem un Dievam. Un nevajag skatîties uz visiem tiem pârîðiem! Pavadi laiku ar sevi. Pilnveido sevi. Satiecies ar draugiem. Draugi vispâr ir svçtîba, tieðâm! Es nezinu, ko es darîtu, ja man nebûtu manu tuvo draudzeòu. Varu pavadît laiku ar viòâm, nevis skraidît un skatîties, kur ir mans vîrs?

Tâpçc es iedroðinu gaidît un païauties uz Dievu. Jo Dievs nenokavç! Es arî savâ dzîvç redzu, ka pat tad, kad man liekas, ka Dievs kavç, tad es paskatos atpakaï un redzu, ka Viòð to ir izdarîjis perfektâ laikâ. Tâpçc es iesaku païauties uz Dievu un ticçt, ka Viòð tev dos to paðu labâko un, ka gaidîðana tevi nepievils.
Re: Jaunavîba
08.12.2007 20:35
..

Aj, aj, atkal beztolciigs rakstinjsh, turklaat mediciinas jautaajumu sadaljaa... :)

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
..
Re: Jaunavîba
08.12.2007 20:46
Tâ ir mana vaina, ka tas iepostçjas med sadaïâ ??
Manuprât, tas ir tehniskas dabas neatrisinâts jautâjums, jo jebko, ko izceï no arhîva un grib papildinât, automâtiski tiek iecelts med sadaïâ, nevis pïâpâs.
Vot tâ.
..
Re: Jaunavîba
08.12.2007 20:50
Kâda tev,ku! daïa, ko kurð un kâdâ veidâ raksta ? Es pârkâpju foruma lietoðanas noteikumus ??????? Nç! Lîdz ar to, atstâjies no manis un vairâk paseko tam, ko pats raksti. Jo, liela daïa no tâ ar.....labâk neizteikðos :(
Re: Jaunavîba
10.12.2007 18:21
:D



Edited 1 time(s). Last edit at 10.12.2007 18:21 by Dr.asist. Raimonds.
Moljers
Re: Jaunavîba
10.12.2007 19:08
Sexuâli aprobeþota cilvçka murgi, ka tiek pasniegti kâ skaista ideja
Moljers
Re: Jaunavîba
10.12.2007 19:09
Pareizâk nevis aprobeþota, bet sexuâli norûpçjuðâs.
Vieni no lielâkiem murgiem , ko esmu lasîjis
Re: Jaunavîba
10.12.2007 19:34
Moljers Wrote:
-------------------------------------------------------
Sexuâli aprobeþota cilvçka murgi, kas tiek pasniegti kâ skaista ideja

TIEÐI TÂ.


Dari kâ gribi, tikai skaties pçc tam neraudi stûrî pçc kâzâm, kad sapratîsi, ka tavs partneris ðajâ jomâ ir galîgi garâm un vienîgo orgasmu savâ precçtas sievietes dzîvç izbaudîsi ar vibratora palîdzîbu.



Edited 1 time(s). Last edit at 10.12.2007 19:34 by dzuksters.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 10 pieskaita 20?
Ziņa: