Galvassâpes

Aizsāka maximilianka 

Galvassâpes
15.04.2007 10:31
Labdien! Man ir tâds jautâjums...man regulâri sâp galva, nav atkarîgs no diennakts laika, pat naktî guïot es jûtu galvassâpes, kas man traucç gulçt!
Bieþi es jûtu galvassâpju priekstvçstneðus, galva paliek tâda kâ ar vati piebâzta, nelaba dûða! Biju uz kompjûtertomogrâfiju, tur neko neuzrâda! Ìimenes ârsts man izrakstîja Ginko biloba, bet no tâs arî nekâdas jçgas nav! pretsâpju medikamenti man nepalîdz! Sakiet lûdzu , ko man darît!
Re: Galvassâpes
15.04.2007 10:40
nu re, tâtad tu esi kïuvusi atkarîga no pretsâpju medikamentiem, un galva tev sâp tâpçc, ka tu neiedzer pretsâpju tableti. Jâiet pie neirologa, jâuztaisa galvas smadzeòu un kakla asinsvadu duplexskençðana.Vçl ir iepçjams,ka tev ir venozâs attecs traucçjumi no galvas vçnâm. Ginko preparâti ir OK, bet labâk ir lietot attîrîto un koncentrçto formu - Tanakan pa 1 tabl. 3 reizes dienâ vismaz 3 mçneðus ilgi un mçìini nelietot pretsâpju lîdzekïus.
Un vçl - varbût tâs ir spriedzes galvassâpes, tad lîdzçs muskulatûru atslâbinoði medikamenti.
Peka
Re: Galvassâpes
15.04.2007 10:43
Varbut aizej pie manuala terapeita, lai paskatas varbut kads skrimslitis spiez kadu nervinu...
Re: Galvassâpes
15.04.2007 14:27
Man nav atkarîba no pretsâpju medikamentiem, to nu es tieðâm zinu, jo es tos nemaz tâ nedzeru, tik tad kad sâp, pçdçjâ laikâ nemaz jo tâpat nepalîdz!
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 25 pieskaita 14?
Ziņa: