operaacija,lai labotu shkjiibu deguna strarpsiemu

Aizsāka Ilze Lorence 

MAn ir shkjiiba deguna strapsiena,tas kaut kaa apgruutina sjkjidruma cirkulaaciju(ausis-kakls-deguns), tadeej biezhi saap ausis. Aarsts ieteica veikt operaaciju,lai to labotu. Gribeetu zinaat, kaa tas ir? Varbuut kaadam taada operaacija jau bijusi? To veic ar pilniigu narkozi? Peec taas esot zilas acis, uzpampusi seja. Vai taa tieshaaam ir?
var ar vispaareejo, var ar lokaalo.
man taisiija ar vispaareejo, apvienojot ar kaarteejo aizdegunes mandelju izgriezshanu.
nebij ne zila seja, ne aizpampushas acis peec tam.
Re: operaacija,lai labotu shkjiibu deguna strarpsiemu
04.04.2007 22:40
Tikko kâ arî tiku pie taisnas starpsienas, pie reizes izrâva `polipus un, operâcijas laikâ, arî atklâjâs, ka ir burtiski izðíaidîts kauls, tâ arî teica, dabûja kalt laukâ - kaut kur bûðu pamatîgi atrâvies pa snîpi reiz :)

Tas viss notika pilnajâ narkozç - citu veidu nemaz nepiedâvâ. Jâpaliek diennakti slimnîcâ un elpoðana pçc tam tikai caur muti, jo deguns bûs piebâzts ar tamponiem, kurus òems ârâ pçc 24h. Pats izòemt nevar kaut uz brîtiòu - jo viòi ir dziïi un pamatîgi. Sajûtas ir nepatîkamas - liekas, ka smok. Daudzi neiztur un sâkas panikas lçkmes. Man tas gâja secen, kaimiòam nç.

Bet labot to vajag.
Man taisija operaciju Linezera ar lokalo anesteziju. Tas ilga kadas 20 minutes un nemaz nesapeja. Arsts visu laiku komenteja savas darbibas. Nepatikamakais bija kad nasi ielika kaut ko lidzigu kaltam un uzsita ar amurinu - lai nolidzinatu kaulu.Pec tam nakosaja diena jau iznema tamponus, lika izsnaukt receklus un viss bija ok. Seja nemaz nebija zila un sapampusi.
Man arî taisîja ðo operâciju.Taisîja Linezerâ,dakters visu laiku runâja ar mani.Nedaudz sâpçja,bet paciest varçja,viss notika âtri.Bet visu nakti pavadîju kâ murgâ parcik varçja elpot tikai caur muti-trûka gaiss,sausa mute,aizmigt nevarçju.Smieklîgi,bet labâk pârciestu tâdu operâciju nevis to nakti ar aizbâztu degunu.Pçc operâcijas nekâdu izmaiòu-izòemot deguns neglîtâks palicis,jo starpsienu piepacçla.
Re: operaacija,lai labotu shkjiibu deguna strarpsiemu
06.04.2007 20:58
Tagad bez jautâjumiem dod pilno narkozi.

Biju arî Linezerâ.
Re: operaacija,lai labotu shkjiibu deguna strarpsiemu
07.04.2007 12:45
Taisa vispârçjâ anestçzjâ, zilumi daþiem ir, daþiem nav. Man piem. - bija zils vaigs un zem acs.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 12 pieskaita 15?
Ziņa: