infrasarkano staru pirts

Aizsāka ASJA 

ASJA
infrasarkano staru pirts
23.03.2007 15:12
Sveicinâti! Jautâjums - vai onkoloìijas slimnieks(izoperçts olnîcu vçzis)drîkst apmeklçt infrasarkano staru pirti? Ko tas labu/sliktu dara???
Re: infrasarkano staru pirts
23.03.2007 15:23
kaadreiz bija modee onkoslimniekiem noliegt visaada veida fizioproceduuras, arii masaazhu. infrasarkano staru pirts ar te buutu pieskaitaama. pamatojumu tam iisti neesmu atardusi, bet es personiigi neietu.
ASJA
Re: infrasarkano staru pirts
23.03.2007 15:25
Nu jâ, tâ jau saka, bet izlasîju i - netâ par visâdâm labâm lietâm, ko tikai nedara ðîs pirtis... Sâku apdomâties, bet drusku jau arî baidos.
Re: infrasarkano staru pirts
23.03.2007 15:26
man domaat neko labu veezim vinja izdariit nevar...
Vaivai
Re: infrasarkano staru pirts
23.03.2007 15:54
Esmu dzirdçjusi, ka infrasarkanâs pirtis rekomendç tikai pilnîgi veseliem cilvçkiem...bet kurð gan no mums tâds ir??:))) Runâ, ka tie stari iziet un izkarsç organismu daudz dziïâk nekâ parastâ pirts, laikam tur tas suns aprakts!
Re: infrasarkano staru pirts
23.03.2007 16:03
jap - tur tas suns apraksts - stari karsç miesu lîdz pat 10- 15 cm dziïumam, turklât vçl neiesaka ððis pirtis sirdsslimniekiem, un tiem, kam problçmas ar sirdi vispâr. Jo tâ ir pârmçru liela slodze, organismam tajâ brîdî ir baigâ karsçðanâs un sirds var bût pa ðvaku, var noìîbt ar
ASJA
Re: infrasarkano staru pirts
23.03.2007 16:10
Nu bet onkologijaa varbut tas tieshi labi - ar sviedriem izvada visu ko slikto aaraa, utt...
Re: infrasarkano staru pirts
23.03.2007 16:12
nekaa laba tur no onkologjijas viedoklja nav... var cereet, ka nav arii nekaa noziimiigi slikta...
ince-mince
Re: infrasarkano staru pirts
28.03.2007 16:17
Skaties pçc savâm izjûtâm. Ja gribâs - ej un pamçìini. Varbût Tavs organisms labâk zin, kas Tev vajadzîgs. Kanâdâ piemçram ðo pirti tieði iesaka onkoslimniekiem, jo labi noòemot sâpes.
Nupat izlasîju, ka sintçtiskie vitamîni var izraisît sirdsslimîbas, vçzi utt.
Vajagot vitamînus uzòemt ar pârtiku, dabîgos. Bet mûsu dakteri tik spieþ dzert vitamînus arî piem. mastopâtijas gadîjumâ.
Jo ilgâk dzîvoju, jo skaidrâk saprotu, ka mçs tik ïoti maz ko zinâm pat par savu organismu, diemþçl ârsti arî. Un tâ kâ tas ir Tavs organisms tad paðai arî jâizlemj, kas tam der, kas ne (protams iepriekð savâcot visu pieejamo informâciju)
Re: infrasarkano staru pirts
28.03.2007 16:25
ince-mince

Rakstiit jau var visu ko bet kur tad raut to dabiigo, vitamiiniem bagaato paartiku... pirms uzseedos uz sinteetikas es visu ko izmeeghinaaju... nu varbuut ja nekur nestraadaa un katru dienu pa tirgiem vazaajas tad varbuut arii var ko savaakt bet normaali aiznjemtajam muusdienu darbonim kas grib justies maksimaali darba speejiigs par to jaaaizmirst ja vien kaads to visu nedara vinja vietaa... man sanaaca ka jaaeed tik daudz ka svars iet uz augshu griezdamies un beigaas tik un taa nav speeka kaajas pavilkt...
Re: infrasarkano staru pirts
28.03.2007 16:27
Kur Tu to par vitaminiem izlasiji? Ja tas nav zinatnisks raksts, tad tai informacijai japieiet loti kritiski, musdienas katrs sev zurnalists, un raksta visu, kas ienak prata...
Protams, par organismu ir zinams loti maz, bet neviens jau nesaka, ka arsti zina visu!:)
Re: infrasarkano staru pirts
28.03.2007 16:43
Un par tiem dabigajiem vitaminiem.... Ne jau nu lielveikalos noperkamaja partika kadi vitamini ieksa! viss atri, atri izdiedzets, ar mineralmesliem sabarots, lai izskatas skaists un krasains, bet augs pat dabigo sauliti tuvuma nav redzejis. Ja nu vienigi lauku radinieku piemajas darza kadu vitaminu var meklet, bet citadi...
ince-mince
Re: infrasarkano staru pirts
30.03.2007 14:39
Krievu presç, ðíiet Argumenti un fakti, par amerikâòu pçtîjumu par ðiem sint.vitamîniem. Bet amerikâòu vairâkums çd paði zinâm ko un uztura bagâtinâtajus un vitamînus saujâm lieto( kolçìe pârcçlâs tur uz dzîvi un tagad bez saujas uzt.bag. nespçj dzîvot).
Par to, ka veikalu produktos nav vitamînu - kas to mçìina mums iestâstît? Nesmu pârliecinâta, ka tie nav vitamînu un uzt.bag. raþotâji.
ku! - nezinu ko darît, ko çst! Pati ðokâ no lasîtâ.
Nâku pie secinâjuma, ka katram jâdzîvo pçc savas iekðçjâs izjûtas. Domai ir liels spçks, un ja ticçsi, ka dari ïoti pareizi, tad arî bûs labi.Bet, ja mocîsies ðaubâs, tad jçgas nebûs. Un laikam mazâk jâlasa gudri raksti - stresa mazâk.
Re: infrasarkano staru pirts
31.03.2007 09:00
Pilnîgi noteikti infrasarkano staru pirts onkoloìijas slimniekam nebûs ieteicama , kaut vai staru gana dziïâs iedarbîbas dçï ( iesilda lîdz 4 cm dziïumâ) .Es nu neieteiktu.
mee
Re: infrasarkano staru pirts
31.03.2007 22:04
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 22 pieskaita 22?
Ziņa: