veselîbas centrs 4 !!!

Aizsāka j 

Re: veselîbas centrs 4 !!!
25.05.2007 09:49
tas nekaadi nepalielina pieejamiibu... ja vien maksaatnespejiigie (taisniibas labad gan jaasaka- biezhaak negriboshie) neskaitaas...
bruute
Re: veselîbas centrs 4 !!!
25.05.2007 10:06
nu, bet kâ redzi, oficiâla VC4 pârstâve komentç ðâdi... viòi òçmuði un nogriezuði polises, nu skumji, ko lai saka. Tad kâda jçga vispâr no tâ, ka cilvçks apdroðinâs, ja medicînas iestâdes sadomâ ar polisçm vairs nestrâdât.
Re: veselîbas centrs 4 !!!
25.05.2007 10:14
Nav tik traki, daudzâs vietâs polise strâdâ. Piemçram, Diagnostikas centrâ Grebenðèikova ielâ strâdâ, domâju, ka speciâlisti tur ir labi.
Kuriem ir nauda- ârstçjas un âtrâk izârtçjas, kam nav- arî rindas nav svarîgas. Arî veselîbu var nopirkt pa naudu!
Ja pirms laika pie Karla bija 2- 3 mçneði jâgaida, tagad vairs tikai 1 mçnesis. Gribi pie viòa tikt, maksâ ragâ. Pie citiem var arî ar polisçm.
belts
Re: veselîbas centrs 4 !!!
27.05.2007 22:57
susi- vai tev ir pieredze pie Karla? Kâds viòs i, kâ speciâlists?

Paldies!
Labâkos, ko es tur zinu, izmeklç labi un noòem dzimumzîmes. Droþvien arî citas lietas ârstç. Tagad tur esot arî kautkâds lâzera mikroskops, vairs uz onkologiem nesûta, bet viss uz vietas pâris minûðu laikâ.
belts
Re: veselîbas centrs 4 !!!
28.05.2007 00:56
Tavuprât Karls ir labâkais VC4? Paldies, pierakstîðos pie viòa.
Varbuut varat atsuutiit kaadu informaaciju par dzillu reetu likvideessanu uz sejas.
Re: veselîbas centrs 4 !!!
01.04.2008 22:15
Gita Wrote:
-------------------------------------------------------
> Esmu Ves.centrs4 paciente - man tur ir ìimenes
> ârsts.
> Tieði par dermatologu nezinu, bet ar pâris citiem
> speciâlistiem man ir tâda pieredze, ka pacientus
> ar ìimenes ârsta nozîmçjumu viòi neòem nopietni,
> jo par tiem viòiem it kâ maksâ VOAVA, bet viòi
> bieþi vien to samaksu nemaz nesaòemot. Tâpçc pret
> tâdiem izturas pavirði un cenðas pâris minûtçs
> tikt vaïâ.
> Ja grib sakarîgu ârstçðanu, tad jâmaksâ pilnu cenu
> vai jâgrieþas citur.

Man arî tâds iespaids radâs- gâju tur pie LORa ar ÌÂ nosûtîjumu. Jauniòâ reìistratore (mâcekle) mani pierakstîja pie dr. Kad pirms vizîtes maksâju kasç 2Ls, vecâkâ darbiniece jautâja: Vai tad ðî dr. pieòem arî ar ÌÂ nosûtîjumu? No sâkuma èeku par 20Ls izsita. Brînîjâs. Iegâju kabinetâ, radâs sajûta, ka iztraucçju. 5minûtes un- Èau!
Bet, pat vienâ vietâ strâdâjot, visi ârsti nav vienâdi, tas tak skaidrs!
Re: veselîbas centrs 4 !!!
01.04.2008 22:28
Kaa jebkas shai pasaulee, tas atkariigs no konkreetaa cilveeka (speciaalista), nevis vinja pienjemshanas vietas. Man tante gaaja tur pie speca 2X (ar nosuutiijumu un bez), teica- pilniigi nekaadas atshkjiriibas- kaa attieksmee, taa sleedzienaa...
Insi
Re: veselîbas centrs 4 !!!
08.04.2008 23:21
Tur iistaakais konvejers, pat isti neko parunat nedabuju. un kamer aizgaju samaksat, ieksaa jau bija naakamaa. vairak uz turieni neieshu. tads pikjis par labi ja 10 min.galvenais ka piedavaja visadas analizes pec kaartas, es pat apjuku, jo isti nesapratu vai man to vajag vai ne. bet kad vinja pateicca, tas maksaa tik un tik... man viss bija skaidrs.
Celtic
Re: veselîbas centrs 4 !!!
08.04.2008 23:40
Neiesaku tur doties. Îpaði vâji ir Zemvalde un Karls. Zemvaldei ir vienkârði vienaldzîga attieksme, bet Karls ir naturâli rupjð un nekautrçjas aizvainojoði vçl pajokot par pacienta problçmâm.

Tad jau labâk ej uz Kolonnas lâzerklîniku pie dermatologa vai uz Latvijas Dermatoloìijas Institûtu Pçrses ielâ. Tur bûs biðíi lçtak un krietni labâka attieksme un speciâlisti. Nosûtîjumu nevajag nevienâ no ðîm vietâm.
Re: veselîbas centrs 4 !!!
09.04.2008 12:52
Insi, Tu neko neesi sapratusi! Ja biji pie dermatologa un Tev piedâvâja visdaþâdâkâs analîzes, tas bija tikai normâli. Daudzas cilvçka veselîbas problçmas atspoguïojas âdas izskatâ. Daudzi ârsti tikai pçc sejas izskata var pateikt, ka cilvçkam ir problçmas ar kuòìi, nierçm, infekcijas utt.
Kâda gan jçga dermatologam ap cilvçku òemties, ja viòam, piemçram, kuòìis kârtîgi nestrâdâ un âda netiek kârtîgi pabarota? Smçrç virsû ko gribi, tâpat nebûs labi!
Re: veselîbas centrs 4 !!!
09.04.2008 13:31
Vispâr jau piekrîtu kachenitei un ir jau gadijies sastapt tur visnotaï labus un patîkamus ârstus tachu apmeklçjot VC4 nepamet spçcîgas komercializâcijas sajûta un velme nopelnît lielo piíi par katru cenu... it îpashi tas attiecas uz to viòu dermatoloìijas nodaïu... iespçjams, ka tas pats bûtu attiecinâms arî uz viòu íirurìiju bet ar to man nav bijusi nekâda darîðana...

___________________________________
Jautājumi un konsultācijas - guru03@inbox.lv
ja ja
Re: veselîbas centrs 4 !!!
03.11.2008 15:49
man tâ pat. biju stâvoklî aizgâju ar savâm problçma'm, hroniskâm âdas problçmâm, n=man acî meta nu tas dargi, kapçc nav nosûtîjuma, laikam pçc ubadzes izskatîjos, no sakuma sava kompî rakstija manus datus,Pat labdien godîgi neatòçma, tad uzdeva jautâjumus nu koo parasti, kad jautâjum vai var noteikt arî varbût, ka man ir alerìija, nu testus uztaisît?, tad teica lai ejotpie ìimenes ârsta.stigrâ skarbâ tonî, viòai neesot gar to daïas. A rakstîts viòai bija (( Akûtu un hronisku âdas slimîbu diagnostika un ârstçðana. ))ziniet mani noðokçja, vizîte n lati laikam ar 2 anaïizm samaksaju ap 60ls, un tad atmacu pec analîzes arî samaksaju 22 ls, lai saòemtu paris receptes, Un tâpat nekas nepalîdzçja, uz laiku, a problemu atrast ta negribâs, labâk uzreiz savâkt naudu, nekâ iedziïinâties un nopietni palîdzçt pacientam.ptfu, þçl ka tâ man bija jâviïas, nauda man netrûkst esmu gatava samaksât lielu naudu, lai man palîdzçtu, bet ne par pavirðu attieksmi. sory Zemvaldes k-dze, nevienam neieteikðu jûs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 2 pieskaita 6?
Ziņa: