vai drikstu dzert Ampicilînu?

Aizsāka Nenorejiet, lûdzu 

Nenorejiet, lûdzu
vai drikstu dzert Ampicilînu?
08.03.2007 13:15
Dzîvç pilnîgs sastrçgums, bet esmu saíerusi vîrusu (temperatura svarstas no 37 - 35.3), bet sajuta baisa - tiklidz vairak parosos, ta sirds sak sisties un sviedri tek. Sajuta ka pie 38 t. Iesnas ir bet tikai mazliet. Acis sap un ir nespeks.

Vai drikstu dzert Ampicilinu (500mg)? Vajag pec iespejas atrak tikt uz kâjâm. Un ja jaa, tad kadas devas. Atradu pacinu, termins derigs, atceros, ka pirku to tala celojumaa un loti atri izveselojos toreiz....

Pasreiz dzeru Nimesil. Kopa tak tos nevar dzert?
Re: vai drikstu dzert Ampicilînu?
08.03.2007 13:31
Nevajag vel dzert ampicilinu. dzer daudz skidruma un liecies gulta, un atputies. Vari iedzert kadu vitaminu, dzervenu, upenu sulas, zalu tejas ar medu (ja nav alergijas). Ampicilins saja bridi pilnigi neko nemainis, ja nu vienigi vel dabusi caureju ka blakusparadibu. Labak vismaz vienu dienu paguli, neka saker klat kadu bakterialu kaiti.
Re: vai drikstu dzert Ampicilînu?
08.03.2007 13:33
Ampicilîns ir antibiotiíis.Vîrusu infekcijas ar antibiotiíiem nearstç. Turpini dzert nimesilu 2 x dienâ un C vitamînu un daudz ðíidruma .Ja iesnas, tad arî deguna pilienus 2 x dienâ katrâ nâsî, lai var paelpot.
nenorejiet ludzu
Re: vai drikstu dzert Ampicilînu?
08.03.2007 13:42
Ok, klausisu uz varda!!
Tad kadiem merkiem tas Ampicilins ir paredzets?
Re: vai drikstu dzert Ampicilînu?
08.03.2007 13:57
Bakterialam infekcijam. Piemeram - hroniska bronhita paasinajumam, vidusauss iekaisumam, urincelu infekcijam, un citam infekcijam, kuras izraisa pret ampicilinu jutigas bakterijas. Ampicilins slikti uzsucas no gremosanas trakta. ja lieto esanas laika, vai tulit pec esanas, uzsucas vel mazak, tapec tabletes/kapsulas/suspensijas labak lietot loti lidzigo antibiotiki Amoksicilinu. Ja injekcijas, tad ampicilins ir gana labs.
Nenorejiet ludzu
Re: vai drikstu dzert Ampicilînu?
08.03.2007 15:28
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 5 pieskaita 17?
Ziņa: