Streptokoki un citi koki

Aizsāka Annija 

Annija
Streptokoki un citi koki
11.04.2007 12:53
Jau 1,5 gadus daþâdi ârsti man nesekmîgi ârstç kokus, esu lietojusi kâdus 8 antibiotiku veidus, bet pçc laiciòa koki atkal atgrieþas: enterokoks urînceïos, un tagad arî streptokoks. Vai kâds varçtu ieteikt labu speciâlistu, diagnostikas iestâdi ðajâ jomâ?
Re: Streptokoki un citi koki
11.04.2007 15:03
enterokoki un streptokoki dzivo uz adas un glotadam, tapec ir svarigi, ka tas urins savakts, ka glabats un kad nogadats laboratorija. Tapat ari, cik daudz to koku tur ir, vai ir vel kkas bez kokiem, cik daudz iekaisuma sunu (leikocitu), proteina, eritrocitu utt. pats galvenais - vai ir kkadas sudzibas. Kadas ir blakussalimsanas, dzivesveids utt utjp

Varbut kads urologs/nefrologs var lidzet?

Citadi 8 antibiotiku kusrsi bez kadas jegas.
Annija
Re: Streptokoki un citi koki
11.04.2007 15:21
hmm...

Paldies par atbildi!
Pamatsûdzîbas man bija pie ginekologa, tas sûta pie ìinenes ârsta, kas savukârt sûta atpakaï pie ginekologa. Jâ, bonusâ tam skaloju arî sâïus nierçs,visas gïotâda diki vârîgas. Tâda sajûta radâs, ka katrs pârzina savu lauciòu, bet kâ tas savstarpçji saistâs, kas kopumâ ar organismu notiek... to man neviens nevarçja pastâstît. Tâ kâ - varbût tieðâm man vçrsties pie nefrologa, bet vai tas atrisinâs arî ginekoloìiskâs lietas?
Jautâjums - vai iet uzreiz uz kâdu lielâku klîniku - Linezeru, Stradiòiem, lai noòem pareizi tâs analîzes uzsçjumam? Varbût barçtu ieteikt kâdu speciâlistu?
Re: Streptokoki un citi koki
11.04.2007 17:24
tas atkarigs no ta, kas tas par ginekologiskam lietam. Varbut jau ari atrisinas, ja ginekologs/gim.arsts lika nemt urina analizi, varbut, ka galvena vaina ir urincelos, ne ginekologija. Ja vel tur iesaistita saalju skalosana, tad jau nefrologs vai urologs varetu but istais specialists pie ka griezties.

Varbut tie streptokoki nemaz nav tie vaingie?
Ivo
Re: Streptokoki un citi koki
12.04.2007 09:24
Sveiki! arî es esmu gâjusi ðitam murgam cauri, man izrakstîja un izrakstîja antibiotikas, rezultâtâ veselas 11, kas totâli nogrâva visu organismu...tagad ârstçjos pie spicâkâ imunologa dr.Bikovas (lai nemulsina, ka viòa pieòem reprodukcijas centrâ klusâ ielâ),kas skata manu íermeni kopumâ un ir kategoriski pret antibiotikâm!!!tikai ar dabîgâm vielâm,ceïot imunitâti un îp.uzmanîbu pievçrðot vâjâkâm org vietâm.Lai veicas arî jums!
Re: Streptokoki un citi koki
12.04.2007 12:31
Ivo - un kâ tad Bikova ceï Tavu imunitâti - ar citroseptu un tçjiòâm? Es arî ar savu saèakarçto imunitâti biju pie viòas, atstâju pâris simtus,bet nekas jau neizmainîjâs un tas, ka a/b lietot nav labi, to jau zinâju pirms viòas.
Re: Streptokoki un citi koki
12.04.2007 14:44
Lielaka dala zalu ari ir no dabigam vielam. Un lielaka dala arstu, kas ir kategoriski pret antibiotikam, ir vienkarsi nepietiekosi informeti:).

Antibiotikas lietot nav slikti, ir vienkarsi jazin kad, ko un cik ilgi. Diemzel, arstu parslogotibas un reizem nepietiekosas informacijas del, AB tiek lietotas nevieta. Bet tas nenozime, ka AB ir kautkas slikts.
Re: Streptokoki un citi koki
12.04.2007 15:13
Tagad bût pret AB ir moderni :D
Man personîgi tas liekas smieklîgi, jo tâs ir jâlieto tad, kad vajag, un bez nepiecieðamîbas tâs nevajag izraxtît nevis tâpçc, ka tâs grauj visu imunitâti (ðo terminu derçtu paskaidrot, ko tieði tâs grauj), bet gan tâpçc, ka mikroorganismi pret tâm kïûst rezistenti.
Re: Streptokoki un citi koki
12.04.2007 17:19
imunitates grausana skan iespaidigak! Kurs uztraucas par kaut kadu mikroorganisma rezistenci? Kuru tas skar? :)
Un izskaidrot... Te nesen bija skaidrojums, ka attirosa dieta attira organismu no oralas kontracepcijas tabletem! Vienkarsi nem un iztira ara...
Ivo
Re: Streptokoki un citi koki
13.04.2007 09:16
nu jâ, saraduðies briesmîgi gudrie dakterîði un bârsta tagad te savas zinâðanas! bet kur jûs esat,kad cilvçkiem bez urîna uzsçjuma un citâm analîzçm tikai òem un izraksta antibiotikas n-tos gb!!!varu piebilst,ka tas notiek LIEPÂJÂ,un to dara mûsu nefrologs,kurð pie tam pat nespçj ieteikt palietot kkâdus preperâtus,kas satur bifidobaktçrijas,lai pçc tam nav jâmocâs ar eksplozîvo diareju pusgadu
Re: Streptokoki un citi koki
13.04.2007 10:57
labâk bût dumîðiem?
Un interesanti kâ tie, kas ðeit komentç, var atrbildçt par to, ko dara kâds Liepâjâ??



Edited 1 time(s). Last edit at 13.04.2007 10:57 by Noela.
Re: Streptokoki un citi koki
13.04.2007 13:29
divaina logika...
ja mani apskaita viens pardevejs, tad ko, visi pardeveji ir zagli? :)

Cilvekiem ir tiesibas izveleties, nepatik nefrologs Liepaja, var sameklet citu nefrologu. Liekas, ka arsts nav kompetents, uzraksti sudzibu!

Un bifidobakterijas AB arstesanas laika arstam nav jaizraksta, neviens vel parliecinosi nav pieradijis kkadu efektu no tam bakterijam. A ja ir caureja pec AB, tad janodod fecu analize, lai noskaidrotu iemeslu caurejai.
k
Re: Streptokoki un citi koki
13.04.2007 13:37
Ivo, varbût der nomazgât savu dzimumlocekli pirms èurâðanas mçìenîtç.
un otrkârt, ieèurât vidus porciju, nevis sâkuma.
k
Re: Streptokoki un citi koki
13.04.2007 13:45
Ivo, ma îsti nav skaidrs.Vai tev bez ðîm konstatçtajâm baktçrijâm ir citas sûdzîbas? nu piem nieze, sâpes, dedzinâðana, temperatûra...etc?
kâda ir kopçjâ urîna anlîze?(leikocîti, olbaltums, nitrîtu tests, gïotas, Eritrocîti?
kâda ir asins analîze? CRP
kreatinîns?
vari padzert dzçrveòu kapsulas kâdas 10-14 dienas un atkârto urîna anlîzi-tikai kâ jau minçju iepriekð: labi nomazgâ savu dzimumlocekli, un mçìenç ielaid urîna strûklu no vidusporcijas.
var jau bût , ka tev asimptomâtiska bakteriûrija, kuru atseviðíos gadîjumos arî nemaz neârstç.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 7 pieskaita 2?
Ziņa: