veì. paroksismi un zâles Lodoz

Aizsāka divi 

divi
veì. paroksismi un zâles Lodoz
14.04.2007 02:20
Diagnoze- arteriâlâ hipertensija, sin. tahikardija, veìetatîvie paroksismi. Jâlieto zâles- Lodoz. Lietoju divas dienas, bet naktî atkal sirsniòa skrien. Lîdz ârsta atkârtotam apmeklçjumam divas nedçïas. Nezinu, vai zâlçm jâiedarbojas uzreiz, vai jâpaiet kâdam laikam, lai bûtu iedarbîba? Varbût, kâdam bijusi saskare ar ðîm zâlçm?
Re: veì. paroksismi un zâles Lodoz
14.04.2007 12:36
Ja 2 dienu laikâ nav sasniegts Tev vçlamais rezultâts, tas gan nenozîmç, ka zâles neder. Der, jo Lodoz efekts bûs apm 2 - 3 nedçïu laikâ un nevar tak gribçt lai no 2 tabletçm cilvçks top vesels!!!
cik Jums ir gadu? cik ilgi jau ir art. hipertensija? cik liels ir spiediens?
kâdas ir blakussaslimðanas.
Man 45. Spiediens 150/100. Es nezinâju, ka ðîs zâles iedarbojas 2-3 nedçïu laikâ. Gribçjâs uzreiz.
Man ir veel citas diagnozes,piem., astma, un astmas deelj man pilniigi neder nevienas zaales, kas noveersh augstu asinsspiedienu. Taadeelj shii info man vareetu buut loti noderiiga. Jo mani tiesi tagad visvairaak nomoka tas, ka neviens aarsts nespeej man piemekleet zaales hipertensijai (man parasti ir 160 uz 100, sakuma bija pat 200 uz 120) un stipri paatrinaatam pulsam (laikam stenokardija). Man arii ir veg. dist. ar paroksismiem. Veel 2.tipa diabets, bet nu bez zaaleem.
jautaajums K un citiem, kas zina - vai man vareetu dereet siis zaales????
buusu loti prieciiga, ja kaads/-a zinaas. Man arii 45 gadi.
Nez, vai bez ârsta ðîs zâles var lietot. Es biju diagnostikas centrâ pie kardiologa, kas man nozîmçja ârstçðanu ar ðîm zâlçm. Liekas, ka bûs trâpîjusi uz îstajâm zâlçm, jo tagad jûtos daudz labâk. Sirds nelec pa muti laukâ!
Aizmirsu pateikt- spiediens tagad ir 120/70.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 11 pieskaita 20?
Ziņa: