OK, diçta un asiòoðana

Aizsāka anciite 

Dzçru OK kâdu gadu, tad uztaisîju 3 mçn. pauzi, nu jau mçneðus 3 atkal dzeru. Visu laiku problçmu nebija, bet nu pçkðòi sâkâs asiòoðana. It kâ kopð cikla sâkuma biju iedzçrusi 14 tabletes, vçl 7 jâdzer, bet sâkâs asiòoðana kâ kârtîgâ mçneðreizç (nu jau 4 dienas).
Vienîgais îpaðais - pirms nedçïas biju sâkusi attîroðu diçtu. Vai tieðâm diçta varçja izraisît MR?!
Re: OK, diçta un asiòoðana
06.04.2007 12:24
Dieta gluzi ne, bet acimredzot attiroties no organisma izvadijas ari OK, un likumsakarigs rezultats - iznak, ka tu tas dienas neesi savu tableti iedzerusi. Man kas lidzigs bija ar HAT, un izradijas, ka ta var but.
anciite
Re: OK, diçta un asiòoðana
06.04.2007 12:54
Jâ - man arî ir raduðâs aizdomas, ka OK ir izvadîjies, jo vairaak taapeec, ka taa nebija dieeta, bet attiiriishanaas kurss. Nesaprotu KO DARIIT????
Re: OK, diçta un asiòoðana
06.04.2007 13:34
Ja attirisanas kurss, tad ta bus, ka to nedelu tabletes vienkarsi "iztirijusas" ara. Nu ko, kad beigsies asinosanas, saksi dzert ka parasti. Bet attirisanas kursi ar hormonu tabletem neiet kopa. Drosi vien, ka kaurai, bet jutigakiem organismiem laikam ir ta. Man savulaik ieteica it ka vienigo dietu (vai attirisanos), kas pielietojama - siers (200 gr diena, neierobezota daudzuma visadi zalumi, gurki, tomati utt..., udens, zala teja un ... pa druskai baltvina, protams - ne sali, ne cukuru, ne ellu, neko tadu, vismaz nedelu, ja var izturet, tad divas. Es pagajusaja vasara dariju, un pec tam jutos loti labi).
anciite
Re: OK, diçta un asiòoðana
06.04.2007 15:57
Palies, Ince.
ievuks
Re: OK, diçta un asiòoðana
09.04.2007 11:44
Nu kas par muïíîbâm - kâds sakars diçtai ar MR?!
Re: OK, diçta un asiòoðana
09.04.2007 13:46
ievuks

Sakars ir viscieshaakais - nepietiekams uzturs izraisa MR trauceejumus liidz pat pilniigai izzushanai...
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 25?
Ziņa: