Iesakiet labu ârstu-homeopâtu

Aizsāka Gaga 

Sveiki!
Iesakiet man lûdzu labu ârstu-homeopâtu. Mana paziòa man ieteica Inesi Jokstu, bet pie viòas viss pieraksts pilns lîdz augusta beigâm :( kâdu mçnesi vçl varçtu stâvçt rindâ bet ne ilgâk.
Re: Iesakiet labu ârstu-homeopâtu
15.03.2007 16:24
Blin.
Kolegi vajag jums dabut to sertifikatu. Skataties cik naudas... patti rokas peld. Un atbildibas nekadas. Forsi.
Atbildiba ir vienmer! Lai tik izraksta kaut ko ne to, dabut to cilveku roka vienmer var! ja jau homeopats kaut kur pienem, tad vinam ir tiesibas pienemt un pienem uz kaut kada pamata, ne jau tapat. ar to pietiek, lai sagadatu cilvekam problemas, ja vins nemak arstet un nodara pari!
Re: Iesakiet labu ârstu-homeopâtu
15.03.2007 20:27
Man domât, homeopâtija asociçjas ðâdu ârstniecîbu: vienu pilienu darbîgas íîmiskas vielas(nu piem. strihnînu vai arsçnu ) iepilina Gaujâ pie Siguldas, tad Gaujas ûdeni pasmeï pie ietekas jûrâ un iedzer - tâ lûk ir homeopâtija! Bet galvenais ir paðiedvesma un ticîba ârstçðanas metodei( to es pilnîgi nopietni) tad arî rezultâti neizpaliek.
pareizi
Re: Iesakiet labu ârstu-homeopâtu
15.03.2007 20:31
Manus sîèus homeopâts izvilka no oficiâlas astmas diagnozes,netaisos te neko reklamçt un ticiet kas grib,nevis kas noliedz teoriju-organismam nepiecieðams attîrîties no íîmijas,ko mçs ienesam ga ar pârtiku,gan ar gaisu un ZÂLÇM.Íîmiskâs zâles diemþçl iedzen visu tikai dziïâk organismâ,cînas ar sekâm nevis cçloòiem...bet apskata`t kaut vai cik veca Latvijâ ir homeopâtijas vçsture,aptieka kad dibinâta?Ja jau tam nebûtu nekâdas vçrtîbas...tad jau rindas nestâvçtu.Daþi izsakâs par dârdzîbu-jâ,pop.ârstu vizîtes ir dârgas,bet zâles,piem.mçs lietojâm Heeel sçriju un uz vietas pagatavoto,kas noteikti lçtâk par "klasisko astmâtiía komplektu-horm inhalatori,singulair un tml."
Re: Iesakiet labu ârstu-homeopâtu
15.03.2007 20:36
Nu, nu , pareizi! homeopâtiskâs zâles nav tikai augu preparâti ,bet tik tieðâm satur gan arsçnu, gan strihnînu, gan smagos metâlus ( protams - augðminçtos atðíaidîjumos) tâ ,ka nav korekti teikt, ka homeopâtiskie medik. nesatur íîmiju!
Re: Iesakiet labu ârstu-homeopâtu
15.03.2007 23:44
to vtb
Ja? Vai tik tiesam? Interesanti ka ar so metodi var nidarit pari? Tur jav tad vispar jabut manjakam. Vispar, ja. Dara vini pari - makam un tam, ka pie normaliem specialistiem cilveki dazreiz noklust velak, ar ielaisto processu...

Ar homeopatiju var nodarboties tikai ARSTS kuram ir sertifikats, vai kads viniem tur papirs, no Homeopatu asociacijas.

Pasmaidiju ;)
Attirities no kimijas. Atvainojiet, ka muslaikos var bez kimijas? Jus ko tad edied un dzeriet tad? Pastastiet ludzu... Un vispar tad jus esiet Svetais gars. Jo kimija ir vissur, vissos fiziskos objektos, cilveka kermeni ieskaitot.



Edited 1 time(s). Last edit at 15.03.2007 23:47 by Dr.asist. Raimonds.
jautâjums bija iesakiet labu ârstu-homeopâtu
Ir 7 homeopâti, kas ir mâcîjuðies Grieíijas Homeopâtijas akadçmijâ (kas ir visnopietnâkâ homeopâtijas mâcîbu iestâde Eiropâ).


Natalija Judina
Marina Afanasjeva
Svetlana Lapucko
Tatjana Pokatova
Igors Trubaccovs
Irina Benderska
Ludmila Sccerbakova
Ir dr. Grundmane un dr. kalsnava. abas labas.
doma7
Re: Iesakiet labu ârstu-homeopâtu
17.03.2007 00:26
un kâ tad Inguna Vecvagare?
Re: Iesakiet labu ârstu-homeopâtu
17.03.2007 09:32
Ir kâdas atsausmes par dr. Limbu ARS'â?
Esmu bijusi pie dr.Limbas. Personigi man atsauksmes ir negativas. Vina mani gandriz neklausija, kaut es atnacu ar problemu, ko nevareju izarstet jau 8 gadus. Loti povirsi, neko neprasija, 3-5 minusu laika izrakstija kaut kadas zales un lika atnakt pec menesa. Ta nav laba profesionala arsta pienemsana!!!
Re: Iesakiet labu ârstu-homeopâtu
19.03.2007 23:31
Vai kâds zina kur var tikt pie dr. Afanasjevas? Visu i-netu esmu izrakòâjusi, nevaru atrast nekâdu info...
cilde
Re: Iesakiet labu ârstu-homeopâtu
20.03.2007 08:53
Labdien! Vai varu uzzinât, kas ir Dr.Marina Afanasjeva? Man viòu ieteica kâ homeopâti. Nekur par tâdu nevaru atrast informâciju. It kâ vizîte pie viòas maksâjot LVL 40,00. Vai tieðâm viòa ir tik ïoti spçjîgâka par citiem, jeb viòa nodarbojas ar vçl kaut kâdu netradicionâlâs medicînas nozari? Paldies.
Astrîda, 23.02.06

Atbilde
Diemþçl arî mûsu rîcîbâ informâcija par ðo dakteri nav, taèu varu ieteikt sazinâties ar Homeopâtu asociâcijas prezidenti dr. B. Limbu, tâlr. 7201041.

Ar cieòu Inâra Eimane - Medicine redaktore

23.02.06


Marina Afanasjeva
Baltijas klasiskâs homeopâtijas centrs “Heliotrope”


Nu es caur gogooli atrumâ atrdadu ðâdu info.. uzzvani uz 1188 par to Baltijas klasiskâs homeopâtijas centrs “Heliotrope”
http://www.heliotrope.lv/public/?id=50&ln=ru
Re: Iesakiet labu ârstu-homeopâtu
18.04.2007 12:29
Labdien!
Grieíijas klasiskâs hom.akadçmijâ ir kursus izgâjuði arî vçl citi homeopâti,kuri ir profesionâli un saprotoði-Baiba Tereðko.Santa Liepa.Indra Spirìe.Iesaku visus homeopâtus,kuri strâdâ ar klasisko homeopâtijas metodi!
Starp citu homeopātei Santai Liepai tagad ir izveidota arī sava mājas lapa www.homeopatijatev.lv - tur ir pieejama arī kontaktinformācija
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 20?
Ziņa: