Tiklenes problemas

Aizsāka ince 

Tiklenes problemas
31.03.2007 01:09
Gribu pajautat, ko zinat par tadu lietu - tiklenes distrofija, degeneracija, atslanosanas. Man so problemu (jau atslanosanos) atklaja rudeni ( acu prieksa melni punktini, plekisi, tadas ka cuskinas) un ar lazerkoagulaciju likvideja (visi "zverini" pazuda). Tas nu butu saprotams manos 46 gados. Tagad tiesi tada pati vaina diagnosticeta manam 18 gadus vecajam delam. Vai ta butu iedzimtiba? Vai vel kadi faktori?
Kaèita
Re: Tiklenes problemas
31.03.2007 19:36
Man ari ir lâpîta tîklene,bet domaju tas tapec,ka man stipra tuvredzîba -11D.Tev arî ir tuvredzîba? ja tavam dçlam nav tuvredzîba,tad varbût vinam ir plâna tîklene un tapçc tadas problçmas,jâlieto preperati kuri stiprina tîkleni,piem.Vitavision.
Pie kuras dakreres tu veici lazerkoogulaciju ? Varbut vari padalîties ko vina tev ieteica tîklenes stiprinaðanai.Mana dakterite bija dr.Artina,bet viòa man neko neieteica tîklenes stiprinaðanai.Man 41 gads.
Re: Tiklenes problemas
31.03.2007 22:25
Man tuvredziba nav liela -2,5 un otrai acij -1, ta ka tur ta vaina nav, tikai komplekta vel ari astigmatisms un iedzimta katarakta, un nu jau ari vecuma talredziba. Vispar jau dzivoju ka merkakis ar divam brillem - vienas uz deguna, otras karajas snorite, un tad pec vajadzibas. Kadu laiku dzeru optibiolu, arstejos pie dr. Repinas, pec tas lazerkoagulacijas ilgi sapeja acis, bet nu tagad liekas tiri ciesami. Kaut ka nevaru salikt kopa, jo man paskaidroja, ka sis problemas celonis varetu but virusu infekcijas un kaut kas tads... puika vakar gaja ar tadam pat sudzibam ka man bija rudeni pie citas arstes, izradas - problema ta pati, tikai vel nevajagot ar lazeru neko darit. Vinam iznak pavisam otradi, viena aci tuvredziba -1, otra ideala redze, tiklene vairak bojata taja aci,kas redz labi. Arste izrakstija dzert Cerelobu, no ka secinaju, ka tas saistits ar asinsriti. Man neko tadu pat nepiemineja. Vispar jau abi daudz sezam pie kompja...
lindiòa
Re: Tiklenes problemas
02.04.2007 09:23
Manai omei 77 gadi bija katarakta (pamatîgi noaudzçta). Janvârî veica lâzeroperâciju un nu omis redz, taèu viòa kâ aiztaisot acis, tâ râdoties visâdi rimbuïi utt. Apmeklçja vçlreiz dakteri Briedi, kas veica operâciju. Tâ izrakstîja Cerelobu un saistîja to ar asinsriti. Nu mçnesi tâs zâles ir dzertas, bet uzlabojumu nav. Ome saðauta un traki nervoza, nevar pagulçt, jo kâ acis ciet tâ râdas visâdi íçmi un rimbuïi. Es ar nezinu ko ieteikt viòai. Ârsta vizîtei pieteikt atkal? Ome dzîvo mazpilsçtâ.
Re: Tiklenes problemas
02.04.2007 10:18
lindiòai
Mûsu omei arî operçja kataraktu, bet viss ir labi. Laikam tie rimbuïi utt. saistîti ar acs spiedienu (glaukomu), atceros, ka arste pirms operet omi nopietni skatijas uz to, lai acu spiediens butu normals. Ta ka laikam jau jums labak doties pie Briedes.
lindiòa
Re: Tiklenes problemas
02.04.2007 10:28
Bet pie apskatçm omei neteica, ka bûtu glaukoma. Un ome ir tâdâ izmisumâ, ka netic vairs, ka tur kas varçtu mainîties... Nezinu ko lai dara..., viòa nervoza, un padara visus apkârtçjos nervozus...
Re: Tiklenes problemas
02.04.2007 10:53
skaidrs,ka nervoza. Tad aizbrauciet pie kada cita ârsta, ðâ vai tâ - konsultâcija jau visur maksâ puslîdz vienâdi - 15 ls. Solomatina acu rehabilitacijas centra izmekle loti nopietni. Negribu klacoties, bet par piemineto ârsti laikam neko labu neesmu dzirdejusi, jo man rinki un apkart visiem visadas problemas ar acim un ir dariðana ari ar viòu.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 17 pieskaita 10?
Ziņa: