kaa paliidzeet?

Aizsāka maris 

maris
kaa paliidzeet?
12.04.2007 23:40
Gribeeju pavaicaat, vai juus kaads paziistat taadu personu kaa es?
Apraksts:meitene,nu aptuveni 22-23.gadi, pie tam diezgan simpaatiska(okey nav jau tur modele vai kas ,bet ir oki).Bet nezin,kas ir sex(okey tas veel taa), bet NEKAD NAV SKUPSTIJUSIES!
esmu shiis personas viens no labaakajiem draugiem, bet kaa lai tadai personai vispaar paliidz?varbuut visu te formuleeju nesaprotami...bet problema ir taada, ka vinja ir komunikabla, vinjai patiik viirieshi(esmu parliecinats), bet kaa vinji saak izraadiit interesi, taa vinja vienkaarshi kljuust nopietna,iisti neatbild uz jautaajumiem vai saak tevi ignoreet...
kaa draugs es gribeetu vinjai paliidzeet...varbuut piedaavaat vinjai psihoterapeitu, vai kaut ko citu, iisti nezinu pat ko...vabuut zinaat kaadu labu?vai psihologu?nez kaada tur starpiiba?
vai varbuut vispaar likties mieraa?....tikai bail, ka shii nepaliek par saiigushu vecmeitu:)
Re: kaa paliidzeet?
13.04.2007 08:25
nu, noskuupsti Tu vinu, tad vina buus vismaz skuupstiijusies..

Sniegbaltiitei tak ar sitais paliidzeeja, ja pareizi atceros.. :)
!
Re: kaa paliidzeet?
13.04.2007 09:36
Sasien un izvaro, kamçr naktî aizmigusi guï!
Esme
Re: kaa paliidzeet?
13.04.2007 10:32
Tu paprasi viòai kas pa lietu, ja jau esi tik labs draugs.
Virsû ar dr. gan nebâzies, tas iedzîs viòu vçl lielâkos kompleksos, jo es domâju, ka interese viòai ir, vienkârði viòa baidâs. Vçl fakts: ja viòai tas netraucç, tad tam nevajadzçtu traucçt Tevi.
P.s. Es pazîstu tâdu cilvçku, pati reiz tâda biju - lîdz 24 gadu vecumam.
peka
Re: kaa paliidzeet?
13.04.2007 11:51
arî man pret vîriesçim attieksme, bet to nevaru kontrolçt, tâ kaut kâ atuomâstiski rodas... Nezinu, kâ tai meitenei, bet par sevi varu teikt tikai vienu -ir lietas, ko apkârtçjiem nestâsta un pat pats cenðas neatcerçties. Mani 9 gadu vecumâ ilgstoði izmantoja, tagad pret vîrieðiem riebums. vai man bail paikt vecmeitâs? nç, man tâdi vienkârði nav vajadzîgi.. Un ne jau tâpçc, ka man viòi nepatiktu.
Bet, iespçjams, meitenei vienkârði kaut kâdi kompleksi. Piezvani viòai svçtdienas rîtâ, teiktdams, ka Tev steidzami vajag recepti bieðu zupai un ka vajag parâdît, kâ tâdu vispâr taisa, jo pçc stundas bûs ciemos ome un nezinu kur likties (bet patiesîbâ - izvelc viòu no mâjas un aizved uz Kalvenes zoo parku vai kaut kur pabaudît dabu). Wopðem - izrâdi interesi, kïûsti par viòas uzticîbas personu, ja tik tieðâm Tev pret viòu nav tikai seksuâla interese, tad arî uzzinâjis, kas par iemeslu viòas attieksmei pret vîrieðiem, gadîjumâ, ja tas nebûs kaut kas îpaði jauks,Tu sapratîsi un pieòemsi viòu kâ ir. varbût arî viòai ir labi kâ ir, neskatoties ne uz ko. :)
Re: kaa paliidzeet?
13.04.2007 21:18
a nekâ nevar palîdzçt! Nomirs nebuèota!:)
k
Re: kaa paliidzeet?
13.04.2007 22:04
varbût meitçnam trauma.
bet varbût tie klusie ûdeòi ir tie dziïâkie.tu jau kopâ ar viòu neesi 24 h.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 1 pieskaita 25?
Ziņa: