"Lomkas"

Aizsāka Sirde 

Re: "Lomkas"
18.04.2007 16:08
...saulainâ, es arî lietoju ðo to...un arî atmeðana fiziskas neçrtîbas nesagâdâja...tâ ka katram savs.../Sirdei varu teikt - neieciklçjies uz to, ka mazais, sportiskais lauzçjiòs darbosies...a dakteriene noteikti no kârtîgas dakteru ðlakas - tur stâvçja rakstîts...:)
Re: "Lomkas"
18.04.2007 20:06
Njuuu, es kâ bezsmadzeòu radîjums no auzâm izlîdis ( a kâ es tur nokïuvu - i neatceros, bûs ciniíim, kurð nemaz nav cinisks,jo to sauc savâdâk, jâuzjautâ) saku jums, roku liekot uz vietas kur vajadzçtu bût sirdij "Ârsti nezina neko!!! Neejiet pie viòiem, viòi tikai meþonîgi kâro jûs saindçt, piesâròot, padarît atkarîgus,viòiem ir viss vienalga, viòi maitas, neatzîst labos UB( kas dîvainâ kârtâ neko nepiesâròo),dziedniekus, (kuri var visu)"


Ja nopietni, tad tâlâk Vijolîtei - nu neizjuta mani pacienti AD lietotâji nekâdas lomkas NE ATCEÏOT MEDIKAMENTUS, NE PÇC ATCELÐANAS . Tas ir jâdara prâtîgi un pietiekoði pakâpeniski, bet cilvçki ir daþâdi, tâpat ,kâ serotonîna un noradrenalîna receptoru skaits un ðo receptoru jutîba, tâpçc jau nav divu vienâdu gadîjumu.
Sirdei - maini dakteri un jo âtrâk, jo labâk Tev.
Re: "Lomkas"
18.04.2007 21:21
...njuu...:)...kâ man patîk ðis zîdaiòu rakstîbas stiliòð..:)

...pirms neilga laika modç bija haroîna lietotâjus pârvilkt uz metadonu...smalkie narkologi izdalîja tâdas mazas, jaukas, baltas ripiòas...plçsa labo naudiòu...kas varçja atïauties...trûcîgâkajiem nâcâs slât pie dakteriem, lai ðie iedalîtu mazâkkaitîgo metadona dozòaku...kkâ tâ lieta pieklususi...nezi, kâpçc???...ðo te daktereïu bakstîðanos ar pirkstu tumsâ var samçrâ gari turpinât...tagad modç visiem izrakstît trankvilizatorus un AD...pie tam - vajag to vai nevajag...Tu pats rakstîji - ir algoritms un viss...domâðanas funkcija nosacîti nepiecieðama...:)

...pirms kâda laiciòa, gribçdams mazliet atvilkties, apstaigâju ârstus, pie katra pierakstîjos kâ jauns pacients...he, he, un gala rezultâtâ pielasîju pilnu kabatu ar receptçm...johaidî, xanax, seduksçns, klonazepâms, vçl ðis tas...ar ðo kvantumu varçja noindçt mazu dakteru pulciòu...nu vismaz izsist no ierindas uz stipri ilgu laiku...pie tam ievçro - neviens mani nepazina, nebiju pie tiem bijis ne vienu reizi...laikam tas liecina par augstu ârstu profesionalitâti...

...un Tu man te vçl birstçsi, ka nomâcoðjâ vairâkumâ medicînas darboòi ir augsti tikumiski indivîdi...

...redzçju veikalâ brçtliòas tomâtos...:?)

...kâ man patîk, ka pat saprast izlasîto textu Tev sagâdâ grûtîbas, dakterît...:)



Edited 1 time(s). Last edit at 18.04.2007 21:23 by madcynics.
Re: "Lomkas"
18.04.2007 21:32
;-) cinikjis sapuuties, ka vinja izcilajai personiibai nav veltiits gana daudz uzmaniibas ;-) nabadzinjsh ;-(
bçrns
Re: "Lomkas"
18.04.2007 21:49
A ko darît, ja dakteris tieði grib noòemt mani no zâlçm, bet es negribu, jo bail no simptomu atgrieðanâs? ïoti labprât beigtu lietot zâles, bet jau no domas vien, ka jâsamazina deva, trauksme liek par sevi manît. Necieðu lietot zâles kâ tâdas, jo piekrîtu, ka tâs savâ ziòâ ir narkotikas, ârsts arî negrib likt lietot man viòas, ja nav vajadzîbas. Esmu "beigusi" lietot visvisâdus antidepresantus, paiet pâris mçneði un visi simptomi atpakaï. Tagad lietoju nelielu devu neiroleptiía, kas palîdzçja.

Nekad neesmu pçc kârtas lietojusi vienus un tos paðus medikamentus, tâ kâ pieradums un grûtîbas tikt nost bijis tikai no Seroxata (to necietu un neiesaku nevienam lietot, ârste man arî piekrita). Nav bijis arî nekâdu fizisku lomku, garîgu arî nç (izò. seroxatu), vienmçr esmu gribçjusi tikt vaïâ no zâlçm, kas arî izdevies, BET tikai uz maksimums 4 mçneðiem. Tagad bail no kârtçjâs rûgtâs pieredzes.

Un nav vçrts vainot ârstus, kas mani kâdreiz sen uzsçdinâja uz zâlçm. Bez tâm es toreiz nespçju funkcionçt ikdienâ, kâ arî diez vai bûtu vçl ðajâ pasaulç, ja man nebûtu palîdzçts, kaut gan kas to lai zina. Tâ kâ par to saku vien paldies.
bçrns
Re: "Lomkas"
18.04.2007 22:01
Stâsti nu, madcynics, savu gudro stâstu, kâ tikt no tâ ârâ, tikai neatkârtojies, ka baltsvârèi vainîgi pie visa. Lai viòi arî bûtu vainîgi, ko man darît, ja esmu narkomâne apstâkïu sakritîbas dçï? Es gribu tikt vaïâ no zâlçm, ârsti grib vaïâ no zâlçm, bet manas bailes mani iedzen atpakaï to lietoðanâ. Un tikai nesaki, ka esmu vâjð cilvçks bez gribasspçka - varu apgalvot, ka esmu bijusi alkoholiíe, kas pati ðo murgu pârtrauca pirms apmçram gada. Citi manâ vietâ bûtu gâjuði pie narkologa. Bet, redz, ar zâlçm viss citâdâk - es ar savu gribasspçku varu ieskrieties... Bailes òem virsroku, un tikai to manai trauksmei vajag - pâròemt tâ, ka bez kârtîgas kârtçjâs medikamentu devas mani nav bijis iespçjams nomierinât. Kâ jau teicu - mani trankvilizatori neòem, antidepresanti arî nç... Tâda sad*rsta nervu sistçma...
Re: "Lomkas"
18.04.2007 22:03
haizivs

Es neesmu teikusi ka visiem ir vai būs tā kā man.Es negribēju gaidīt un atmetu AD lietoshanu uzreiz.Tā ir,ka katrs ir savādāks un katram būs savādāk-vienam nekas ,otram sūdīgi.Es jau to nenoliedzu.

Manā gadījumā vispār nevajadzēja tos AD lietot,ar krīzes situāciju būtu tikusi galā tāpat,bet tajā mirklī likās ka da nu ,ko tur mocīties- dzershu...un tad tik sākās...es vispār esmu labs medikamentu katalizators-dzīvotu ASV varētu ar savu rumpi med.māc.iest.naudu kāst.:)

Visi mani dr.,zobārstu ieskaitot,ar tekstu:tā nevar būt,jau ir pabrīnījushies.:))

Un vēl kas.Daudzi slimnieki,kas lieto shos AD,ne vienmēr dr.stāsta savas sajūtas,jo viņiem jau tā pat bail,ka ir traki...nu un ja vēl stāstīs-ieliks vēl psihenē,bet tie,kas tur atrodas nestāsta,lai ātrāk tiktu laukā.Laikam vienīgie,kas runā ir privātie klienti,kas par to maksā normālu naudu.:)
Re: "Lomkas"
18.04.2007 22:32
...he, he...komatiò, jaukâ mana, kas ar Tevi noiek???...ko gribçji paust???...nç, man jau patîk Tavs liegais vârdu pieskâriens...:)

...bçrniò, bumbulît, es nevienâ mirklî neesmu bildis, ka baltâs ripiòas ir nekam nederîgas...he, he...par to gribasspçku...manâ uztverç ðis te apzîmçjums ir tâds jocîgs...man labâk patîk mçrítiecîba...:)...O, negribu dzert, bet dzeru...:)...
...un tikt vaïâ no kaut kâ ir jçga, ja tas sâk traucçt...tas tâ...:)
Re: "Lomkas"
18.04.2007 22:36
dienas citaats

"es nevienâ mirklî neesmu bildis, ka baltâs ripiòas ir nekam nederîgas"

;-)))))))))))
Re: "Lomkas"
18.04.2007 22:44
...sameklç, mîïotâ mana, textu, bet tikai neizrautu no kontexta...izsûtîðu piecîti uz Tevis norâdîto rçíinu...hmm, var arî bâreòiem...
...ðodien nosâpçjâs sirds par kâdreiz baltu bijuðu sunîti, kurð galvu nodûris klaiòoja pa ielu...fiziski sajutu ðo te vientulîbas sajûtu, kas katrâ viòa kustîbâ spiedâs uz âru...tâ ka suòu patversmei arî varçtu Tev atvçlçto pieèuku...:)
Re: "Lomkas"
18.04.2007 23:37
varbuut sunju patversmei labaak tavu, ne MANU piechuku??? Sveshu naudu jau viegli patversmei...

Lai gan, lai iet... Turpmaak savus ziedojumus luugshu atskaitiit no tava konta...
Sirde
Re: "Lomkas"
19.04.2007 13:37
Vijolite -

Es nekad dakteriem neesmu baidijusies stastit par savam sajutam, tikai man vienmer ir licies, ka vini mani uzskata par tadu ka drusku jocigu, ar visam manam specifiskajam sajutam. Kaut kada bridi gluzi vienkarsi sapratu, ka veltigi pulos, neviens dakteris mani ieksa tik un ta ielist nevar, un lidz galam nesapratis.

Haizivs -

Par tiem zalu atcelsanas simptomiem - daktere man ir tiesa teksta pateikusi, ka es neesmu tada ka citi, ka esmu "trausla", "svaka", "jutiga" utt. Vienvardsakot - kaut kads iznemums kopeja pacientu plusma. Un vel - tiri cilveciski jau es vinu saprotu, vina tacu man ir izrakstijusi sis zales, tapec vina kaut kada mera jutas lidzatbildiga par manam ciesanam un vinai nav patikami to visu klausities. Esmu sapratusi, ka tikai un vienigi es pati ar to visu vai nu tiksu vai netiksu gala, vina tik un ta man neka nevar palidzet, ja nu vienigi atkal uzsedinat uz kartejas zalu devas, ko es vairs negribu.

Berns -

Ari man ir lidziga pieredze. Pirmaja reize no zalem atteicos bez problemam, diemzel pec 6 menesiem viss sakas atkal no gala. Ar katru nakamo meginajumu zalu atcelsna kluva aizvien grutaka, lidz kamer pusgadu atpakal pec karteja meginajuma atcelt vienu no medikamentiem, ko tobrid lietoju, iestajas reals "marasms". Sapratu, ka ta turpinat vairs nevar, un pirmoreiz muza sanemos un gaju sai ellei cauri. Un ta soli pa solim. Sobrid no visa mana plasa medikamentu klasta ir palikusi vien tada "astite", bet joprojam katra nakama zalu atcelsnas reize mani nebeidz "parsteigt" ar aizvien jaunam un jaunam sajutam. Tomer kopuma varu teikt, ka pamazam sak atgriezties mans vecais "es", es atkal pec vairaku gadu partraukuma saku justies "dziva".
bçrns
Re: "Lomkas"
19.04.2007 16:15
Sirde - nu redz, man arî vajadzçtu iziet cauri tai ellei, bet nekâdîgi neizdodas. Esmu psiholoìiski atkarîga no ðîm pçdçjâm zâlçm, ârsti arî priecâjâs, ka nu beidzot ir atraduði man îstâs, kas tik labi palîdz, tikai tagad pati nezinu, kâ lai tiek vaïâ. Gribu tikt vaïâ, jo tâ nevar turpinât visu mûþu, bet negribu, jo ar viòâm jûtos kâ normâls cilvçks beidzot.
Kâ madcynics teica - ir jçga tikt no kkâ vaïâ tikai tad, ja tas traucç. Bet man netraucç, izòemot to, ka ârsts uzskata, ka man viòas vairs nevajag. Tikai pati es tâ nejûtos, nejûtos pârliecinâta par sevi, baidos, ka viss atkal sâksies no sâkuma. Es pat nesamazinot devu jau sâku baidîties un man jau no domâm vien vecâ trauksme ir klât.
Vot nu i tagad nezinu, ko man darît. Mçìinât homeopâtus, lai man kâdus tur nebût bumbulîðus izraksta, varbût no viòiem bûs placebo efekts, bet tomçr man liksies, ka ðîs zâlçs jau ir dikti svarîgas un palîdz... Nezinu.
Man nekad nav bijis medikamentu klâsts, vienmçr tikai vienas zâles, arî tagad vienas, kuras bûtu jâbeidz lietot, bet...
Re: "Lomkas"
19.04.2007 16:34
madcynics,

"...pirms kâda laiciòa, gribçdams mazliet atvilkties, apstaigâju ârstus, pie katra pierakstîjos kâ jauns pacients...he, he, un gala rezultâtâ pielasîju pilnu kabatu ar receptçm...johaidî, xanax, seduksçns, klonazepâms, vçl ðis tas...ar ðo kvantumu varçja noindçt mazu dakteru pulciòu...nu vismaz izsist no ierindas uz stipri ilgu laiku...pie tam ievçro - neviens mani nepazina, nebiju pie tiem bijis ne vienu reizi...laikam tas liecina par augstu ârstu profesionalitâti..."

vai Tu patiesam esi galva dikti slims, vai ari Tev nav ko darit un izklaides Tev tadas ipatnas??? Vai ar safantazeji te, lai ar asparatibu paspidetu?
Ar arstu profesionalitati te jau nu gan nav nekadas vainas - Tu atnaci, sudzejies, vini darija, ko uzskatija par vajadzigu. Ka tad, Tavuprat, profesionalam arstam butu jarikojas - jaatstaj tevi bez zalem, jauzaicina vakarinas, lai iepazitos labak? Ko Tu gribeji sagaidit?
Re: "Lomkas"
19.04.2007 18:37
...hmmm...izklaides katram savas...kâds pielej bieti lîdz baltajâm pelîtçm, kâds paniekojas ar sniedziòu, pamainot tâs ar ripâm...:)

...profesionâlis nevar pateikt, kad kâds organisms blefo???...viòi darîja, ko uzskatîja par vajadzîgu...nja...ar vieglu roku nepazîstamam rumpim izrakstot kloni...pie tam skaidri redzot, ka viltussirdzçjs ir pârkaifojies lîdz nemaòai...îpatnçja profesionalitâte...:)

...ko gribçju sagaidît???...tikai viens no apstaigâtajiem man pateica - vecît, Tev ir problçmas...pârçjiem bija vienalga, vai arî bija pa stulbu, lai saskatîtu acîmredzamo...:)
Re: "Lomkas"
19.04.2007 18:44
pasaki pie kuriem gaaji, man te kaiminjienei gjimenes aarste nedod miega zaales ne sitama...
Re: "Lomkas"
19.04.2007 18:56
...domâ, tagad atceros???...:)
...Jûrmalâ un Pârdaugavâ...tur laikam tie visprofesionâlâkie...:)
Re: "Lomkas"
19.04.2007 18:57
ja tâ bûtu taisnîba, gan jau madcynics sen ar to stâstu butu padalîjies.
Re: "Lomkas"
19.04.2007 19:03
trakais caalis grib aarstu ar taadu aizdomiiguma pakaapi kaa manas pilseetas cietumaa... dzhekam spiediens 300+, acu ziiles dazhaadas, hemipareeze, a vieteejais "eksperts" prasa- Juus esat paarliecinaata, ka vinjsh nesimulee?
Re: "Lomkas"
19.04.2007 19:07
...Noeliò, saldumiò, vienam piedzîvojums ir izdzert puspolðu, citam atjçgties pçc kodiena Krievijas vidienç, bez kâposta, uzvalkâ, bet bez kurpçm...:)...mîkstèîbainâ mana...:)
Re: "Lomkas"
19.04.2007 19:09
...komatiò, kâ Tu visu zini???...
Re: "Lomkas"
19.04.2007 19:11
madcynics - mani tavi piedzîvojumi un izklaides maz interesç, bet ja tas stâsts bûtu patiesîba, tu tik ilgi sveci zem pûra neturçtu, tâ kâ netrallini.
Re: "Lomkas"
19.04.2007 19:18
...pienâk laiks - velku ârâ..:)
...Noeliò, kas nomâc Tavu tiklo sirdi???...Tu piederi pie tiem, kam saviesîgâ pasâkumâ vîram zem galda sper ar kâju, kad tas grib ieraut ðïuku???...
Re: "Lomkas"
19.04.2007 19:22
madcynics - tavas domas par mani arî nevienu neinteresç, vari nepiepûlçties izdomâjot epitetus.
Re: "Lomkas"
19.04.2007 19:26
pavasaris... narcise starp ausiim mostas ar jaunu sparu...
Re: "Lomkas"
19.04.2007 19:35
...tad ko pielipi, kâ brûnums pie zoles???...

...saule lec ar lielu joni, komatiò...:)
slydog
Re: "Lomkas"
19.04.2007 20:56
ne pa teemu..

madcynics, lasiit Tavus komentus - kaifs! toch! bez ironijas! noliecu galvu..!
Re: "Lomkas"
19.04.2007 21:27
ciniíi, un tu ðos savus slima suòa murgus producç lai ieþçlinâtu tautu par savu nabaga narkomâna likteni - slikteni. Padomâ, nekad jau nevari zinât: ðodien esi Sprite, bet rît jau slâpes..:D Paòemsi puïemjotu un apðausi visus maitasgabalus ârstus, tie tak tevi par narkomânu padarîja, sasçja rociòas, kâjiòas un padarîja - bez tavas gribas un lîdzdalîbas. Ziepçs ârstus! sen jau tâ vajadzçja! un visus sirdzçjus pie ciniía uz konsultâcijâm! :D:D:D
bçrns
Re: "Lomkas"
19.04.2007 22:07
Ne pa tçmu, bet - madcynics, a kâpçc tu visu laiku par viskaut ko sûdzies? Kâpçc tu trallini par faktiem, bet neko neiesaki, ko darît? Tâ kâ veca tante - valdîba tâda un valdîba ðitâda, visi slikti, tikai es labiòâ, bet kad paðai jâdara, tad pekas gaisâ...
Kâda ir tava motivâcija tçmâs par distoniju, depresiju utml.? Tu piebalso, pastrîdies, bet neviena ieteikuma, ko cilvçki jautâ. Es tev arî prasîju - ko manâ gadîjumâ darît? A tu tik vâvuïo, cik ârsti slikti, cik te daþi personâþi tev mîïi, nemîïi, kâ tu pats esi izkûlies/neizkûlies no savâm problçmâm... Ko tu gribi pateikt? Es laikam galîgi bez smadzençm, bet nepielec, sit kauè nost.
Re: "Lomkas"
19.04.2007 22:10
Izskatâs ka viòam vnk nav ar ko parunât par sevi un savâm atkarîbâm, nu tad viòð te cenðâs.
Ne mazâkâ iemesla uztvert nopietni.
Autors:

Jūsu e-pasta adrese:


Tēmas nosaukums:


Surogātziņu novēršana:
Lūdzu izrēķiniet vienkārso matemātisko izteiksmi un ieraksties atbildi tam paredzētajā laukā. Tas ir lai novērstu automatizēto rīku iespeju rakstit ziņas forumā
Izteiksme: kāds ir rezultāts, ja 21 pieskaita 23?
Ziņa: