Stiprâka asiòoðana pçc slimoðanas

Aizsāka Epa 

Vai var bût, ka pçc kârtîgas slimoðanas (antibiotiku kurss utt. ) mr ir spçcîgâkas kâ parasti. Sâpes nekâdas îpaðas nav, kâ parasti drusku pavelk, bet ir milzîga asiòoðana, pilnîgi gabaliem, kas ðoriez mani uztrauc un sekojoði tam klât nespçks un galvassâpes. Ko iedzert? vai vienkarði pagulçt un skatîties, kâ bûs rît?
Re: Stiprâka asiòoðana pçc slimoðanas
05.04.2007 18:50
Ta medz but, ipasi,ja slimosanas laika lietots aspirins vai kaut kas to satuross. Vajadzetu dzert dzelzi un C vitaminu (Ferroplex agrak mija, ja pareizi atceros), homeopatiskaja aptieka ir ganu plikstinu tinktura, kas mazina specigu asinosanu. Var ledu paturet uz vedera kadu bridi. Bet ja loti traki, tad gan laikam paliek atrie.
Paldies par padomu! Dzelzs preparâta nebûs, bet c vitamînu gan iedzerðu kâdu gramu.
Re: Stiprâka asiòoðana pçc slimoðanas
05.04.2007 20:41
Dzelzs butu svarigs, lai galigi nezaudetu spekus un nesaktu gibt, ja asinosana loti stipra, tad mazasiniba viegli iedzivoties.
dzelzi tomeer vajadzeetu gan...sieviteem,it iipashi meeneshraizu laikaa ir zems hemoglobuliina liimenis..taadi hemoglobuliina truukumi var novest pie aneemijas,starp citu tas arii izpauzash ar vaajuma sajuutu...taa kaa esi tomeer uzzmaniiga:)vari vienkaarshi nopirkt aptiekaa pieejamo hematogeenu,ja tev patiik...pietiks pat ar vienu taafeliiti dienaa...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 4 pieskaita 6?
Ziņa: